tempat makan di malaysia

Related posts

Aeon Mall, The Most Popular Mall in Kuching Sarawak Malaysia

Tempat makan best, menarik & wajib singgah di Kedah – Restoran Nira Nipah Napiah | Merbok

10 Tempat Percutian Di Pulau Langkawi, Malaysia.

45 comments

Kamariah Mansor June 15, 2023 at 5:28 am

Semoga Jai dan Sam happy semasa berada di Tanah Air Malaysia tg tercinta. Terima Kasih juga tunjuk keadaan terkini di Cameron Highlands ini. Kak dah berpuluh tahun tak gi Cameron Highlands ini.

Adli Ahmad June 15, 2023 at 5:28 am

saya baru pergi awal tahun.. bila tengok vlog ni rasa nak pegi algi hahaha.. btw protips untuk makan selesa di Boh Platation adalah pergi awal pagi..dia buka terus serbu .. mmg tenang tak ramai sgt manusia haha

Mud Ismamudin Ismail June 15, 2023 at 5:28 am

πŸ‘

Rushdi zura June 15, 2023 at 5:28 am

G mossy forest jai….. best

Saiful Adhar Abd Kadir June 15, 2023 at 5:28 am

Terbaik Jai & Sam… Kali ini cuti2 kat Malaysia pula…πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Hafiz Osman June 15, 2023 at 5:28 am

Terbaik Jai..video jalan2 Cameron ni…baru nak plan bawak family Kat sana…

Nor Azilah Abd Aziz June 15, 2023 at 5:28 am

Saya suka Sam..

Hazman Hassan June 15, 2023 at 5:28 am

nama sam tu full dia apa ekk… dahsyat lah… walaupun subscriber 65k mungkin kalau jai dan sam round 1 Malaysia ni mesti ramai yang kenal setiap negeri…. hehehe

Kimi Aryan June 15, 2023 at 5:28 am

Jai jumaat ni 16/6 until 18/6 Ada event dengan lenggong resort,try la pergi

mark June 15, 2023 at 5:28 am

nanti ada masa dtg borneo jai

Aona Ona June 15, 2023 at 5:28 am

hadir sukses selalu amin

ever thingy June 15, 2023 at 5:28 am

Cafe mana tu jai yg kau makan.. mcm sedap je

MIE_ HazarΓ– June 15, 2023 at 5:28 am

entah lahh….aku rase lagi best tgk vlog ko kt america dri kt malaysia nie…sbb nmpk ko mengejar masa…lagi satu sbb tmpat2 malaysia nie dh tau sgt πŸ˜……ape2 pown enjoy the cuti..hehehe

Mirza June 15, 2023 at 5:28 am

jai ..bagi sam pakai cap..kesian dia panas

Dato' Panglima Geramm June 15, 2023 at 5:28 am

Happy holiday Jai & Sam..enjoy it !πŸ™ƒ

ramzul hallmi June 15, 2023 at 5:28 am

Bil postpaid maxis Aku rm135.7

mohd rahimee June 15, 2023 at 5:28 am

Terbaek jai&sam.. Enjoy..

AZMIR SHAMSUDDIN June 15, 2023 at 5:28 am

Jai asal mana ? Kampung kat taiping, tapi cakap macam kl πŸ˜…

mohamad khalil mat salleh June 15, 2023 at 5:28 am

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alphaville June 15, 2023 at 5:28 am

Bagus betul SAM ni, cara beliau bertutur lembut aje.
Memang best bila dengar ❀❀❀

Hm Solution June 15, 2023 at 5:28 am

Hati hati..isteri mengandung

aku manusia June 15, 2023 at 5:28 am

Pi Hari biasa ok xjem sangat..hang pi Hari sabtu ahad jenuh la

Hairul Haq June 15, 2023 at 5:28 am

Nanti bawak p jalan2 1 malaysia bro.. baru dia tau kelazatan makanan dan tempat menarik kat negara kita.

Anne June 15, 2023 at 5:28 am

Dulu saya sekeluarga naiki bas Shuttle sampai ke atas. Ada lorong masuk ke dalam utk park kereta sebelah bas Shuttle tu. Telefon sblm melawat masih ada ke tidak.

Zul Zubimoy June 15, 2023 at 5:28 am

Kamu mmg steady laa Tak sombong bila di tegur subscriber siap bergambo lg..aku doakan cpt dpt 100k subscriber πŸ‘

Wan Abdul Azim June 15, 2023 at 5:28 am

Lama x prgi Cameron , rindu suasano….

Mutiara Best Channel June 15, 2023 at 5:28 am

Lori yang nak masuk dan keluar perlu ditetapkan masa supaya tak berlaku insiden yang tak diingini memandangkan jalan terlalu sempit. Benda simple ja tapi kenapalah kerajaan tak boleh nak handle benda ni? YB buat kerja apa? Tidur ke?

Bahrainuddin Hussin June 15, 2023 at 5:28 am

Jai sila la dtg ke fraser hill sabtu Dan ahad ini ade event bird race

pauzi megat June 15, 2023 at 5:28 am

Pasangan bahagia….Jai &Sam terbaik

Faisal 0607 June 15, 2023 at 5:28 am

Gemokk lam akak sam nnti abg jai.. 2bln cuti duk mlsia. HahaπŸ˜…. Happy holiday to you.. 😊

Wan Rahim June 15, 2023 at 5:28 am

Bang kak. Dah brapa bln kandungan tu? Semoga sihat selalu ya..

Ku Shafrizal June 15, 2023 at 5:28 am

Enjoyed

zaini jusoh68 June 15, 2023 at 5:28 am

Thanks for sharing 😊

Ku Shafrizal June 15, 2023 at 5:28 am

Padu

Jairulleddy June 15, 2023 at 5:28 am

Jay bila datang sabah πŸ˜‚πŸ˜‚ tengok gunung Kinabalu

Marcel Jumat June 15, 2023 at 5:28 am

Selamat bercuti panjang di Malaysia, sentiasa tertunggu² video dari Jay & Sam. Salam kenal dari Tuaran, Sabah ☺️

Azmi Abdul June 15, 2023 at 5:28 am

Semoga dipermudahkan urusan…jai & sam

Irzan Shah June 15, 2023 at 5:28 am

Ok done subcribe & setel tengok smua vdeo πŸ’ͺπŸ»πŸ˜‚

Maximum Sepuluh June 15, 2023 at 5:28 am

Ni kena Ngadu dekat Timbalan Spekar nu

harun hashim June 15, 2023 at 5:28 am

Hai jai & sam, nanti lepak lah kat cameron centrum..bergambar waktu malam nemang cantik…selamat bercuti.

RoBパ, YuKiYaツ (Mevius1989) June 15, 2023 at 5:28 am

Jln stu mmg kecik bang jai,nk sampai ke boh tea tu artu g dgn wife siap tanah runtuh pastu ada org mati dlm runtuhan tu.tapi x musim hujan xpe ok je.musim hujan mmg bhaya

Abg Veteran June 15, 2023 at 5:28 am

Wah, Emak Sam pastinya sonok tengok anak solo nya mula dikenali di Malaysia yer!

Nature Accents June 15, 2023 at 5:28 am

baik ko pegi genting lg bagus la jai

King Of Myself June 15, 2023 at 5:28 am

Mesti mak mertua jai x sabar nak dtg malaysia bile tgk video ni

Fauziah Yusop June 15, 2023 at 5:28 am

Careful sam

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy