Malaysia 1 - 0 Thailand |  Separuh Akhir 1st Leg |  Piala Elektrik Mitsubishi AFF 2022
SUKAN

Malaysia 1 – 0 Thailand | Separuh Akhir 1st Leg | Piala Elektrik Mitsubishi AFF 2022

5/5 - (1 vote)



#AstroArena #affmitsubishielectriccup2022 Facebook: Twitter: Instagram: TikTok: Telegram: Skrin portal berita sukan:

SUMBER VIDEO INI

Related posts

Suku Akhir | Malaysia Vs China | Kejohanan Campuran Berpasukan Badminton Asia

MR SARVIN

Donna Vekic lwn Lin Zhu – Sorotan Perlawanan

WTA

Vietnam lwn Thailand (AFF Mitsubishi Electric Cup 2022: Sorotan Lanjutan Pusingan Pertama Akhir)

33 comments

Syarol Aiman March 5, 2023 at 11:39 am

Malaysia negara ku tercinta

T700 Qwe March 5, 2023 at 11:39 am

Mantap Malaysia

Fauzi Nani March 5, 2023 at 11:39 am

Malaysia, satu² team yg mengalahkan Thailand pada edisi kali ini. Mantap!!

Rena Alif March 5, 2023 at 11:39 am

Suka tengok team spirit DARREN DAN FAIZAL

James the worm March 5, 2023 at 11:39 am

They did siu

ery daniel March 5, 2023 at 11:39 am

Sebenarnya Malaysia kuat tapi Ada Yang cemburu Malaysia menang

Sky Passs March 5, 2023 at 11:39 am

Allah yang punya pasal ni kita gagal ke final Allah setan

Sky Passs March 5, 2023 at 11:39 am

Falah anak haram bunuh

Jack Eng Jian Yee March 5, 2023 at 11:39 am

If Mas 2 – 0 Thailand at First Leg, 2nd leg will be different story

Alcyone Aquila March 5, 2023 at 11:39 am

Pengadil macam haprak,,,,

Xyz March 5, 2023 at 11:39 am

Injured pansa tu sebab glove keeper..perati tngan keeper..lepas je muka pansa trus koyak tu

Ccsb 76 March 5, 2023 at 11:39 am

Sebenarnya.. Melayu ni ekson sangat. Dia kata Malaysia ni , Harimau Malaya. Sama dengan mentaliti UMNO

Welter Esak March 5, 2023 at 11:39 am

Klu gameplay begini dkt piala asia nnti tktau lhh, gameplay terukk, kesian je dkt penonton malaysia dtg stadium tgok gameplay teruk begituu, baik duk rumh layan liga inggris

I'm nt perfect jb March 5, 2023 at 11:39 am

Thailand ke final

SA March 5, 2023 at 11:39 am

Aff jadi antara pertandingan terburuk sbb keputusan pengadil yg kurang tepat….Dan..Ya macamtulah

Lemon Pie March 5, 2023 at 11:39 am

SEMOGA MALAM INI KEMENANGAN BERPIHAK KEPADA HARIMAU MALAYA
INSHAA ALLAH AAMIIN❤❤❤❤❤

Muhammad Syafiq March 5, 2023 at 11:39 am

Ya allah kenape goll tu dibatalkan😭

Qew Transport March 5, 2023 at 11:39 am

1 gol = 3 siuuu.. acanerrr ni🤣

Malaysian Warrior March 5, 2023 at 11:39 am

Jelas berat sebelah

faris Specter March 5, 2023 at 11:39 am

Ayuh Malaysia

Diey Reus March 5, 2023 at 11:39 am

Walaupun ramai yang bermain buat kali pertama untuk negara Malaysia tapi team ini perlu di "respect" kerana mengorbankan cuti dan membawa maruah negara Malaysia. Walaupun tewas atau seri kita patut bangga dengan team yang ada ini, kerana jika mereka bercuti dan tidak memunculkan diri ketika negara bermain, Malaysia akan menjadi team belasahan seperti difikirkan. Ingat tiada kelab lebih besar pada negara, kepada semua pemain yang ada di Malaysia ingat ini bukan soal point sahaja tetapi lencana di dada, Harimau Malaya. 🇲🇾

Pembagi Emosi March 5, 2023 at 11:39 am

sawadikap im from malaysia, but i really love thailand

joko kentok March 5, 2023 at 11:39 am

Sepatutnya 2_0 .💆💆

Diana Diana March 5, 2023 at 11:39 am

4:50 sebagai referee mata kau tu patut pada bola bodo!!!!!
As a referee, your eyes should be at the ball!! Monkey!!

John💞 케플러 히카루 유지민 March 5, 2023 at 11:39 am

你不能学C罗不要学 😂😂😂

Wahab 96 March 5, 2023 at 11:39 am

pengulasss siuuuuu lah sekali !!

Mahendran Manivel March 5, 2023 at 11:39 am

Long ball tidak mengapa, asalkan hantaran bijak dan timing betul-betul

God Servant March 5, 2023 at 11:39 am

rsa mcm gampang bila mana gol kedua tu di batalkan..like..wahddep!

Iman Kamarudin March 5, 2023 at 11:39 am

Allahumma soli ala Sayyidina Muhammad

KingFarn March 5, 2023 at 11:39 am

This tournament should use var. It's a shame to see unprofessional referees and biased organizer decisions. This is football not rugby. Stupid referees

Dhiafatehah Dhiafatehah March 5, 2023 at 11:39 am

Corak permaianan HM menentang Thai kurang memuaskan ,tp dlm bola sepak tektik cari goal itu penting..cukup 3 sentuhan..dan bertahan.

razo arrow March 5, 2023 at 11:39 am

tapi thailand bagus dalam ball keeping. walau dia kalah kita kene amik skill tu. hahaha

iwan manjah March 5, 2023 at 11:39 am

iwanmanjah doakan Malaysia juara piala AFF Suzuki 2022

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy