Ulasan Hotel: Hotel Hallmark Crown di Melaka terletak berhampiran dengan A Famosa dan mempunyai kolam renang di Malaysia 2020

“Discover the Charm of Hallmark Crown Hotel Melaka: A Budget-Friendly Stay with Great Location and Pool”

5/5 - (1 vote)

Hallmark crown hotel Melaka: Keliru juga memilih hotel di Melaka ini. Dengan harga yang semakin mahal, kami mengambil masa 5 hari untuk memilih hotel haha ​​;D Tempat yang menjadi tarikan utama di bandar Melaka seperti Sungai Melaka, memang susah nak dapat parking! Saya cadangkan anda mengambil mana-mana tempat letak kenderaan persendirian yang tersedia. Harga sekitar rm5 untuk masuk. Hallmark Crown Hotel di Melaka adalah hotel lama berdasarkan mata kasar kami untuk menilai bangunan dan perabot sedia ada. Walaupun hotel ini tidak kelihatan “moden” tetapi senyuman dan keramahan kakitangan hotel membuatkan kami berasa sedikit sejuk (lega). Ia juga merupakan salah satu hotel di Melaka yang mempunyai kolam renang. Dengan kelebihan lokasi yang strategik (berhampiran bandar), Hallmark Crown Hotel Melaka tidak asing lagi bagi pengunjung tempatan. Bagi yang berkeluarga, kos destinasi anda boleh dijimatkan dengan bermalam di sini walaupun terdapat beberapa kekurangan yang dipaparkan dalam video ini. Bilik Family Suite ini mempunyai satu katil bersaiz queen dan dua katil single yang besar. Penghawa dingin yang berfungsi dengan baik membuatkan kami sekeluarga berasa selesa. Selain daripada katil yang boleh memuatkan 4 orang dewasa, terdapat juga tambahan 1 katil sofa. Peti keselamatan, peti sejuk, TV skrin rata yang besar dan pelbagai peralatan lain disediakan. Namun, hotel di tengah bandar ini tidak memberikan anda pemandangan yang menarik seperti hotel di tepi pantai. Dalam ulasan kami kali ini, skor atau rating hotel yang diberikan tidak termasuk nilai kolam renang. Kami tidak menggunakan kolam renang hotel kerana musim influenza. Oleh itu, jika nilai kolam renang ditambah, ada kemungkinan rating akan meningkat atau menurun. Tempat ini boleh dikatakan hotel murah di Melaka. Jika anda rasa video ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan anda dan jangan lupa tekan butang LIKE dan SUBSCRIBE. Ia sangat membantu kami dalam menghasilkan video yang lebih baik untuk masa hadapan. Ikuti instagram saya di: instagram.com/nuaim.newaim

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

12 comments

  1. hi, berapa harga bilik hotel tu? kalau boleh next video, share la sekali price room (inclusive breakfast or tak) , separate price breakfast (for kids), addition price.. .etc more details. Sayang nya tak review swimming pool.. hehe.. camne pun. keep it up! good content ^^ more hotel please.. kalau boleh yang sesuai untuk family traveller with kids. ^^ like your channel.

  2. Tq bg review ikhlas ni…kne pk blik laa nk check in kt sini ke x nnt…πŸ˜…hotel ni ad pool ke…tgk kn gmbar mcm xd jer..tp kt agoda ngn booking tulis ad pool..

  3. insyallah bulan depan nak ke malacca.. dah booking dah pun bilik kat hall mark crown hotel ni.. cuma breakfast kiteorg decide utk makan luar je..utk save costing hehe

Comments are closed.