Malek Ridzuan  Kuala Lumpur Oh Kuala Lumpur High Quality

Malek Ridzuan Kuala Lumpur Oh Kuala Lumpur High Quality

5/5 - (1 vote)

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

39 comments

 1. AKU ANAK PANTAI TIMUR….TRG DARUL IMAN SATU2NYA NEGERI DRAWBRIDGE MASA KINI.
  Setinggi-tinggi TAHNIAH buat Dato' Malek dan yg upload dendangan ini. Memang benar semua komentar rakan2 di sini IBU KOTA KUALA LUMPUR membesar dan berkembang bersama-sama nafas kita semua. Sebak. Dendam. Rindu dan Pilu semua ada. Tahun 1985 pertama kaki kananku menapak di Hentian Pudu Raya. Menimba ilmu di UM Lembah Pantai.
  "Senyumlah Kuala Lumpur" by Kump Allycats pun sama. Tak penat dihembuskan ke organ koklea ini. All the best. TETAP SAYANG KUALA LUMPUR.

 2. Pada IC saya ada kod negeri โ€˜14โ€™.

  Membesar di KL daripada 1977 sehingga 2000 sebelum berhijrah ke Kedah.

  Terlalu banyak kenangan di KL.

 3. Kuala lumpur banyak meninggalkan kenangan buat diriku…tempat pertama yang ku jejak keluar dari kampung untuk mencuba nasib mencari kerja….banyak kenangan ketika di zaman 90an yang tidak ada ada lagi ketika ini…

 4. Aku tengok pagar2 cinta.Malik ridzuan ada berlakon,terus teringat penyanyi hebat ini.2023 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

 5. Tahun 82 hingga 84 hidup di Kuala Lumpur sambil menimba ilmu menjadikan aku siapa hari ini.Waktu paling indah bila hujung bulan bersama sahabat ke ibu kota tanpa rasa takut krn waktu tu tidak banyak pendatang spt skrg.

 6. Masa ku hijrah ke KL tahun 1990. Bandaraya yang paling aman Ada Peluang. I love my KL, the best of the best. NY, SG, HK, London6, Tokyo semua saya dah kerja tinggal but KL is my love, soul city.

 7. Masa kuar kat RTM versi Adam Ahmad. Kuala Lumpur zaman 80/90 an walaupun tak segah sekarang tapi zaman itulah yg paling aku rindukan.

 8. Menjejakkan kaki di bumi bertuah ni pada 1985 tampa perkerjan , alhamdulillah sudah 35 tahun. Bersama 7 Anak2 serta isteri di rumah sendiri,……!!!! Terima kasih Kuala Lumpur…..!!!!!!

Comments are closed.