PAVILION HOTEL Kuala Lumpur |  Urban Studio King |  Untuk Gerbang Romantik!!
HOTEL

PAVILION HOTEL Kuala Lumpur | Urban Studio King | Untuk Gerbang Romantik!!

5/5 - (1 vote)



PAVILION HOTEL Kuala Lumpur Diuruskan oleh Banyan Tree (dikemas kini pada Sept 2021: memandangkan kolam renang dan kemudahan lain mungkin dibuka seperti biasa dengan had yang ditetapkan, anda boleh menghubungi hotel untuk maklumat ) Bilik – Urban Studio King (64-72sqm) Tarikh daftar masuk: Februari 2021 (PKP 2.0) Harga – RM680 semalam *bila check in dapat depoh tambah bilik RM900.. bila check out balik baki duit RM220 (harga biasa antara RM750 – RM850 ke atas) Bilik Urban King Studio (Tingkat 13) moden dan luas kerana cermin sekeliling Layanan kakitangan yang mesra, sambutan mesra, profesional dan patuh SOP Lobi di tingkat 8, nampak mewah & eksklusif Parking percuma..bestnye..hihi.. Buah-buahan Selamat Datang, Sarapan Percuma dan kerana saya mengambil bilik ini, saya mendapat Koktel Petang percuma bayi! Dapatkan katil tambahan percuma untuk kanak-kanak berumur 5 tahun (mesti request) Perkhidmatan turndown adalah available Tab mandi memang KING bro!! letupan Besar!! hahaha!! Sarapan pagi dihidangkan di dalam bilik pada masa ini, Makanan tidak teruk, dia kenyang sampai lewat Kolam infiniti Keburukan: Pintu gelongsor utama ke bilik air tiada kunci jadi bijak untuk menutup jika ada anak, boleh. lihat dalam video youtube saya. Akses Terus ke pavilion pusat beli-belah Secara keseluruhan, memang cantik, macam bilik dan tab mandi pun besar..staffnya memang best..tak pernah jemu menjawab soalan saya hahaha!! ya..plg kurang perlu belanja rm350 Daftar keluar lewat sehingga jam 6 petang untuk Isnin-Rabu dijamin, hari-hari lain tertakluk pada ketersediaan Kena semak terus laman web untuk maklumat lanjut.. https://www.banyantree.com/ (sb Pavilion Hotel adalah salah satu hotel di bawah Banyantree ) atau anda boleh menyemak kadar di Apps Accor All

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

GOLD3 BOUTIQUE HOTEL | Staycation paling murah dalam KL?! #shopeemy #gold3boutiquehotel #unboxing

SHOPEE Malaysia

Cheap Hotel Review in Bangkok, Thailand #shorts

Andrew isola

Mencari Hotel MURAH – Panduan Hotel Dapatkan Sewa dengan Harga Murah

azeriim-channel

31 comments

Tutorial Sharing Channel June 7, 2023 at 2:37 am

πŸ‘

spriterazor303 June 7, 2023 at 2:37 am

Cantiknya🀩🀩🀩

Honey Lemon June 7, 2023 at 2:37 am

Csntik betulll

M Syazwan June 7, 2023 at 2:37 am

Harga berapa bossku

5A F1044 Afiq Irfan June 7, 2023 at 2:37 am

Bang breakfast kena submit ? Ke dia terus hantar je

MOHD AZHAR June 7, 2023 at 2:37 am

Berapa depo yg dia ambil bro?

yasmine mus June 7, 2023 at 2:37 am

english subtitles pls πŸ™‚

Hafiz Osman June 7, 2023 at 2:37 am

Menu petang tu termasuk skali cas bayar harga hotel tu ke..atau order asing

Amin Ali June 7, 2023 at 2:37 am

Sekadar tanya, bukan cocktail itu beralkohol? Saya confused sebab ada satu lagi term ialah mocktail dan ia tiada alkohol.

Affendi King June 7, 2023 at 2:37 am

Banggala org Perak

Feerus Feerus June 7, 2023 at 2:37 am
Jit Rai June 7, 2023 at 2:37 am

Good hotel malaysia.

Izzaty Said June 7, 2023 at 2:37 am

Abang lupa nak letak deposit berapa

Dan k June 7, 2023 at 2:37 am

memang best….pergi sebelum puasa hari tu…cuti hari buruh ni dah booking..yg bestnya hari minggu bulih stay sampai kul 6 ptg.

Mullan Hanafi June 7, 2023 at 2:37 am

Good vidio… Terbaik bos ku

Syaamiera June 7, 2023 at 2:37 am

berapa harga stu mlm

Muhammad Aizuddin June 7, 2023 at 2:37 am

Selalu booking guna apps apa ya encik?

ALAM June 7, 2023 at 2:37 am

jgn salahkan PKP yob. salahkan oghang yg langgo PKP tu. penyakit meghebok sbb oghang xngikut SOPnye. mane ghopenye salahkan PKP, pehei kamu yob? ahahahaha

Danny Lai June 7, 2023 at 2:37 am

Hi there is hotel room open with the mco

Qster Haziq June 7, 2023 at 2:37 am

Wow Terbaik Laa Review Ni !!! Sangat Informative .. Thank You Info ! Terbaik kome.

Missaisza90 June 7, 2023 at 2:37 am

Sukanya!!!!! Thank you review hotel ni. Mmg usya jgk hotel ni. Berapa ghega dia bang?

Waalaikumussalam

ALAM June 7, 2023 at 2:37 am

adakah anda salahkan kerajaan sbb pkp? #PERDANAMENTERI

haris ahmad June 7, 2023 at 2:37 am

Terbaik info penuh. Menarik tertarik kau mmg da domb!

Rai Yusof June 7, 2023 at 2:37 am

Salam sygku…Wow mesti harga pun mantul ni sygku. Nice video. Terima Kasih sharing sygku ❀

Kucay31 Jalil June 7, 2023 at 2:37 am

πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻

Semut Guetta June 7, 2023 at 2:37 am

Breakfast tu mmg 1 person 1 order ke? Tak boleh order lebih?

Mohammad kaltrus90 June 7, 2023 at 2:37 am

bosku nak tanya dah pernah masuk dekat wolo hotel dekat bintang ke.

Mohammad kaltrus90 June 7, 2023 at 2:37 am

mantap bosku.permlm berapa bos.πŸ€—

MrFaizal Ismail June 7, 2023 at 2:37 am

Lawa lah video niπŸ‘
Smooth, camera apa ni?

Hisham Sham June 7, 2023 at 2:37 am

dah cun.. sekali pool close..aduyai:)

Ammar Imani June 7, 2023 at 2:37 am

woww..look nice πŸ˜€

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy