Seorang lelaki dikecam kerana meminta rakan menanggung kos meminang kekasih
Berita

Seorang lelaki dikecam kerana meminta rakan menanggung kos meminang kekasih

5/5 - (1 vote)

Chinese man1

BEIJING – Seorang lelaki di China dikecam netizen kerana meminta bantuan rakannya bagi membayar lokasi dan kos untuk dia meminang teman wanitanya, lapor Wion News semalam.

Memetik laporan akhbar South China Morning Post, rakan baik teman wanita lelaki itu berkongsi kemarahannya atas permintaan yang tidak munasabah itu.

Lelaki itu meminta rakan-rakannya membantu membiayai cadangan teman wanitanya dengan membayar kira-kira 640 yuan (RM414.70) setiap seorang.

Dia mencipta kumpulan perbincangan pada aplikasi WeChat dan berkata: “Semalam, anda semua melakukan kerja yang sukar. Ini adalah kos KTV (karaoke) malam tadi, mari kita bahagikan bil.”

Rakan-rakannya pada mulanya keliru kerana tidak menyangka diminta untuk membayar kos juga.

Rakan baik teman wanita lelaki itu menambah, dia meminta dia membantu membuat persiapan majlis pada akhir tahun lalu dan turut membantu memilih cincin perkahwinan.

Wanita itu menasihatinya untuk menggunakan dron dan dia membelanjakan hampir 70,000 yuan (RM45,875) untuk menyewa 300 dron. – Agensi

Jawatan Seorang lelaki dikecam kerana meminta rakan menanggung kos meminang kekasih muncul pertama kali pada Kosmos Digital.

[ad_2]

KREDIT UNTUK SUMBER ARTIKEL. SILA KE LAMAN WEB ARTIKEL

Related posts

Satu lagi gambar perkahwinan Elizabeth Tan, suami

info

Kes cubaan culik, tahap keselamatan JPNM di sekolah

info

Bunga yang dibawa oleh Farid Kamil sebagai tanda ketenangan, ditinggalkan begitu sahaja

info

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy