tv 3
Uncategorized

Kerajaan Selangor sedia mendedahkan laporan penuh tragedi itu kepada waris Buletin Utama, 26 Februari 2023

5/5 - (1 vote)



Buletin Utama bersiaran Ahad, 26 Februari 2023 bersama penyampai Amirulhakim Lokman dan Fatin Hamimah Yusof. ==================== Dapatkan berita terkini, tepat dan sahih dengan ‘LANGGANAN’ Buletin YouTube TV3 Berita yang lebih terkini dan komprehensif, layari www.buletintv3.my IKUTI kami di Facebook : Twitter: Instagram: Laman Web: TikTok: Telegram: #BuletinTV3 #TV3 #BuletinUtama

LIHAT SUMBER VIDEO INI

Related posts

GENTING HIGHLAND 2022 | Outdoor Themepark AKHIRNYA DIBUKA | Malaysia Trip 08

Ade Ardhana

Zodiak Tahun 2021 Tahun Binatang Apa?

info

@bizsynergyadvisory Jom apply! #foryou #fypシ #pinjaman #pinjamancepat #pinjamant…

info

15 comments

Goodos09 March 5, 2023 at 9:51 am

Ala…yg tragedi pemabuk byk langgar mati tu…mcmane plak waris2 diorg? Tambah plak yg ada anak2 masih kecil..

Dame dameyo March 5, 2023 at 9:51 am

Duit korng bnyk wahai rakyat

Mr hizzi hizzi March 5, 2023 at 9:51 am

Kerajaan.. Jgn lupa penjawat awam yg berpencen mereka juga perlu bantuan.. Mereka juga terkesan sekarang dgn pendapatan mereka yg kurang… Hargai lah pengorbanan mereka selama berkhidmat kpd kerajaan… Jgn biar kan mereka kelaparan…

Cebet Mohd March 5, 2023 at 9:51 am

Terbaik Rafizi.Semakin meroyan lah Walaun².RM2 untuk pelajar Terbaik.Inilah pakar ekonomi.

asri leman March 5, 2023 at 9:51 am

Baruah kapitalis..Rafizi..😔😔

Mr Firdaus March 5, 2023 at 9:51 am

Vending machine ni ke formula ko lembik fizi ni? Adoiiii

Zlan Mela March 5, 2023 at 9:51 am

Boleh menang anugerah tv iklan terbaik tv3 ni…TAHNIAH

tanjak pahang March 5, 2023 at 9:51 am

Tolong la naik kn harga getah.rm2.70?bantu pekebun getah dapat harga rm4 pon syukur Alhamdulillah dah.

oo March 5, 2023 at 9:51 am

54:44 sedih kecewa dan malu. pelik even sukan pun cine/india yg pegang. mana pergi atlet bumiputra. mesti banyak yg ada bakat kenapa mereka tak terpilh. nak jugak hantar atlet2 cine/india ni pastu bila kalah mula la atlet2 cine/india ni salahkan melayu ckp pengurusan melayu teruk la bagai mcm yg badminton viral sebelum ni Bong Guang Yik

Ali Udin March 5, 2023 at 9:51 am

👉 Sembarang saja Muhyiddin isytiharkan dalam sidang media kononnya sumber dana parti BERSATU tak salah di sisi undang².. Biar mahkamah yg tentukan..

Nov Dusday March 5, 2023 at 9:51 am

Vending = gubuk kasih

Ali Udin March 5, 2023 at 9:51 am

Daripada 1 juta rakyat 'setiap' negeri di Malaysia , hanya 1000 hingga 3000 minat kerja berat / kotor / kilang.. Majoriti minat kerja kerajaan / jadi YouTuber / pempengaruh berkurung saja dalam rumah

Zuranisa Zuranisa March 5, 2023 at 9:51 am

Sakau

Azmi Zainal March 5, 2023 at 9:51 am
bau berak hahahahaha March 5, 2023 at 9:51 am

Berita merapu

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy