Terengganu tidak berminat dengan Akhyar

Terengganu tidak berminat dengan Akhyar

Rate info.4d5d6d.com

Akhyar 1 1 e1675861031327

Akhyar 1 1 e1675861031327

KUALA NERUS: Terengganu FC (TFC) menafikan khabar angin mengaitkan pemain tangkas Johor Darul Ta’zim (JDT) Akhyar Rashid dengan pasukan itu.

Ketua Pegawai Eksekutif TFC, Encik Rasid Jusoh berkata, perkara itu hanyalah khabar angin sambil menegaskan pemain itu tiada dalam perancangan Sang Penyu.

Menurutnya, tiada usaha untuk membawa pemain Harimau Malaya itu menyertai TFC walaupun secara pinjaman seperti dilaporkan media baru-baru ini.

“Maaf, setakat ini saya tidak tahu apa-apa (mengenai Akhyar),” katanya ringkas ketika dihubungi Utusan Malaysia semalam.

Pihak pengurusan TFC juga enggan mengulas lanjut apabila ditanya mengenai pemain yang menjadi buruan untuk memperkuatkan pasukan.

Ketua jurulatih, Tomislav Steinbruckner, sebelum ini mengakui masih mencari pemain tengah lain sebelum jendela perpindahan ditutup.

Pengendali dari Croatia itu berkata, kehadiran perancang utama itu penting bagi menyelesaikan kekeliruan jentera serangan TFC yang diketuai Ivan Mamut dan Adisak Kraisorn.

Menurut Steinbruckner, antara yang terdapat dalam radar TFC ialah tiang tempatan, naturalisasi dan wang import.

Jawatan Terengganu tidak berminat dengan Akhyar muncul pertama kali pada Utusan Malaysia.KREDIT UNTUK SUMBER ARTIKEL. SILA KE LAMAN WEB ARTIKEL