tempat menarik di penang
Melancong

Tempat VIRAL di Pulau Pinang! Macam BALI!

5/5 - (1 vote)



Hai guys, dalam video ini kami hanya meneroka tempat-tempat viral di Pulau Pinang yang boleh anda pergi untuk mereka yang boleh mengambil gambar! ala Bali gitewww. Jangan lupa subscribe dan like guys. Insyaallah kami akan buat video tempat menarik nanti ๐Ÿ™‚ Enjoy!

Video source

Related posts

Tempat menarik di Perlis Indera Kayangan.

Ulasan Perjalanan: Sehari Di Singapura

HOTEL MURAH DI PUNCAK YANG WAJIB CUBABermula dari 200 ribu | HOTEL PUNCAK RAYA

14 comments

Nur nabila Nor suhaimi August 11, 2023 at 2:26 am

Betull petnah pergi๐Ÿ‘Œ๐Ÿคฒ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พdlm malaysia mcm bali๐Ÿ˜Š

Mr Navigator August 11, 2023 at 2:26 am

Video dah okay tp music macam suspend sangat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…

Samsulamir Amir August 11, 2023 at 2:26 am

Dah pg dh indah khbar Dr Rupa msuk bayar rm10 utk dewasa xdelh best sgt

Sy Chin August 11, 2023 at 2:26 am

Kat mana tu

Cik Cidda August 11, 2023 at 2:26 am

X brapa dgr suara.

LANs Studio August 11, 2023 at 2:26 am

Salam kenal sahabat.terbaik video teruskan upload video2 mcmni.saya support.ada masa jom singgah cannel saya nanti lans studio

waizharraz August 11, 2023 at 2:26 am

kg agong tu owner dia chinese kan?

Nazrina Mohd Noor August 11, 2023 at 2:26 am

Kat mana ni

Hana Syalomita August 11, 2023 at 2:26 am

Tak mirip dengan bali. Jalan di bali dikelilingi sawah dan jalannya sempit. Mana ada jalan tanah di bali. Jalan di sana aspal sama konblok

Mohammad Irfan Bin Aznan August 11, 2023 at 2:26 am

Yeayy tq for sharing ..next month nak jalan2 penang!!

Al-Eizaz Abu Bakar August 11, 2023 at 2:26 am

Mata barai tu. Haha

Kecik Eton official August 11, 2023 at 2:26 am

Jadi yg ke 18 dan 5..support youtuber Malaysia… Kwn baru dtg menambah 1 kwn.. Ok Ada masa free boleh lh lawat chenel kita juga… Videonya yg clear… Tempat mmg mcm Ala2 bali gituwww…

danish attirmidzi August 11, 2023 at 2:26 am

Niceโค..

Wak Genjer August 11, 2023 at 2:26 am

terbaik.. ๐Ÿ‘

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy