Terjun bebas dari tingkat 41 hotel mewah di tengah KL!
HOTEL

Terjun bebas dari tingkat 41 hotel mewah di tengah KL!

5/5 - (1 vote)



Jika tiada yang lebih baik daripada Kuala Lumpur, kali ini kami ingin berkongsi pengalaman JARANG kami menginap di hotel unik di Kuala Lumpur! Selamat mencuba! . Jika anda melancong & aktif bersukan atau aktiviti luar, kami cadangkan anda bersedia untuk mendapatkan VAPOROLL ini. Ia benar-benar boleh melegakan otot kita yang tegang. sangat membantu! . Beli di sini Instagram: @Tropika HQ ​​​​Akaun Shopee: tropika.os https://shopee.com.my/product/163557405/7255803358?smtt=0.56796392-1655608733.9 Nombor Perhubungan: 013-7958137. . Jika anda ingin mendapatkan tangkapan kamera 360 di atas hotel Capri by Fraser seperti yang kami lakukan, dapatkan pautan ini untuk mengesahkan kepuasan anda! https://www.insta360.com/sal/one_rs?insrc=INRR1OM . Beli Barangan RareTV di: https://shopee.com.my/raretv_store. ============================== . Ingin melancong & bekerjasama dengan kami? Hubungi pasukan kami di sini: https://www.wasap.my/60176288584 Lihat perjalanan kami di sini: www.rarecation.com Langgan dan ikuti saluran ini untuk kami berkongsi lebih banyak pengalaman perjalanan kami dan pasukan Rarecation di sini. . Jom ikuti Telegram Kelab Peminat RARETV di sini https://t.me/inibarurare Instagram kami https://www.instagram.com/rarecation/ Facebook kami https://www.facebook.com/rarecation

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

Ferringhi stay inn hotel | Hotel Murah di Batu Ferringhi

Rifai zie

Hari pertama di RH hotel sibu sarawak||review Rh hotel #hotel #reviewhotel #kuarantindihotel

info

review homestay murah di sibu malaysia

gunawan harsono

25 comments

Ana Bella May 9, 2023 at 5:31 am

sudah tentu…rare TV Terbark!!

MnM May 9, 2023 at 5:31 am

Hotel ni mmng menarik bilik baru elok bersih auto lif parking lokasi tapi bfast dia biase2 je..tak bnyk spread lah

rul halfelven May 9, 2023 at 5:31 am

Masok sauna dengan baju.. parah tu..

Santai Berilmu May 9, 2023 at 5:31 am

Barakallahu fikum 🤲🏻
Alhamdulillah. Terbaiiik 👍🏻👍🏻 team Rare Tv sgt menjaga solat, menjaga aurat dan sgt menjaga adab dan akhlak… You all the best 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😍😍. Ihfazilla yahfazkah. Semoga Allah permudah segala urusan team Rare Tv dengan rahmat dan berkat dari Allah Subhanahu Wata'ala 🤲🏻. Semoga Allah beri kejayaan kepada team Rare Tv.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمْدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ♥️♥️

ahmad bri May 9, 2023 at 5:31 am

Torrrbaik lah. Cantik sangat kl

Azrul Husaini May 9, 2023 at 5:31 am

bath tube dgn pemandangan tu bedroom premier ke exec?

Pojier United7704 May 9, 2023 at 5:31 am

Terbaik rare tv

Mohd Taufiq May 9, 2023 at 5:31 am

Assalamualaikum,Rare Tv… Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar…mmg terbaik contents kli ni….

JY Law May 9, 2023 at 5:31 am

Nice hotel. BTW, should follow proper swimming dress code while using the swimming pool for hygiene purpose and be considerate to others.

Muhammad Redzuan May 9, 2023 at 5:31 am

Tengok ja video ni terus tempah hotel ni… memang nampak menarik… thanks for the review… sblm ni tgk jugak hotel ni tp review tak sepuas rare tv punya review… bila dah tgk ok jadi tempah…

sadiomane May 9, 2023 at 5:31 am

Mewah betul hotel tu.

Kek Xin Kai May 9, 2023 at 5:31 am

Hi. Nak tanya brand apa drone yang digunakan?

Niza Ashman May 9, 2023 at 5:31 am

Nak repeat lagi sebab haritu tak ready utk buat terjunan kolam mcm Capt AA. 😂. Ya betuL mmg kene stay lama sikit. Haritu kami rushed…. Tak puas lagi nk explorer kat Capri. Thanks again RARETV.❤️👍🏼🥰

Niza Ashman May 9, 2023 at 5:31 am

Yezzaaa kami terus pi hotel ni last week. Parking pun naik lift. Kete naik sendiri ke parking sendiri. Interior superb. View superb alhamdulillah best. Tq RareTV bawa kami ke hotel ni.. Yg tak best nye kete kami sensitif….menjerit alarm kete bila kene naik lift sendiri 😂😂😂 terpaksa jenguk kete. Manja betul kete… takut naik lift kut.😅😅😅

Kushagra Desai May 9, 2023 at 5:31 am

DO we need permission for flying drone in KL ?
And which drone was used for this.
@RareTV

N Nurul May 9, 2023 at 5:31 am

rare tv dgn fikri kalau bergabong xthu la mantap dia mcm mane…huhu tlg la realisasikan

Raja Haiqal Raja Mazlan May 9, 2023 at 5:31 am

RARE TV x FIKRI ZAMRI mantoppps!!!

zunn bidin May 9, 2023 at 5:31 am

Tiap2 hari layan raretv….best

Ishak Arif May 9, 2023 at 5:31 am

Aku try menginap sini weekend lepas….mekanikal car park dia satu pengalaman yg baru…yang lain2 seperti yang dikatakan…memang berbaloi menginap di Capri by Fraser ni….tq RareTV

OliePedrosa VLOG May 9, 2023 at 5:31 am

mana ada dpn klcc… kl cc pun nk tgk nmpk hujung2 je… sama dgn menara kl..

carlos Mzain May 9, 2023 at 5:31 am

klu aku basuh baju,aku dah siap tido terus…

Izham. Hsni May 9, 2023 at 5:31 am

Betul² raaaaare !

arifosman56 May 9, 2023 at 5:31 am

Sejadah tak dpat ke bang rare tv kat hotel tu?

BREAKFAST RIDE May 9, 2023 at 5:31 am

TAHNIAH RARETV & Fikri Zamri. Mohon tunjuk ajar dari BREAKFAST RIDE SAM NIZAM

Ikhlas Husnin May 9, 2023 at 5:31 am

Terbaik combination RareTV & Fikri Zamri

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy