Netizen bimbang dengan video seorang tukang kayu memakai bikini ketika bekerja
Berita

Netizen bimbang dengan video seorang tukang kayu memakai bikini ketika bekerja

Rate info.4d5d6d.com

LONDON – Seorang tukang kayu wanita menyiarkan video di media sosial menunjukkan dia memakai bikini ketika melakukan kerjanya, lapor portal berita Daily Star.

Dalam satu video, dia muncul di bengkel memakai bikini dan memotong papan kayu menjadi kepingan yang lebih kecil.

Satu lagi video serupa melihat dia memakai topeng semasa bekerja.

Wanita muda itu adalah sensasi media sosial yang dikenali sebagai HardWoodBunny dan mempunyai lebih daripada 17,000 pengikut di halaman YouTube di mana dia menyiarkan klip video rutin hariannya, menurut portal berita The Sun.

Dia kini menguruskan perniagaan kecil, Stain and Ink untuk menjual produk buatan tangan secara dalam talian.

Seorang netizen memberi amaran kepada tukang kayu bahawa adalah tidak selamat untuk bekerja dengan pakaian kecil untuk melindungi tubuhnya.

Bagaimanapun, ramai juga teruja dengan kecantikan dan susuk tubuhnya dengan seorang peminat berkata: “Jangan tanya saya apa yang dia buat, saya tak kisah sangat buat masa ini.”

Tukang kayu yang bercita-cita tinggi yang juga seorang jurulatih peribadi bertauliah, menghabiskan hari-harinya bercuti di gim untuk mengekalkan bentuk badan.

Dia menjelaskan dalam catatan media sosial: “Sesetengah gadis mahu menjadi kuat, bekerja keras, lakukan sendiri, Sesetengah gadis mahu menjadi lebih feminin.” – Agensi

BACA SUMBER ARTIKEL

Related posts

Tiada akta khusus, susah nak pantau Airbnb di Melaka

Mereka yang terlepas melihat Musytari perlu menunggu 107 tahun lagi

KLIA, KLIA2 dijenamakan sebagai KLIA Terminal 1, Terminal 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy