tempat menarik di penang
Melancong

13 Tempat Menarik di Pulau Pinang 2020

5/5 - (1 vote)



13 Tempat Menarik di Pulau Pinang 2020 Jika anda tercari-cari destinasi pelancongan yang mempunyai pantai berpasir putih dan laut yang selesa tetapi tidak mahu meninggalkan segala kemudahan bandar moden, anda tidak akan kecewa memilih Pulau Pinang sebagai destinasi pelancongan anda yang seterusnya. Berikut adalah senarai 13 Tempat Menarik di Pulau Pinang 2020 1. Pulau Jerejak 2. Jambatan Pulau Pinang 3. Batu Ferringhi Pulau Pinang 4. Masjid Terapung Pulau Pinang 5. Three Sixty Rooftop Bar dan Revolving Restaurant 6. The Top Komtar Penang 7. Escape Theme Park 8. Taman Negara Pulau Pinang 9. Bukit Penag 10. Taman Burung Pulau Pinang 11. Gurney Drive 12. Taman Rama-rama Pulau Pinang, Entopia 13. Kek Lok Si Anda bebas menggunakan lagu ini dalam mana-mana video anda, tetapi anda mesti memasukkan yang berikut dalam penerangan video anda ( Salin & Tampal): Lagu: DayFox – Memories Of You (Vlog No Copyright Music) Muzik disediakan oleh Vlog No Copyright Music. Pautan video:

Lagu: Dizaro – Cinta Buta Music disediakan oleh Vlog No Copyright Music. Creative Commons – Attribution-NoDerivs 3.0 Unported – Pautan Video CC BY-SA:

Lagu: MusicbyAden – Your Story Music disediakan oleh Vlog No Copyright Music. Creative Commons – Attribution-ShareAlike – Pautan Video CC BY-SA:

Video source

Related posts

Beli Barangan Berjenama dengan Harga RENDAH di Singapura ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ

Effendy Lesmana

Aeon Mall, The Most Popular Mall in Kuching Sarawak Malaysia

Riokandu Vlog

Tempat menarik di Johor yang wajib dilawati!!

PLANET FAKTA

19 comments

suka suko Travel June 7, 2023 at 11:15 am

Terima kasih kepada yang dah SUBSCRIBE, LIKE dan SHARE. Kalau ada pandangan atau pendapat, sila

komen je dibawah

Embun Pagi June 7, 2023 at 11:15 am

Pernah ku kesitu pd wktu itu jd ngobati rasa rinduku

black zaku June 7, 2023 at 11:15 am

kena letak harga masuk berapa dll… dan bagi komen sikit pasal tempat ini

Pakusopsilat Pakusop June 7, 2023 at 11:15 am

Pulau jerejak bukan tempat seronok tempat berhantu dulu ada orang kena kacau hantu kat hotel tu ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Muhamad Abdullah June 7, 2023 at 11:15 am

Rasa perlahan tempo video ni. Boring.

Afik Kassim June 7, 2023 at 11:15 am

Avatar garden secret

Azaman.A Channel June 7, 2023 at 11:15 am

pantai-pantai in penang malaysia (part 1)
https://youtu.be/rx1Sp2krkokq

cili merah June 7, 2023 at 11:15 am

Kontar rooftop tu gmn ada byran ke dgn hill top

maisun rongkos June 7, 2023 at 11:15 am

bagus๐Ÿ‘

hm? June 7, 2023 at 11:15 am

Great video!๐Ÿต๏ธ

Yusuf Alipa June 7, 2023 at 11:15 am

nak g peneng xda geng

Aiyish Aiyish June 7, 2023 at 11:15 am

Aku nk p Penanggggggg….puas pujuk dia…dia xmauuuuuu….huhu

muhamad azim saad June 7, 2023 at 11:15 am

Profile picture tak sesual

Noboody June 7, 2023 at 11:15 am

4:23 tu btoi ka ada tmpat tu kt mana ka pemuhong ja

ZULAIKHA June 7, 2023 at 11:15 am

Hai saya orang peneng

EDRwN June 7, 2023 at 11:15 am

saya ingin ksana, jauh dari kl๐Ÿ˜”

Mohd Shahrulnizam June 7, 2023 at 11:15 am

Kes awek masa awaiยฒ mula vdeo cun betoi…jom wasap..hehehhe

Crop Remix Song June 7, 2023 at 11:15 am

Lepas ni buat top 10 Pantai di Penang pulak..

Tv izol June 7, 2023 at 11:15 am

๐Ÿ‘Videonya mantap ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy