Trip ke Kundasang Sabah 2022 Shot on DJI POCKET 2

1661742993 hqdefault

Hotel Pertama : Mount Hill Villa Hotel Kedua : Happy Garden Kereta Sewa : Bangsawan Adventure SDN BHD Credit to pilot drone kita: Tiktok Abang Drone https://vt.tiktok.com/ZSd7tb2LX/ #kundasang #sabah #kotakinabalu #desadairyfarm

source

12 thoughts on “Trip ke Kundasang Sabah 2022 Shot on DJI POCKET 2

  1. Mell Rizan

    A must to go utk tempat bergambar yg cantikยฒ ada kat magical garden Ranau…selain tu ada jg massage fish kat kampung marakau..kat area ni bnyk homestay yg affordable.. Nak rasa kelainan makanan kat sabah..tuhau, lomiding, lada putih, jeruk bambangan..btw just enjoy the moment!

  2. NextChapter_21

    Please improve video stabilization..start kawasan kundasang dah rasa pening kepala tgk video sebab video bnyk sangat goyang..

  3. AZRIE AZMAN

    Tak marah ka , memng sempoi laa video abang , tapi sya nak tnya pasai pa ada sorang tu sat tak dak gigi sat ada gigi ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… , apa2 pun video abang memang sempoi lah kena dengan channel

Comments are closed.