1661742993 hqdefault
MelancongUncategorized

Trip ke Kundasang Sabah 2022 Shot on DJI POCKET 2

Rate info.4d5d6d.com

Hotel Pertama : Mount Hill Villa Hotel Kedua : Happy Garden Kereta Sewa : Bangsawan Adventure SDN BHD Credit to pilot drone kita: Tiktok Abang Drone https://vt.tiktok.com/ZSd7tb2LX/ #kundasang #sabah #kotakinabalu #desadairyfarm

source

Related posts

Tempat menarik di kota kinabalu Sabah part 1 | yang bestnya aktiviti Island hopping

10 Cadangan Tempat Makan Halal di Bali yang Wajib Anda Cuba!!

10 Tempat Menarik di Pahang

12 comments

Sempoiii Channel August 29, 2022 at 3:16 am

Semoga bermanfaat geng..jgn lupa like & share:)

Zainab Mahjin August 29, 2022 at 3:16 am

Rindu kundasang. Soon kami kesana lagi…

Anna Farhanah August 29, 2022 at 3:16 am

Pasai pa tu.. flight delay ka?

Mell Rizan August 29, 2022 at 3:16 am

A must to go utk tempat bergambar yg cantikยฒ ada kat magical garden Ranau…selain tu ada jg massage fish kat kampung marakau..kat area ni bnyk homestay yg affordable.. Nak rasa kelainan makanan kat sabah..tuhau, lomiding, lada putih, jeruk bambangan..btw just enjoy the moment!

Asri Bohari August 29, 2022 at 3:16 am

terbaik bang. nak tanya, kalau masuk desa dairy farm tiket kena booking awl ke?

Nik Man B.A Cyclo August 29, 2022 at 3:16 am

Terbaik vlog ni sahabat. Saya doakan channel youtube kalian ni cepat berkembang dan teruskan berkongsi

NextChapter_21 August 29, 2022 at 3:16 am

Please improve video stabilization..start kawasan kundasang dah rasa pening kepala tgk video sebab video bnyk sangat goyang..

Hadri Sharir August 29, 2022 at 3:16 am

Mantap

Airiel Shazmi August 29, 2022 at 3:16 am

Terbaik bang. Tapi kalau bole kalau nampak kabus tu jgn buat2 terkejut 27:13

AZRIE AZMAN August 29, 2022 at 3:16 am

Tak marah ka , memng sempoi laa video abang , tapi sya nak tnya pasai pa ada sorang tu sat tak dak gigi sat ada gigi ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… , apa2 pun video abang memang sempoi lah kena dengan channel

Nur Amalina Mohd Idrus August 29, 2022 at 3:16 am

Rindu kundasangggggg besttt cantikkkk sejukkkkkkk sempolll ๐Ÿ’–

Sudiah Akil August 29, 2022 at 3:16 am

Mantap laaa ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป view cantik..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy