tempat menarik di penang
Melancong

10 Tempat Menarik Di Pulau Pinang

5/5 - (1 vote)



– Taman Tema Penang Escape -Bukit Bendera, Pulau Pinang -Muzium Kamera Asia, Pulau Pinang -Muzium Wonderfood Pulau Pinang -Penang Street Art -Made In Penang Iteractive Museum -Muzium Teddyville Penang -Dark Mansion Penang -Entopia By Penang Butterfly Farm -Tropical Spice Garden Music :

Terima kasih kerana menonton Pastikan untuk melanggan – Ikuti di instagram –

Ikuti di Twitter –


Video source

Related posts

Tempat Menarik di Kuala Lumpur | akuarium KLCC | Mari lihat ikan di akuarium besar di Kuala Lumpur

Normala NBS

Kemas kini Syarat Masuk Untuk Travel Ke Thailand 2022 #Thailand 1 🇹🇭

Tukang Jalan

Patong. Keseronokan yang tidak dapat dihalang di tengah-tengah kawasan tropika.

Thai walk 4K

22 comments

Zafri Khalish June 7, 2023 at 11:18 am

X SBR esk nk g png

Derrick Lee June 7, 2023 at 11:18 am

AMAZING AWSOME SUPER BEAUTIFUL PENANG ISLAND EXCELLENT FOR HOLIDAY TERCANTICK 💗❤️💖PENANG ISLAND 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💕❤️💗💖

Cuti Jalan Makan June 7, 2023 at 11:18 am

Tak sabar nak pi..

Arazvee Arash June 7, 2023 at 11:18 am

Nampak mcm tk best .. semua tmpt tak menarik …boring.. duit semua duit

J Johannakm4ice June 7, 2023 at 11:18 am

Yay esok nak gi penang!

asrul nizam June 7, 2023 at 11:18 am

salam semua tempat menarik di penang jika anda datang nak sewa kereta sila hubungi num tertera 074256691 tq

Azr penang Rental June 7, 2023 at 11:18 am

Tbaik pada rakan2 taulan yg dtg ke penang dan nk sewa kereta bole hubungi kami http://www.azrpenangcarrental.com

kuali bujang June 7, 2023 at 11:18 am

https://youtu.be/KB3p6OKDa5w
Boleh tolong subscribe channel saya?🌹

BakonPlayz June 7, 2023 at 11:18 am

is thet ipoh lost world water park

Aceyie Channel June 7, 2023 at 11:18 am

Kami bike packing ke penang, mmg bestt penang 🚴‍♂️
https://youtu.be/q88LGjOPPTU

HAZETTE AK June 7, 2023 at 11:18 am

Macam banyak nyamok aje.
Denggi pun apa lagi – tak payah la
Tandas RM5.00 sekali masok kot

Najeeha Willy June 7, 2023 at 11:18 am

Tempat2 ni klau pegi utk 2 hari 1 mlm je cukup x agak2 erk 😅

Sis 77 June 7, 2023 at 11:18 am

First day smpai kena sembelih harga! Jgn makan di kedai makan tingkat bawah (GF) komtar prangin mall. Nama kedai Borong Cafe tapi harga Cekik darah..nasi goreng kampung 12hengget padahal letak telo & ikan bilis. Soto pun x sedap harga 8hengget utk mangkuk kecik..nasib baik hari ke2-3 jumpe gerai makan sedap2 n berbaloi

MUSIK SITEPU June 7, 2023 at 11:18 am

Thank you for sharing informations. Greeting.

Nazmin nazmin June 7, 2023 at 11:18 am

Saya pernah pergi ke penang jadi saya ingin menonton kenangan saya bersama vedio ini ya thank you ya

รอฮานี เจ๊ะมะสะแล June 7, 2023 at 11:18 am

อันนันมันเรื่องของกู.ไม่มีพันทะสัญญา.

nadz June 7, 2023 at 11:18 am

tq for making this video 👍😍

franciskh leong k.h. June 7, 2023 at 11:18 am

Ipoh ?

Suhardi Ghazali June 7, 2023 at 11:18 am

good info – thumb up.

Rohaizad Maznan June 7, 2023 at 11:18 am

ceq lapaaaaaaaaaaaaq

Rohaizad Maznan June 7, 2023 at 11:18 am

hmm pasemboq

Simple Fun Life Channel June 7, 2023 at 11:18 am

Thanks for the info. we are here in 2018, we visit more than 10 places in Penang hill https://youtu.be/XlSpU5kkoq0

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy