Ulasan Hotel: Hotel Hallmark Crown di Melaka terletak berhampiran dengan A Famosa dan mempunyai kolam renang di Malaysia 2020
HOTEL

“Discover the Charm of Hallmark Crown Hotel Melaka: A Budget-Friendly Stay with Great Location and Pool”

5/5 - (1 vote)

Hallmark crown hotel Melaka: Keliru juga memilih hotel di Melaka ini. Dengan harga yang semakin mahal, kami mengambil masa 5 hari untuk memilih hotel haha ​​;D Tempat yang menjadi tarikan utama di bandar Melaka seperti Sungai Melaka, memang susah nak dapat parking! Saya cadangkan anda mengambil mana-mana tempat letak kenderaan persendirian yang tersedia. Harga sekitar rm5 untuk masuk. Hallmark Crown Hotel di Melaka adalah hotel lama berdasarkan mata kasar kami untuk menilai bangunan dan perabot sedia ada. Walaupun hotel ini tidak kelihatan “moden” tetapi senyuman dan keramahan kakitangan hotel membuatkan kami berasa sedikit sejuk (lega). Ia juga merupakan salah satu hotel di Melaka yang mempunyai kolam renang. Dengan kelebihan lokasi yang strategik (berhampiran bandar), Hallmark Crown Hotel Melaka tidak asing lagi bagi pengunjung tempatan. Bagi yang berkeluarga, kos destinasi anda boleh dijimatkan dengan bermalam di sini walaupun terdapat beberapa kekurangan yang dipaparkan dalam video ini. Bilik Family Suite ini mempunyai satu katil bersaiz queen dan dua katil single yang besar. Penghawa dingin yang berfungsi dengan baik membuatkan kami sekeluarga berasa selesa. Selain daripada katil yang boleh memuatkan 4 orang dewasa, terdapat juga tambahan 1 katil sofa. Peti keselamatan, peti sejuk, TV skrin rata yang besar dan pelbagai peralatan lain disediakan. Namun, hotel di tengah bandar ini tidak memberikan anda pemandangan yang menarik seperti hotel di tepi pantai. Dalam ulasan kami kali ini, skor atau rating hotel yang diberikan tidak termasuk nilai kolam renang. Kami tidak menggunakan kolam renang hotel kerana musim influenza. Oleh itu, jika nilai kolam renang ditambah, ada kemungkinan rating akan meningkat atau menurun. Tempat ini boleh dikatakan hotel murah di Melaka. Jika anda rasa video ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan anda dan jangan lupa tekan butang LIKE dan SUBSCRIBE. Ia sangat membantu kami dalam menghasilkan video yang lebih baik untuk masa hadapan. Ikuti instagram saya di: instagram.com/nuaim.newaim

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

Panduan Perjalanan Malaysia Kuala Lumpur 2023 4K

info

[4K 60fps] Hotel De Bangkok Tour + Review | Cheapest Hotels in Bangkok Metro | #walkingtour #bangkok

WanderWorld

Hotel Mokozoyo – Ini Hotel Murah dan Cantik di Georgetown Pulau Pinang

info

12 comments

Noor Syahera March 10, 2023 at 2:41 am

hi, berapa harga bilik hotel tu? kalau boleh next video, share la sekali price room (inclusive breakfast or tak) , separate price breakfast (for kids), addition price.. .etc more details. Sayang nya tak review swimming pool.. hehe.. camne pun. keep it up! good content ^^ more hotel please.. kalau boleh yang sesuai untuk family traveller with kids. ^^ like your channel.

Nurezzah Tuah March 10, 2023 at 2:41 am

Sy pernah tanya hotel ni untuk buat kursus (September 2022), malangnya TAKDE SIJIL HALAL..

KimberlyxGgmu March 10, 2023 at 2:41 am

Mantap bang,tq sbb review hotel ni

CIKGU RAZA'AIN March 10, 2023 at 2:41 am

Terbaik…👍👍👍👍👍

thezaza yasmeen March 10, 2023 at 2:41 am

Tq bg review ikhlas ni…kne pk blik laa nk check in kt sini ke x nnt…😅hotel ni ad pool ke…tgk kn gmbar mcm xd jer..tp kt agoda ngn booking tulis ad pool..

IMAN islam March 10, 2023 at 2:41 am

insyallah bulan depan nak ke malacca.. dah booking dah pun bilik kat hall mark crown hotel ni.. cuma breakfast kiteorg decide utk makan luar je..utk save costing hehe

Piyush Chaudhari March 10, 2023 at 2:41 am

Guys I don't speak or understand Malay but found your video useful. Well done.

Azim Azman March 10, 2023 at 2:41 am

Saya baru menginap hotel ini tadi . Apa yang vid ni cakap 💯 sama macam mana saya duduk tadi. Overall hotel ini naisss.

Mohd Firdauz March 10, 2023 at 2:41 am

Ada swimming pool?

Jebat Studios March 10, 2023 at 2:41 am

Terbaik rakaman camera bro…

Hamzah Ibrahim March 10, 2023 at 2:41 am

Hotel2 sekitar KL dan selangor untuk weekend getaway. 😁👍😁👍😁👍😁

Hamzah Ibrahim March 10, 2023 at 2:41 am

Wah lokasi bagus. Harga jimat. Boleh try dtg sini balik raya nnt.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy