Sorotan Perlawanan: Kedah Darul Aman 1-0 Terengganu |  Liga Super 2023
SUKAN

Sorotan Perlawanan: Kedah Darul Aman 1-0 Terengganu | Liga Super 2023

5/5 - (2 votes)



#AstroArena Facebook: Twitter: Instagram: TikTok: Telegram: Lawati portal berita sukan:

SUMBER VIDEO INI

Related posts

Suku Akhir | Malaysia Vs China | Kejohanan Campuran Berpasukan Badminton Asia

MR SARVIN

Kumpulan C | Indonesia Vs Thailand | Kejohanan Badminton Asia

MR SARVIN

AKHIRNYA! FAM Proses 4 Calon Pemain Naturalisasi Malaysia, Untuk Harimau Malaya?

SPORT7 ID

42 comments

Ajis Pareyah March 16, 2023 at 4:22 am

Hahaha silap dvennn

syamil March 16, 2023 at 4:22 am

Seronok dengar stadium bising. Tahniah orang kedah

Alfie 84 March 16, 2023 at 4:22 am

No 8 tu dah boleh buang

S Studios March 16, 2023 at 4:22 am

geram btol
laa no 8 ganu tu😂

john kelabu March 16, 2023 at 4:22 am

Nasib je 1 gol tu

The Semasa Bola March 16, 2023 at 4:22 am

Tahniah buat kedah jaringan minit akhir fadzrul ….buat terengganu goodluck untuk next game

Ť Đ Ä ꫟ Š H Į M Ü Ŕ Ą March 16, 2023 at 4:22 am

2 game dah kitman kedah , baru betul sama sama layan vibe☺🔰

Marina Fadzilah Bahaman March 16, 2023 at 4:22 am

Pengulas sukan tak best

Kee ching Chew March 16, 2023 at 4:22 am

Baru 2 game banyak team macam dah main 20 game nampak leteh jalan kaki yang lari lari macam orang gila yang gerek gerek macam satu lawan semua boleh hantar dia gerek sini sana yang boleh shoot dia control tunggu opponents datang main dgn dia! Lagi satu senang jatuh minta free kick kampong lah

Mohdsofian3833 Sofian March 16, 2023 at 4:22 am

Mistake

Mahlok 82 March 16, 2023 at 4:22 am

Pak arap tu taja Kedah bukan kaleng2

Mohd Khusyairi March 16, 2023 at 4:22 am

Salah team addisak ni😁😁

Amir Mirza channel March 16, 2023 at 4:22 am

Kenapa Astor x buat live DKT YouTube channel kami warga Malaysia ada yg mampu ada x mampu harap Astro bertimbang komen saya

Mohamad Ahmad March 16, 2023 at 4:22 am

JDT akan bolot semua Cup… Maaf..tak ada satu team..pun mampu mengalahkan pasukan hebat kami.. JDT..selamanya.

ThE orgMALAS March 16, 2023 at 4:22 am

game kedua² pasukan ni best layan smlm,, intensity tinggi both team,,yg paling best pengulas tv 2 mmg gila🤣…

Zarul Eisya March 16, 2023 at 4:22 am

Jgn pertikai gol Kedah.. dh mmg rezeki Kedah kan…

Hadi Saidy March 16, 2023 at 4:22 am

Silap player, xleh nak kata ape laaa.. memang betul2 rezeki kedah, redho je lah..

Ah March 16, 2023 at 4:22 am

Pengulas kata hadiah, dia tak nampak ka lira lari ambil bola tu. Bangang punya pengulas. Hahaha

Rizal Musa March 16, 2023 at 4:22 am

Alhamdulillah Tahniah kedah ku mng 3 mata 🤲🔰🔰💪💪

AYamgorengSpicy. March 16, 2023 at 4:22 am

trak balapan stadium kedah tu kalau ganti dah cun dah..ni buruk berkurap cacatkn pemandangan

corlitto MVsia March 16, 2023 at 4:22 am

Hebat Kedah dapat kalah kan terengganu.. Tunggu jumpa Sabah,selabgor n jdt aj ni nk tgk lagi kemampuan team Kedah..

CarcaMerba Channel March 16, 2023 at 4:22 am

Kedah makin lama makin cacat ..😓😓..menang nasib jaa pon

zar'aei channel March 16, 2023 at 4:22 am

Kedah tingkatkan mutu permainan kita fight jdt tahun sasaran top 4 liga.
Harap terus improve

i TV TECH Gaming March 16, 2023 at 4:22 am

Pusic MVP dalam Game semalam..tanpa Assist die tak goal kedah…..Pusic X Maguire !!!!

Cia_Angler March 16, 2023 at 4:22 am

Hmm mng pulak dh

fansammarnazhan March 16, 2023 at 4:22 am

gg la penyokong kedah kat stadium, bgi hat mana kata gol freegift tu, hmm.. tak pa la janji gol.. sequpa final laa penyokong qamai tak kalut… btw, congratulation kedahh👍

Dani Mirza Normazli March 16, 2023 at 4:22 am

Mantap Kedah last minit 💚💛

Muaz Mohammad March 16, 2023 at 4:22 am

Dah boleh buang import Terengganu dua orng tu mls nak lari tak tengok orang

Haleem Gugel March 16, 2023 at 4:22 am

lembik la kedah menang pun gol saguhati

Noor Fazli March 16, 2023 at 4:22 am

Sape yang buat silap tu

abdul hakim March 16, 2023 at 4:22 am

Separuh masa kedua nmpak mcam ada harapan utk tganu , last2 buat silap , harap habib cergas nanti dpat baiki bahagian tengah , player local betul2 x ckup bagus , tganu kena berbelanja utk dpatkan player local jgak pertengahan musim nanti ..

Mr Ayie Dante March 16, 2023 at 4:22 am

bodoh tfc main

muhd Rusydi March 16, 2023 at 4:22 am

Lee tuck patut goll to

khairul azhar March 16, 2023 at 4:22 am

Nasib baik liridon xmai kedah.dia dok bg slow game n lmbik sgt..dlu lmbik dh.. trngganu main cntik jgk..apa pon terbaik kedah..nmpk pulun tu

brilliantbutlazy March 16, 2023 at 4:22 am

Sumpah sampah

mohd mohamad March 16, 2023 at 4:22 am

Bg kick ja import maen back pass cmni🤣

super power March 16, 2023 at 4:22 am

Unifi tetap terbaik… Sebab semua games live YouTube. Astrok memang terokkkk

King Hackerzzzz March 16, 2023 at 4:22 am

Satu gol yg terhidang kepada lee tuck namun di sia² kan xpa janji dapat 3 mata

M NH 9227 March 16, 2023 at 4:22 am

Betul ke orang kata kalau kita ikhlas sedekah kt org 1, kita akan dapat balik 10? Mungkin Itu yg TFC amalkan.

king mvp official March 16, 2023 at 4:22 am

Aku minat tegop liridon main bola..kawalan bola dgn hantaran dia memang padu

Choding Z March 16, 2023 at 4:22 am

Terbaik penyokong2 Kedah!! FULL HOUSE!!! lama dah x rasa suasana mcm ni… Tahniah KDA FC..3 Mata!!

AZEEM JAY March 16, 2023 at 4:22 am

Import Ganu banyak below par, lebih teruk dari local player. Boleh cuba bagi peluang lagi, kalau xde perubahan, nampaknya kena keluar belanja lagi tukar player pertengahan musim.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy