tempat menarik di kelantan untuk family
Melancong

TUMPAT KELANTAN: 12 LOKASI PERJALANAN YANG WAJIB ANDA BERHENTI JIKA MELANCONG KE NEGERI KELANTAN

5/5 - (2 votes)

MELANCONG KE NEGERI KELANTAN. nampaknya banyak tempat menarik dekat kelantan ni, tapi kadang-kadang tak tahu nak pergi mana kalau berkunjung ke kelantan… so dekat sini saya akan tunjukkan tempat yang boleh anda lawati… jangan lupa subscribe channel footage drone saya, first, izzudin, second side, Suffian Hamat, terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan, din dan Suufian, kerana membeli-belah untuk rakaman drone #goprohero10

Video source

Related posts

Pusat Beli-belah Terbesar di Dunia ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡ช

Di sinilah orang Indonesia membeli-belah di Bangkok!

ANAMBAS #2 (Terokai Kepulauan Anambas Archipelago) | Travel Coy

45 comments

18C-50 Nor Syafiqah Haila Binti Mohamad Adzmi July 25, 2023 at 3:29 am

Yg ada celup tepung,mkn dekat pondok tu apa nama kedai ya? Dgn yg ada abg tu mnm air klpa tu..nma kdai

hj ajmain July 25, 2023 at 3:29 am

ุจุงฺฏูˆุณ ู„ู‡ ุณูˆูƒูˆุน ูุงุณ ุฏุงู† ูุฑุงูŠูƒุงุชู† ู†ุงุณูŠูˆู†ู„ ู…ู†ุน ุจุณุฑ ุฌุงุฏูŠ ุจู†ุชูˆู‚ ูƒุฑุงุฌุงุกุงู† ู…ู„ูŠุณูŠุง ูŠุน ุจุฑุณูŠู‡ ุจุฑุงู…ุงู†ู‡ ุณุชุงุจูŠู„ ุจุฑุชุนฺฏูˆุนุฌูˆุงุจ ู…ุณุฑุง ุฏุนู† ุฑุนูŠุฉ ุฌู„ุงุชุง ู…ู…ุฑูŠู†ุชู‡ ุฏุนู† ุฌู…ุฑู„ุน ฺฏูŠู„ุน ฺฏูˆู…ูŠู„ุน ุงู† ุดุงุก ุงู„ู„ู‡ ุชุนุงู„ู‰ ุณู…ูˆฺฏุง ุงู„ู„ู‡ ุชุนุงู„ู‰ ู…ู†ูˆู„ูˆุน ุงูˆู…ุฉ ุงุณู„ุงู… ุฏู…ู„ูŠุณูŠุง ุฏุงู† ู„ุงุกูŠู†ูข ู†ฺฏุงุฑุง ุงุณู„ุงู… ูŠุน ู„ุงุกูŠู†

FAKHRUDIN YASOK July 25, 2023 at 3:29 am

Dan Pasar Terapung Pulau Suri

FAKHRUDIN YASOK July 25, 2023 at 3:29 am

Ada lagi,,,,Tmn Warisan Kg Laut dan Kuil Buddha

Sakri Shafii July 25, 2023 at 3:29 am

Terbaik Azim. Info yg baik

Amy Fira July 25, 2023 at 3:29 am

Tak ada cantik cantiknya tumpat tu

Adly CateringWedding July 25, 2023 at 3:29 am

Lokasi cantik tapi kerajaan mcm taik…..tak beri tumpuan untuk kemajuan pelancungan di Kelate..

AZLEE ZULMAIDI July 25, 2023 at 3:29 am

Terimakasih Azzim Abdullah share tempat makan menarik di Kelantan. Saya berpeluang balik Kelantan ( 07 Jan 2023) selepas 5 tahun tak balik .. wahhh banyak giler tumbuh kedai makan baru yang sedap sedap area Kota Bharu..Tahniah Azzim Abdullah kerana share tempat tempat menarik di Kelantan ni ye..boleh jadi reference saya untuk pergi makan tempat yang dicadang tuan tu.. Hari ni saya pergi kedai Al-Khalish Group..https://www.youtube.com/watch?v=JjERrDJYONc&t=191s.. kedai nip on sedap giler.. Orang Johor berhijrah ke Kelantan

zaleha daud July 25, 2023 at 3:29 am

tengok video ni sero rindu slalu ko Kelate..tok leh jadi ni,nok keno gi Tumpat by Train..terbaik perkongsian ini dan terbaik Kelate!

acquaintance July 25, 2023 at 3:29 am

bro zim tumpat ada grab car?

Wee Lee Wern July 25, 2023 at 3:29 am

Nice video bro

muhamad omar July 25, 2023 at 3:29 am

teringin sangat nak kesana untuk merasai suasana seperti yg d gambarkan..

Tutorial Sharing Channel July 25, 2023 at 3:29 am

Sentiasa mantap ๐Ÿ‘

Cuti Jalan Makan July 25, 2023 at 3:29 am

Rindu kelate

Rohani Rohani July 25, 2023 at 3:29 am

kg ambo tu pantai sri 7

mazia luzian Rakab Uba July 25, 2023 at 3:29 am

As salam..bole buat review kat Masjid Kg Laut plak..ada 2 lokasi..Laman Warisan & Laman Seni..dedua buahtangan pokcik yg terakhir tu..sebelum pokcik pencen..akan jadi tapak warisan Unesco tu.

AZLEE ZULMAIDI July 25, 2023 at 3:29 am

Saya pon orang Tumpat, tapi tak pernah pusing kawasan kelahiran saya ni.. dengan tengok video Tuan Azzim ni.. it;s make me dow memory lane, masa kecik kecik dulu..๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿ‘Œ

Roy Sebenar TV Channel July 25, 2023 at 3:29 am

saya baru pergi kuala krai naik keretapi.. lepas tgk video ni, mungkin next trip saya adalah tumpat ๐Ÿค—. hentian terakhir ktmb

Anysha Haniff Family July 25, 2023 at 3:29 am

๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

WAKJAY CHANNEL July 25, 2023 at 3:29 am

Banyak juga tempat menarik di Tumpat

Andak Collection 2 July 25, 2023 at 3:29 am

baru balik dari tumpat bulan sept 2022

ZINGGO CHANNEL July 25, 2023 at 3:29 am

semga sihat selalu sobat..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Lamalif Channel July 25, 2023 at 3:29 am

Galeri wau ni lamo doh ambo nok gi.. Tp belum ad kesempatan. Terbaikk.

Azimah Mohamed July 25, 2023 at 3:29 am

Menarik dan cantik! Lebih 40tahun dulu bersekolah di Sekolah Rendah Jenis Keb Inggeris Tumpat. Pantai Ndo tmpt kami selalu bermain2, sekolah tadika pun di Pantai Ndo. Pejabat arwah ayah berdekatan dgn Pantai Ndo

LA July 25, 2023 at 3:29 am

Buat tepat menarik di bachok boh sekali. Terbaik

Helme Mas July 25, 2023 at 3:29 am

Bagus..cuma molek jgn guna 'korang' tak sesuai dgn slang tuan. Slang tu tak salah identiti sendiri, tp korang tu sesuai kalau 90-100% ckp KL.

Qii jaa July 25, 2023 at 3:29 am

Aku org Penang..bakal isteri org Tumpat..mmg nnti akn slalu ulang alik balik kg ..rsa kelainan sikit ngeri org

Rosemini Omar July 25, 2023 at 3:29 am

Salam, kubu pill box kt tumpat tu kat mana

MAI NAK CHEQITA July 25, 2023 at 3:29 am

Terbaik my bradah โค๏ธ

MOHD DANIEL FAIZZUMY July 25, 2023 at 3:29 am

Nenek saya orang Kelantan tinggal di Tumpat juga ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š

Che sal Channel July 25, 2023 at 3:29 am

t.kasih perkongsian video ini dh lama tak pergi kelantan…done subsribed…

Sinetron July 25, 2023 at 3:29 am

Mantap, destinati seterusnya untuk pergi. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Tenang Fokus July 25, 2023 at 3:29 am

Kalau dari Kuala Lumpur nak naik keretapi ke Kelantan macam mana?

Mat Min Jalan-Jalan July 25, 2023 at 3:29 am

Kemah molep video travel demo.. ingat satu hari nanti kawe nok collab dengan demo.. kemah set kito.. ambo support demo !

Rohaya Mahmud July 25, 2023 at 3:29 am

Tumpat tempat saya Di Besar kan.. Saya pernah bersekolah rendah.. Dalam Ru Tumpat Kelantan.. Sekarang dah 40 Tahun saya tinggal Kan Tumpat…

Leexa Firus July 25, 2023 at 3:29 am

Tempat bermlm mana yg sesuai utk stay

Kamaruzli Udin July 25, 2023 at 3:29 am

Salam mesra!๐Ÿ˜ƒ Tumpat tunggu Atuk datang memang terbaik terima kasih.

fs5207 July 25, 2023 at 3:29 am

warung kak pah tu kat mne …alangยฒ dh kat tumpat nii …boleh singgah

Uwais July 25, 2023 at 3:29 am

mano kedai bakery, terliur, dok tumpat tp xtahu ni

Mr Zzz July 25, 2023 at 3:29 am

Pakai camera ape bang

Mr Zzz July 25, 2023 at 3:29 am

Nicee video…jmpe link dri fb

Mohd Nor Bin Esmin July 25, 2023 at 3:29 am

terbaik

Amnatisya Humaira' July 25, 2023 at 3:29 am

Jambatan Bijih Jubakar Pantai yang dibina pihak British SEJAK ZAMAN SEBELUM PERANG merupakan satu tinggalan sejarah yang menyimpan seribu satu cerita.
Maaf yer…skadar nk kongsi maklumat.thn 1957 yg dikatakn sbg tarikh dibina tu x tepat deh ๐Ÿ˜Š

Kamal Din July 25, 2023 at 3:29 am

Tumpat di hati ku

Salam dari Pulau Pinang.

jaa sadak July 25, 2023 at 3:29 am

Keda Kak pah terr…. Buko setiap hari.. Selasa tutup๐Ÿ˜ณ๐Ÿค”๐Ÿค”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy