Pemandu forklift memenangi BMW RM220,000
Berita

Pemandu forklift memenangi BMW RM220,000

Rate info.4d5d6d.com

WhatsApp Image 2023 02 07 at 9.49.21 AM 1

ALOR GAJAH – Tiga hari selepas keretanya terlibat dalam kemalangan di Sungai Udang dekat sini, tuah seolah-olah datang kepada Mohamad Amirul Izad Ishak, 29, apabila diumumkan sebagai pemenang cabutan bertuah beli dan menang ulang tahun ketujuh. anjuran Freeport A’ Famosa Outlet, semalam.

Dia yang bekerja sebagai pemandu forklift di sebuah kilang membawa pulang sebuah kereta mewah BMW 218i M Sport bernilai RM220,000.

Mohamad Amirul Izad berkata, selepas terlibat dalam kemalangan, dia terpaksa meminjam kereta bapa mentuanya untuk berulang-alik ke tempat kerja.

“Ini adalah kejutan terbesar dalam hidup saya kerana tiga hari lalu kereta saya berada di bengkel selepas terlibat dalam kemalangan di Sungai Udang.

“Tiba-tiba malam tadi nama saya diumumkan sebagai pemenang cabutan bertuah dan memenangi sebuah kereta BMW 218i M Sport.

“Ini mungkin nasib saya dan saya tidak pernah menyangka dengan hanya satu resit pembelian yang saya belanjakan di Freeport A’ Famosa Outlet bernilai RM600, saya menerima sebuah kereta mewah bernilai RM220,000,” katanya kepada pemberita ketika ditemui di sini.

Majlis penyampaian telah disempurnakan oleh Pengarah Urusan A’ Famosa Resort, Datuk Alex Lau.

Mohamad Amirul Izad merupakan salah seorang daripada 9,000 penyertaan yang layak menyertai cabutan bertuah itu bernilai keseluruhan RM350,000.

Menurutnya, dia berada di pusat beli-belah itu untuk membeli barangan selepas mendapat bonus tahunan dan tidak menyangka terpilih memenangi kereta mewah itu.

“Apabila saya dengar ada undian, saya pergi dan duduk tidak jauh dari tempat undian diadakan.

“Apabila nama saya diumumkan sebagai pemenang saya terus mengangkat tangan,” katanya yang masih terkejut dengan hadiah yang dimenangi. – COSMO! DALAM TALIAN

Jawatan Pemandu forklift memenangi BMW RM220,000 muncul pertama kali pada Kosmos Digital.

[ad_2]

BACA SUMBER ARTIKEL

Related posts

“Pengalaman” baharu Khair Al-Hafiz di Uzbekistan

info

Pihak saya tak minta PRU pun bila banjir – Reezal Merican

info

AS berkata ‘armada’ belon China adalah global apabila NATO turut prihatin

info

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy