tempat menarik di johor bahru
Melancong

TEMPAT MENARIK UNTUK DIKUNJUNGI DI JOHOR BAHRU (PALING BEST, PALING MURAH DAN SEDAP) DATANG JB WAJIB DATANG KE SINI!

5/5 - (1 vote)



Terdapat banyak lagi tempat hebat tetapi ini adalah antara yang terbaik! Kalau ada apa-apa lagi, tulis untuk komen k

Video source

Related posts

EP3 | Apa yang menarik di Jambatan Langit Langkawi?

Jangan Makan Ini untuk Hidangan Pertama anda di Vietnam (Bún Đậu Mắm Tôm) 🇻🇳

Membeli-belah

34 comments

𝓜𝓔𝓜 𝓑𝓔𝓢𝓞 June 14, 2023 at 7:25 am

Jb nie klau nk mkn pasti kn org tempatan yg msak.. Klau indon korang kuar la blik ek, buang duit sobatt😂

Yasfirash Aziz June 14, 2023 at 7:25 am

Background music lebih kuat dari suare

Mimi Din June 14, 2023 at 7:25 am

Apa nama hotel yg saudara menginap tu?

wanie omey June 14, 2023 at 7:25 am

wah terbaiklh🥰

Khairul Hafiz June 14, 2023 at 7:25 am

Bang bazar karat tak pergi

Rashid Maidin June 14, 2023 at 7:25 am

Sesekali buat lawatan dikubur2 Islam mahmudiah kubur dagang kebun twh, kubur bukit alif bertapa gogihnya pekerja2 pengali kubur buat2 karja part time ubah suai kubur kawasan masing dengan harga ribuan Rm …. bermacam2 bentuk gaya lot banglow apartment pansapuri dengan peparitan cukup s3dap telinga mendengar sakit mata memandang.. pegawai jaij juga pulun kerja2 mengambil sub kont mengali kubur .. 2 dalam satu Rm..tak cukup gaji ..

Christina Nawai June 14, 2023 at 7:25 am

Wooww

Razipchong Razipchong June 14, 2023 at 7:25 am

Ni kat mana

Mello Arai June 14, 2023 at 7:25 am

Boleh cuba Mello Burger di Kulai.. Ada pelbagai jenis burger dari burger jalanan sehingga lah ke burger wagyu..

Rini Rini June 14, 2023 at 7:25 am

pantai liddo,, Sekarang dangga bay 👍👍

Shaziq Haizam June 14, 2023 at 7:25 am

sir,,meh sini buat food review di stall bubur ayam sy kat jb

E Y Setan June 14, 2023 at 7:25 am

Johor xbyk tmpt mnarik

MRR Production June 14, 2023 at 7:25 am

Salam bro…terbaik. Ok dari Singapore akan venture semua tempat yang recommend to. Thanks bro. Will ajak member2 chill di sana.

fatihamdzan June 14, 2023 at 7:25 am

Dapat sambung belajar dekat Jb, tak sabarnya nak masuk kampus 😍

Nurfarhana Natasya June 14, 2023 at 7:25 am

Agak² time raya ni.. Buka tak tmpr ni smu.. Sya p cuti² mlysia jb hehe

Mohd Khairul Amri June 14, 2023 at 7:25 am

rasa2 time raya nnt ramai tak orang area2 yg abg pergi ni?

Apek J35 June 14, 2023 at 7:25 am

👍

Muhd Nazri June 14, 2023 at 7:25 am

Assalam. Just nk tegur owner channel ni. Sume content cun. Cuma time awak nk bercakap tu kalau boleh pakai la mic. Apa yg awak cakap xdpt nk dgr dgn jelas. Tu je, yg lain ok

Sahabat June 14, 2023 at 7:25 am

Assalamualaikum.
Buat semua kaum muslimin, mohon doakan saya supaya segera dibebaskan dari penyeksaan sihir sukma yang saya deritai selama puluhan tahun ini (KLNTN)

Az Lin June 14, 2023 at 7:25 am

suara slow sgt la, but background music kuat sgt. tp video best

Bet Syakira June 14, 2023 at 7:25 am

1. Pantai stulang
2. Danga Bay
3. Lapo cafe
4. Restoran bayu laut
5. Book excess

Linna Hassan June 14, 2023 at 7:25 am

Abg hotel ape tu? X jelas

Jinggo10 June 14, 2023 at 7:25 am

Suara tenggelam, musik terlalak. Kalau nak buat content audio harus diperbetulkan, content dah ok dah tu.

Adli Haikal June 14, 2023 at 7:25 am

saya orang johor kedai buku tu ja tak jejak2 lgi😂

Abu Mahdi June 14, 2023 at 7:25 am

baru tahu funfair danga bay dgn restoran senibong dh hidup balik, sejak covid ni tk kuasa dh pi jauh🤣 area tebaru je la sampai

Rizal Weng June 14, 2023 at 7:25 am

Kau rosdi ke…baya aku smkuh 98

KIDDING? June 14, 2023 at 7:25 am

Kat johor kalau xde makanan
Maksudnya anda bukan di johor

Ah Mat June 14, 2023 at 7:25 am

buat list tempat dia sobat senang i nak p. waze je. plz bang esk nak p johor ni

Farid Ikhmal June 14, 2023 at 7:25 am

bang boleh list ke? tk dngr smgat nama tmpt tu😭

has Nizam June 14, 2023 at 7:25 am

Tq update johor..

Azah Aziz June 14, 2023 at 7:25 am

Tang telur tu, pootttooong…. walaupun dah di basuh ltk balik dlm bekas tu agak kotor apatah lagi klu x basuh. Apa2 pun menarik juga tmp2 lain tu👍👍👍

Ultraman Taro June 14, 2023 at 7:25 am

Video da ok tapi suara x jelas bang, lagu yu slow skit.. keep it up and improve well bro 👍🏼

nurul fariha June 14, 2023 at 7:25 am

Pakai mic la bang nk review. Tak dgr ape. Music background lg kuat dr suara. Meh 😟

hanya manis dariku June 14, 2023 at 7:25 am

Dah pergi semua tempat tu…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy