Thailand 1 - 0 Vietnam |  AKHIR - 2nd Leg |  Piala AFF Mitsubishi Electric Cup 2022
SUKAN

Thailand 1 – 0 Vietnam | AKHIR – 2nd Leg | Piala AFF Mitsubishi Electric Cup 2022

5/5 - (1 vote)



#AstroArena Facebook: Twitter: Instagram: TikTok: Telegram: Lawati portal berita sukan:

SUMBER VIDEO INI

Related posts

5 KEGAGALAN PALING MISTERI DALAM BOLA SEPAK!!!

PALABOLA Studios

15 TUKANG HELAH Badminton Terbaik 2022

Shuttle Flash

LIVE SF BAMTC 2023 | THAILAND VS KOREA | Kejohanan Berpasukan Campuran Badminton Asia 2023

Shuttle Amazing

50 comments

Amsyar Fidaiy March 5, 2023 at 10:17 am

Gajah perang berjaya

astarpro March 5, 2023 at 10:17 am

🇹🇭❤🇲🇾

astarpro March 5, 2023 at 10:17 am

Masa vetnem vs malaysia vetnem main tipu

Afif Razin sholehuddin March 5, 2023 at 10:17 am

Tahniah thailand

Chris Nevan March 5, 2023 at 10:17 am

Saya benci thailand

Jiwa Hati96 March 5, 2023 at 10:17 am

Vietnam noob , sombong

Hsx fhff March 5, 2023 at 10:17 am

Tahniah thailand kalah vietnam dan jadi juara aff 2022

RAN March 5, 2023 at 10:17 am

Theeraton ni first tengok dia main sea games 2011 Vs tuan rumah Indo, games panas & tugas ambik set piece dia ni lah, Indo menang kalau X silap. Tapi bagi aku Chanatip lagi bahaya kalau tahap fitness dia baik, risau kalau tengok dia main utk Thai Vs Malaysia.

Musa Yahya March 5, 2023 at 10:17 am

Hanya Malaysia shj yg mampu kalahkan Thailand edisi 2023 ni.. Indonesia dan Vietnam sekalipun tak mampu kalahkan Thailand… Malaysia shj hanya satu satunya team yg mampu kalahkan Thailand…

ereh e yay ga March 5, 2023 at 10:17 am

Hahaha. Vietnam kalah. Booooo~ main kotor lagi, padan muka kena kitai

Jetlee Redang Panjang March 5, 2023 at 10:17 am

Tahniah Thailand,,Vietnam tiada semangat kesukanan…main kasar…main ragbi 🏉 bolehla

Aduka 8370 March 5, 2023 at 10:17 am

Presiden FIFA datang tu boleh la mohon Masuk dalam kalender FIFA kejohanan AFF ni…

Faizul Payjoi March 5, 2023 at 10:17 am

Kepper Vietnam Bola bawah out DIA kalau Bola atas makanan DIA..

Heizal H. March 5, 2023 at 10:17 am

ni kalau Thailand dtg Malaysia.. meriah kena sambut ni

Lurihaz Fila March 5, 2023 at 10:17 am

"mereka di langit ke tujuh" 🤔

Lurihaz Fila March 5, 2023 at 10:17 am

Awat kepala fifa tu pi ? Bukan takda dalam kalendar ka?

Ruhaida Zuhari March 5, 2023 at 10:17 am

ยินดีด้วย 🇹🇭…. คำทักทายจากประเทศมาเลเซีย 🇲🇾

Fadli Kompc March 5, 2023 at 10:17 am

Skali lg Thailand nk bg tahu coach Vietnam, mrk adalah raja Asia Tenggara,.. Thailand ada bbrapa kelab yg bgus jd ini lah impact nya.. sbb tu kita prlu memiliki kelab yg bgs, tak cukup hnya sebuah kelab.. Thailand walaupn tnpa bbrapa pmain utama, mrk msh blh mnjd bgs. Apa pn minit Terakhir mmg mrk segaja bt hal ke? 2 edisi cam tu..

Muhamad Zamri March 5, 2023 at 10:17 am

sedap pengulas ni..siapa dia ea?

Dino rmd Xii awang March 5, 2023 at 10:17 am

Puas hatiiiii sangat tengok Vietnam kalah berlagak sangat macam pawerrr sangat

Afiq Firdaus March 5, 2023 at 10:17 am

Rindu lepasni dh tkde lgi kelibat hagemaru kt tepi padang

Fᴏxxᴏ Channel March 5, 2023 at 10:17 am

Siuuu

TORPEDO MOTAR March 5, 2023 at 10:17 am

puas hati ego vietnam terbenam..hahahahaha…no 5 vietnam dgn jurulatih dia dh boleh tidur dibucu katil 😅

Tun Nila March 5, 2023 at 10:17 am

Terbaikk Thailand… Sgt berpuas hati… Nyampah plak dengar suara pengulas.. Langit ke 7? Agak²

Mohd kamar Izhar March 5, 2023 at 10:17 am

Tq Thailand

Syahrul Nizam Amran March 5, 2023 at 10:17 am

siiuuu utk fan malaysia 😎

Nik Muhamad Akbar March 5, 2023 at 10:17 am

Kejohanan ini ada prestijnya walaupun di luar dari kalendar FIFA. Buktinya presiden FIFA Gianni Infantino sendiri turun menyaksikan perlawanan akhir ini. Harap di pertimbangkan kejohanan AFF di masukkan dalam kalendar FIFA

Anak Terbaik March 5, 2023 at 10:17 am

Ade bos fifa tak boleh la viet nak main kasar… 😂 😂 😂

BOOOOOOOOOOOOOOOOOO March 5, 2023 at 10:17 am

Ini supachok dgn songkrasin takde. Kalau ada memang budak2 lah team kena 😝

faizal91 March 5, 2023 at 10:17 am

7 kali mat dorg bolot piala ni

Aufi ahmad Fuzi March 5, 2023 at 10:17 am

presiden Fifa yg smpaikan Trofi tuh kan?ke org lain

Hafiz Al-Qayyum March 5, 2023 at 10:17 am

Yesss Thailand ‼️‼️ congrats

gawai gawai March 5, 2023 at 10:17 am

padan muka Vietnam dah kena karma tu😂

Aimaduddin Haya March 5, 2023 at 10:17 am

Tahniah thailand. Salute🙏

zailan Toklan March 5, 2023 at 10:17 am

Padan muka vietnam kalah😅💃tahniah thailand juara tahun ni💪

Pok Din March 5, 2023 at 10:17 am

Thailand raja asia tenggara

Zaco Zack March 5, 2023 at 10:17 am

Puas hati vietnam kalah…..👍👍👍👍👍

Muslim Najmi March 5, 2023 at 10:17 am

Hehehe boleh nampak kat mana jer level Vietnam ni tanpa bantuan reff yang berat sebelah !

Man Garage March 5, 2023 at 10:17 am

Perh dia siu

Aisz 66 March 5, 2023 at 10:17 am

Mohon fifa mskkn kejohansn ni dlm kalendar fifa

Mohd Redzuan March 5, 2023 at 10:17 am

phs pasti nangis balik korea

Fyda Estrada March 5, 2023 at 10:17 am

Congratulations 🇹🇭 from 🇲🇾🎊🎉👏

Naszeli Ngasri March 5, 2023 at 10:17 am

Lin Dan Thailand

ks ks March 5, 2023 at 10:17 am

Kalah juga vietnam

matriks 1 March 5, 2023 at 10:17 am

Petala langit ke tujuh🔥

Amel Putri March 5, 2023 at 10:17 am

Kiper yg hebt dri Vietnam TPI lebih hebt pemain Thailand garang hebt

Rosland Bazin March 5, 2023 at 10:17 am

Langit ketujuh kepala bapak kau…..langit ketujuh tu untuk nabi nabi jeeee…..nak jadi pengulas sukan pon agak agak laa….jangan melangkaui nabi…..nasib baik kau tak cakap surga firdausi….bangang punya pengulas sukan astro

Oll Asamodi March 5, 2023 at 10:17 am

Padan muka sato vetnam kesayangannya kalah

Ei8ht March 5, 2023 at 10:17 am

Satu asia tenggara tepuk tangan tgk vietnam kalah

GoldenGolem729 March 5, 2023 at 10:17 am

Tu aku ckp..naga mane wujud..tk kan gajah yg wujud tk bole kalah kn naga yg mitos je..harimau melaya pon bole jgk kalahkn vietnam niy..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy