tempat menarik di thailand
Melancong

Pelabuhan Menarik Hat Yai 3 Hari 2 Malam

5/5 - (3 votes)



disini saya nak share satu lokasi yang menarik in case you guys travel to hat yai.tak kisah la 3 hari @ 2 hari..so video ni you guys boleh jadikan panduan untuk you guys…jangan lupa like & subscribe channel saya sebagai tanda sokongan dan semangat anda untuk saya…apa-apa @object boleh chat saya Azzim: 010-9028095

Video source

Related posts

10 KULINARI HALAL Bali paling popular Sedia untuk memanjakan lidah anda.

Percutian di Bandung bawah RM299!

Fendi Makan Set GUMBIRA 7 JENIS Lauk Berlatar Belakang KLCC! Hanya di Mohammad Chow Gombak

42 comments

s_ j June 7, 2023 at 3:38 am

Hi bro, is Powerbank allowable at train station immigration?

Jejak Langkah Kholil June 7, 2023 at 3:38 am

Boleh info dong nomor kontak tour and travel di Hat yai 2 hari 3 malam. Brp budget?

MNZ Sports June 7, 2023 at 3:38 am

Aiiii rayo ni blh try gi hatyai etek ehhh sifu zimm…

andriyani yani June 7, 2023 at 3:38 am

Ngomong apa you .nggk ngerti kita orang Jkrt Indonesia. Tapi you touring is good.

Firdaus Haniff June 7, 2023 at 3:38 am

Dekat Gim Yong Market tu nampak macam ada jual buah kurma fresh

Azlina Nordina June 7, 2023 at 3:38 am

Salam azzim..smlm ada kat dimsum chibura hatyai ka..nampak mcm ya

sharman poopala singam June 7, 2023 at 3:38 am

besnye 🙂

Nasution Salmuddin June 7, 2023 at 3:38 am

Bang boleh ikut serta tak

online games2u June 7, 2023 at 3:38 am

wow cantiknya nak gi jugaklah👍

Aditiya Kusumayanti June 7, 2023 at 3:38 am

Ternyata…di Vidio Vidio Miami…itu di rekayasa…..?????..Abdullah Arab….katanya…….!!!!!!

Karamat_Reading June 7, 2023 at 3:38 am

What is the best in Songkhla ? @Azzim

Basarbjee Basar June 7, 2023 at 3:38 am

ini syurga dunia

Ahmad Fadhil Alias June 7, 2023 at 3:38 am

Abey pndai kecek thai.. Kalo pergi bdua laki bini selamat n ok ke?..

Sky P June 7, 2023 at 3:38 am

บังพาเที่ยวคุ้มเลยเราไปหาดใหญ่ยังไม่ได้เที่ยวทั่วเลย

Hzul Jul June 7, 2023 at 3:38 am

Hotel apa stay?

ramzul hallmi June 7, 2023 at 3:38 am

Ok X klu sy bernikah dgn janda ank sorang?

Thahir Ibrahim June 7, 2023 at 3:38 am

Saya subscribe.
Thailand ni , khasnya selatan Thai , hampir lumpuh kalau tak de pelancong Malaysia.
Takbai asal nama tuan tabal ,kerabat Kelantan

Nik Rusnaini Jaafar June 7, 2023 at 3:38 am

Awak buat travel ko. Acu we kita alamat syarikat. Mana tau kot nk gi.

Faizal Waginin June 7, 2023 at 3:38 am

Asal siam ke? Ckp thai kat pantai shamila

Abdul rahim Ibrahim June 7, 2023 at 3:38 am

Apa no contact travel agent dari Rantau Panjang/Kota Baru utk ke Hat Nyai

Mohd Shukor June 7, 2023 at 3:38 am

Kenapa passport tu warna biru?

Adilah Rusli June 7, 2023 at 3:38 am

Sebut harga barang dlm ringit msia kita nak buat. Bandingan harga barang dgn m sia

norayahrosli June 7, 2023 at 3:38 am

Apa nama tempat buah ni?

didie deanial June 7, 2023 at 3:38 am

Welcome home

Mohd Hafiz Hafiz Lan June 7, 2023 at 3:38 am

Kalau bawa 1000 duit Malaysia cukup tak untuk belanja makan minum hotel 3 hari 2 malam kat Hatyai?

Kasih yang pergi June 7, 2023 at 3:38 am

Minyak arnab utk kasi panjang bijik ada kah bos

Ray Zain June 7, 2023 at 3:38 am

Kalau nak badan wangi pergi kilang minyak wangi kalau nak bau busuk pergi kilang besi.Kalau nak makan atau shopping KL berlambak.Ini neraka lelaki.

Winarsi Winarsi June 7, 2023 at 3:38 am

Seronoknye

Onulove June 7, 2023 at 3:38 am

Same thing kat malaysia juga. Boringnya 😂

Harimau Selatan Studio June 7, 2023 at 3:38 am

Krabi episod 2 x boh?

hamdan s June 7, 2023 at 3:38 am

Salam bro.. brp kos 3 hari 2 malam ni klau bertolak dr kota bahru?

mama lynna June 7, 2023 at 3:38 am

Sungguh menarik videonya….saya suka

Faiq Farhan June 7, 2023 at 3:38 am

Bro boleh cakap thai ke ? Power lahhh 👍

Kamal Bin chemat June 7, 2023 at 3:38 am

Betul thailand ada undang2 islam bukan Malaysia skuler

Othaman Jermi June 7, 2023 at 3:38 am

brapa rm sahabat satu package

Stefanie chang June 7, 2023 at 3:38 am

bang nama hotel nye ape?🙏🏻

HSQuran Channel June 7, 2023 at 3:38 am

sernok kelih video demo eih

wakaka736 Channel June 7, 2023 at 3:38 am

tu la walaupun floating market ramai orang tapi sampah payah nak nampak bersepah ye dak ..

Maizan Mohamed June 7, 2023 at 3:38 am

Kalau guno duit malaysia blh je kan..xyah tkr

Osi Adrian June 7, 2023 at 3:38 am

Kalau pegi Hatyai tak pandai cakap english okay ke? 😃
Dorang faham cakap melayu ke?

Mustakim Rachmawati June 7, 2023 at 3:38 am

Salam boleh saya dimana awak mendapat transport jalan2 ke Hatyai?

Mohd azrin Che man June 7, 2023 at 3:38 am

Berapa lama bro belajar utk fasih bahasa Thai?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy