SWISS-BELHOTEL Kuantan |  Studio Berkembar Pemandangan Bandar |  Stylo dah habisπŸ‘πŸ»πŸ˜‰
HOTEL

SWISS-BELHOTEL Kuantan | Studio Berkembar Pemandangan Bandar | Stylo dah habisπŸ‘πŸ»πŸ˜‰

5/5 - (1 vote)



Swiss-Belhotel Kuantan, Pahang Meriah Poolnye 🀩🀩 Tarikh: 28/5/2022 (1 malam) Jenis bilik: Studio City View Twin Harga: RM296 dengan 2 sarapan dewasa (*Harga mungkin berubah antara hari bekerja & hujung minggu dan bergantung pada musim) (Sarapan Dewasa RM35. Kanak-kanak 6-12 tahun: RM15) Tempah terus Laman Web: https://swiss-belhotel.com.my Lobi & Tempat Letak Kereta. Parking dekat depan lobi bolehlah kecuali yang kon (itulah valet lol). Kalau penuh boleh parking dekat atas tingkat 1, 2 & 3. Parking percuma tuanπŸ‘πŸ» Lobi terbuka sambil ditiup angin laut Tanjung Mudur, luas dan banyak ruang tempat duduk. Bilik – Studio Katil Twin Pemandangan Bandar. Bilik di tingkat 27 ini mempunyai pemandangan bandar Kuantan yang jelas. Bilik yang luas, moden dan minimalis ini dihiasi dengan 2 kerusi bar dan sebuah meja. Sinki di hadapan meja bar betul-betul diservis oleh apartmen tetapi masih mengekalkan ciri-ciri hotel. Bilik air kelihatan padat tetapi menjadi luas apabila terdapat cermin besar yang menembusi bilik. Kolam Renang & kemudahan lain di tingkat 5. Kolam infiniti bertingkat di tengah sebenarnya diapit luas dengan taman permainan air di sebelah kiri dan kolam kanak-kanak bulat kecil dengan kawasan berlorek di sebelah kanan. Taman pun ada, port ootd, tak payah cerita. Pemandangan kaca gimnasium 360. Kids Club ni kecil dan comel tapi sesuai dijadikan tempat persinggahan ibu bapa dan anak-anak yang panas dari luar. Dekat kawasan tu juga ada mini mart di sebelah kiri lif. Terdapat Restoran & Kafe Swissbel. Restoran Di Sana (Makan Malam) – Dekat sini banyak menyajikan makanan barat. Harga pun murah dan berbaloi, makanan pun sedap. Selalu sedap makan udang galah 🀀 Sarapan pagi di Swissbel Cafe not bad. Pilihan sederhana tetapi lazat. Minyak nasik kari ayam wajib cuba πŸ‘ŒπŸΌπŸ˜Š Aktiviti Lain Pantai Cape Mud dekat depan hotel tak sesuai untuk mandi sebab banyak batu dan lumpur. Setakat bawak anak main pasir kat tepi tu pun ok, takde masalah. Aktiviti lain yang tak sempat saya cuba seperti Sky Mirror ketika laut cetek dan Paddle boarding. Keseluruhan terbaik.. kakitangannya ok. Pelabuhan kegemaran saya ialah kolam. Happing, luas plus ada juga taman permainan air. Port ootd pon besar dekat kawasan taman sana. Ada rezeki awak datang sini. Setakat ini sahaja perkongsian saya. Semoga bermanfaat ya broπŸ‘ŒπŸΌπŸ˜‰ Alat yang saya gunakan: 1) Iphone 11 https://shopee.com.my/product/304504082/4552579062?smtt=0.61033259-1661253086.9 2) Zhiyun Smooth XS Gimbal – https://shopee com.my/product/40075386/6551178872?smtt=0.61033259-1643298521.9 3) Ulanzi VL-49 (Pencahayaan) – https://shopee.com.my/product/2735188/160188/1660188/3560188 Ulanzi VL-49 -13 (Lekapkan lampu dekat gimbal) https://shopee.com.my/product/147622834/9708994133?smtt=0.61033259-1643298846.9 5) Comica Boom XD MI (Mic Tanpa Wayar untuk iphone) https://shopee.com saya /product/2735188/3353998238?smtt=0.61033259-1661253209.9 6) DJI MINI SE (Drone) https://shopee.com.my/product/21991083/4465298721 ) t)Hotel

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. KREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

Hotel Terbaik di Kuala Lumpur – OYO 552 Kl Central #oyo

Dr Umar Zafar

Lokasi Menarik Di Kuantan | Pantai Balok | Hotel Kapsul | Jalan-jalan Kuantan

info

I booked the CHEAPEST hotel in LONDON.

Nonsje Vlog

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy