tempat makan menarik
Melancong

Serius Tak Sangka Ada Gerai Makan Terbaik Di Kuala Lumpur ๐Ÿ˜ฑ

5/5 - (1 vote)

Gerai Makan Terbaik Di Kuala Lumpur . Kini lebih mudah untuk memesan makanan daripada vendor kami – gunakan kedua-duanya secara tempatan oleh Maybank2u. Harga kena markup jugak beb. Peniaga mendapat keuntungan 100% daripada jualan. Tempoh promosi: Hari ini sehingga 12 Mei 50% OFF (maksimum RM30) + RM10 OFF penghantaran Min pembelian RM20 (untuk tempahan sebelum 4 petang) Kod promosi: RAMADAN50 *Penebusan promosi harian dikenakan. * S&C terpakai. Ketahui Lebih Lanjut: Jangan lupa LIKE & SHARE video ini ya kawan-kawan, supaya kami dapat membantu pekerja kami di musim perayaan ini. #PaduBebBros #Maybank #SamaSamaLokal —————– Langgan saluran saya: www.youtube.com/padubebstudios Langgan saluran kedua saya: www.youtube.com/abugitstudios LIKE Facebook Fan me Page : Follow Instagram saya : @padubebstudios

Video source

Related posts

Belanja murah di madinah edisi pasar bawah tanah gate 338 / 329 #madinah #umrah #makkah

Tarie_ Madinah

Banyak Tempat Menarik Untuk Bercuti Di Pulau Pinang layak!

Cucu Nelayan

ANTARA TEMPAT MAKAN MENARIK DI LAHAD DATU

mozaimi channel

22 comments

Ms Bonanza 28/06/2023 at 11:03 AM

Garbage.Sell out

TheDyNa 28/06/2023 at 11:03 AM

Garbage. So dirty..

Zeeli TV 28/06/2023 at 11:03 AM

bagus team korang, dedahkan lagi tempat makan best untuk kami semua

NIK AIiFF IQMAL 28/06/2023 at 11:03 AM

๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜ญ asam pedas sangat sedap

Wan Ilyani Sophia 28/06/2023 at 11:03 AM

sedapnya masak lemak salai

Azrul Rulz 28/06/2023 at 11:03 AM

Ini mungkin shoot sblum puase, tapi nape lambat upload.

Rubik Cube 28/06/2023 at 11:03 AM

Channel Pian ni ada kelas tersendiri. Dari segi penceritaan sesuatu benda, bagaimana dia shoot video dan cara dia berinteraksi dengan guest tu sangat smooth dan tersusun. Kira macam tak tengok bodoh2 macam sesetengah youtuber even they have more subscribers than Pian. Jengkel gila kalau tgk youtuber banyak ketawa buat lawak kambing tp konten ntah apa2. It's ok Pian,, sy doakan subscribers u bertambah๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

afiq hidayatullah 28/06/2023 at 11:03 AM

Dekat area mana ni

Yusof 28/06/2023 at 11:03 AM

Tok posa ker bro?..๐Ÿ˜…

Mohd 28/06/2023 at 11:03 AM

Tak puasa ke

gurunmen77 28/06/2023 at 11:03 AM

Nampak sate ptg ni nk order sate

SHAH FINAZ BASER 28/06/2023 at 11:03 AM

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Lenx Gaming 28/06/2023 at 11:03 AM

x puasa?

Syawal Syahdan 28/06/2023 at 11:03 AM

mai ayam penyet ni mmng pilihan saya klu p food court maybnk terbaikkkkkkk ayam penyet dgn smbal cili tu hehehhe

Nur Sabrina Rafie 28/06/2023 at 11:03 AM

Mantap Pyan and Maybank KL team!๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Fazly Manan 28/06/2023 at 11:03 AM

rara d salai recomended abg pian..ritu snggah abg bpian tgah buat content..terbaikkk

Zikarshie Vlog 28/06/2023 at 11:03 AM

Mungkin rakaman sebelum bulan puasa kot

Four24 28/06/2023 at 11:03 AM

tak pedas tak selera nak makan , sama lah pian!

Muhammad Firdaus 28/06/2023 at 11:03 AM

Serius content ni trbaik

HAZ 7961 28/06/2023 at 11:03 AM

aik..video bila ni..bulan puasa ke ni

Nas Nizar 28/06/2023 at 11:03 AM

ada kerja kosong tak kat maybank?

Shadow Lite 28/06/2023 at 11:03 AM

Aku tgok thumbnail , mati2 aku ingat burn td .. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy