tempat menarik di melaka
Melancong

Tempat menarik di lapangan terbang bersejarah Melaka | jom melawat Melaka

5/5 - (2 votes)



Hai semua, assalamualaikum, dalam video ini saya ingin berkongsi beberapa tempat menarik yang saya lawati semasa makan tengahari di Melaka. 00:00 intro 01:43 zoo and bird park 07:50 Room in lodging (Imperio by Micasa) 08:39 Melaka Raya Restaurant 09:03 malam suasana di Melaka 09:41 Taming Sari tower 13:00 beca stairs 14:19 shopping 14:56 Kemudahan di tempat penginapan 15:53 ​​TJ restoran masam dan pedas 16:49 Muzium Lautan 19:41 Kelapa disebat dengan batu rendaman 20:10 Kota A Famosa 22:17 Pusat Kraf Samudera 23:25 Terima kasih terima kasih sudi singgah oleh saluran saya. ambil like dan subscribe untuk menyokong channel saya. dialu-alukan juga tinggalkan komen untuk saya menambah baik video pada masa hadapan. selamat menonton hai semua, selamat datang ke saluran saya. Jika anda suka sila sokong dengan suka, komen dan melanggan saluran saya. Terima kasih dan selamat menonton. Follow me on.. #melaka #bandarayamelaka

Video source

Related posts

Berbaloikah perjalanan Kelantan ini? Temui budu, tempayan paling sedap!

7 TEMPAT MENARIK DI PULAU PINANG MALAYSIA

Pertama Kali di INDONESIA!! / Jakarta Penuh Kejutan! / Jelajah Makanan Jalanan Indonesia 2023

24 comments

Zila vlog 2 June 9, 2023 at 11:44 am

Asalammualaikum kak Ikut jalan2 Di melaka😊

Ong Shiying June 9, 2023 at 11:44 am

Melaka nice place nice food πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Dapur Ani June 9, 2023 at 11:44 am

Selamat berlibur

SitiZai June 9, 2023 at 11:44 am

bestkan jalan2 kat Melaka.. banyak tempat menarik..

Uyun_Gemini91 Uyun_Gemini91 June 9, 2023 at 11:44 am

Tempat paling menarik untuk berjalan2 kat melaka ni

Geng Pencen TV June 9, 2023 at 11:44 am

Seronoknya, lama tak pergi

Paul Lim June 9, 2023 at 11:44 am

Akak datang melaka yaaaaaa ,melaka x pernah membosankan banyak tempat menarik view cantik sekali ❀

ah oh ong June 9, 2023 at 11:44 am

Nice place to visit πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Afifiani Channel June 9, 2023 at 11:44 am

Seronoknya berjalan2 di Melaka …byk tempat bersejarah dan menarik

Water Bay June 9, 2023 at 11:44 am

Nice place to go πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Red Wine0703 June 9, 2023 at 11:44 am

Nice place to visit πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

saiful fitness June 9, 2023 at 11:44 am

Seronok pergi melaka

Yadin channel June 9, 2023 at 11:44 am

Wahh cantik

Kaksya RBS June 9, 2023 at 11:44 am

Wah best ni negeri melaka bandar bersejarah..tempat makan pun best2 ni.ada pla nak bawa budak2 cuti sekolah ni,memang bermanfaat video ni utk saya.

AINUL RAUDHAH June 9, 2023 at 11:44 am

Sebenarnya belom cukup menarik lagi sbb x jumpa kami di Melaka πŸ˜‚πŸ€ͺ🀭

JaleSokmo Always walk June 9, 2023 at 11:44 am

Jln jem yg x leh tahan melaka ni 😊😊

W Sibling Channel June 9, 2023 at 11:44 am

yeayyyy..melaka…

Jason Chia June 9, 2023 at 11:44 am

Fun place to enjoy πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

moktih channel June 9, 2023 at 11:44 am

Memang seronok bercuti di Melaka ni macam2 ada

Senang Ja Aih June 9, 2023 at 11:44 am

Seronok dapat pergi melawat bandar bersejarah

Jaa Arfa June 9, 2023 at 11:44 am

Bestnya negeri melaka, perkongsian yang sangat menarik

Sablee Sab June 9, 2023 at 11:44 am

πŸ˜πŸ˜πŸ‘ŒπŸ‘Œβ€

Manja Lina June 9, 2023 at 11:44 am

Rzki subuh hari ikut sahabat jalan ke Melaka..bercuti ke Melaka memang antara pilihan terbaik selain dari banyak tempat bersejarah dan menarik makanan pun sedap2.

Dapur Mak Cik Kak June 9, 2023 at 11:44 am

Sememangnya Melaka negeri bersejarah, banyak tempat yang menarik.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy