Kedah Darul Aman FC 1-0 Terengganu FC |  LS2 |  Sorotan Liga Super 2023
SUKAN

Kedah Darul Aman FC 1-0 Terengganu FC | LS2 | Sorotan Liga Super 2023

5/5 - (1 vote)



Jaringan Fadzrul Danel pada minit ke-90 memisahkan kedua-dua pasukan di Stadium Darul Aman. Jangan lupa “subscribe” saluran YouTube Liga Bola Sepak Malaysia untuk lebih banyak aksi di dalam dan luar padang Liga Malaysia! “Ikuti” MFL di halaman berikut: Facebook: Instagram: Twitter: TikTok: #LigaSuper2023 #DemiLigaKita

SUMBER VIDEO INI

Related posts

Sorotan Perlawanan: Kedah Darul Aman 0-1 PDRM | Liga Super 2023

Astro Arena

Malaysia 4-1 Singapore (AFF Mitsubishi Electric Cup 2022: Group Stage)

Caroline Garcia lwn Elise Mertens | Separuh Akhir Monterrey 2023 | Sorotan Perlawanan WTA

WTA

42 comments

bola sepak March 5, 2023 at 11:38 am

player no. 9 kedah tu tak offside ke time gol kedah tu?

Ridha Akmal March 5, 2023 at 11:38 am

Nijey perform !

Ahmad A March 5, 2023 at 11:38 am

player import terengganu hebat assist. mesti gaji mahal

Aresan Bushri March 5, 2023 at 11:38 am

Baru perasan nafuzi ad bawak staf2 dr trganu dlu..joe rozi..yazid..vibe lain mcm sejak nafuzi ke kedah

ALGAJAH VLOG March 5, 2023 at 11:38 am

Terbaik dari lalang

The Semasa Bola March 5, 2023 at 11:38 am

Tahniah buat kedah jaringan minit akhir fadzrul ….buat terengganu goodluck untuk next game

Muhammad Hafiy March 5, 2023 at 11:38 am

Medic Pon celebrate skali๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜‚ mntap

Ryuki Filem & Movies March 5, 2023 at 11:38 am

Fyp kapasiti penyokong mlm semalam mmg sudah di jangka di sebabkan dengan habisnya tiket secara online dan fizikal..selps tamatnya LSP1 dengan kemenangan ke atas PRK para penyokong Sang Kenari (KDAFC) optimis dengan skuad KDA FC boleh berjaya di bawah kendali NAFUZI ZAIN..insyallah slsps ni kita akan saksikan kehadiran penuh penonton masih sama di hari LSP3 4/MAC/23 SABTU ini..

Azman Ahmad March 5, 2023 at 11:38 am

Balasan kpd penyokong Terengganu

Rizal Kadimin March 5, 2023 at 11:38 am

Terbaikk kedah dari fans sabahfc

Danny Trejo March 5, 2023 at 11:38 am

Kenapa orang Kedah xsuka tengok perlawanan bola ???

fathil aqil March 5, 2023 at 11:38 am

haha medical staff masuk celebrate sekali๐Ÿ˜†

DTS SBAH March 5, 2023 at 11:38 am

Terbaiklah fans kedah stadium penuh ๐Ÿ˜…

Van Gogh March 5, 2023 at 11:38 am

Seronok bila tgk stadium penuh macamtu!! Tahniah Kedah dan Terengganu masih boleh push lagi. Apa pun game yang menarik and tahniah kepada kedua-dua team!!!

Ed sik March 5, 2023 at 11:38 am

Mantap Kedah kekal momentum mcm ni

Izzu D March 5, 2023 at 11:38 am

Kalau tengok dari jauh jersi Kedah sama mcm Jersi Australia ๐Ÿ˜…

Agus Widodo March 5, 2023 at 11:38 am

Kalau baloteli yg bwak masa poin lee tuck tu dah gol rasanya . ๐Ÿ˜‚

i Hansam March 5, 2023 at 11:38 am

Bodonya defend ganu ๐Ÿ˜‚

amir zuhairi March 5, 2023 at 11:38 am

Gol saguhati sungguh..spatutnye ganu seri

ZAIZUL Briliant March 5, 2023 at 11:38 am

Biar betul Kedah ni๐Ÿคฏ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Annz March 5, 2023 at 11:38 am

Kenapa highlight jdt,edit bnyk ambik slowmo…kalau team lain tak dk pulak…

Jimie Megat March 5, 2023 at 11:38 am

Bakpe pengulas sedap pulok mase highlight?mase live xsdap gini ๐Ÿคฃ

nad ikandarat March 5, 2023 at 11:38 am

Bukan sebab kedah menang tapi nampak menarik musim ni mainan serang menikus tak dok diam buas sikit lwn bukan kaleng2

Ku Yazeed Aiman March 5, 2023 at 11:38 am

Yeah ๐Ÿ‘ kedah menang goal Dari oada fadzrul danel alhamduliallah

Kamarizam Bin Harun March 5, 2023 at 11:38 am

nodie bagus tapi asyik tendang melannggit spa ke kadahnya takkan takda org lain bleh smbik adisak je azmi ker jurulatuh ni dari gua ker

Kamarizam Bin Harun March 5, 2023 at 11:38 am

dari srgi permainan tgc lebihdua pasukan ni kuat tapi dgn ke bingungan nom lapan hancur sekurangnya seri habib belom turun bersama dan seorang lagi penyerang impot yg main kl tapi aku heran kenapa dia tak ditirunkan berbanding dgn enku yg gelabak dok. o tak kemana bolanya.

HELANG MERAH March 5, 2023 at 11:38 am

Terengganu main padu jugak semalam… Gandingan Pusic, Liridon ngan Norde tu mantapp.. Norde paling bahaya actually… Mid Kedah Tak berapa menjadi… Tapi Kedah x berhenti Cuba buat asakan… Defend dua2 team sama mantap… Kulmatov tu serius function… Defend Kedah pun semua mantap semalam…. Tahniah Kedah… Good game jugak Ganu bagi fight.. walaupun hilang ramai player bintang

IO_Nik0 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ March 5, 2023 at 11:38 am

Fadzrul Danel , menggunakan peluang tersebut untuk membantu pasukannya mendapatkan tiga mata penuh yang berharga ๐Ÿ”ฅ

al fatih March 5, 2023 at 11:38 am

Sayang terengganu team season lepas dah solid

Kamarizam Bin Harun March 5, 2023 at 11:38 am

tapi pada permsiman mcm tu kedah dan ganu sku yakin pencabar tetkuat musim ini top four

Kamarizam Bin Harun March 5, 2023 at 11:38 am

nasib meyebelahi Kedah saigan tfc amat kuat tetapi kebofohan pusic hancur tfc srkuranya seri

Ubaidah Alwi March 5, 2023 at 11:38 am

padang muke. Management macang tahik. Gini la kalu buleh ke lebai

Farhan Ishak March 5, 2023 at 11:38 am

Gameplay untuk 1st half dah nampak dna short pass,untuk 2nd half nampak tak tersusun main,basic2 football pon banyak kena perbaikki,clear bola tak habis tu contoh mistake yang selalu kedah buat, mungkin faktor delay lampu terpadam,kedua dua pasukan bermain agak kurang baik untuk 2nd half,yang positif,player kedah sentias hidu mistake2 mudah player lawan,good job kedah,massive 3 point,onto next ๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฐ

Md Alliph March 5, 2023 at 11:38 am

Tengok highlights mcm Ganu banyak menyerang. Tapi silap sikit, kedah ambil peluang jaringkan gol.. Tapi Mat Don tu dia mmg ball watching je ke dalam penalti box masa Ganu bertahan?

a. ryan March 5, 2023 at 11:38 am

baru lawan perak pun susah sangat nak score

ND Nasir March 5, 2023 at 11:38 am

Taniah Kedah..Terengganu juga bermain baik.

Adi 11 March 5, 2023 at 11:38 am

Kedoh menang bkn nasib..tu lah care org main bola..fokus bola n ambik peluang..

Yellow Cheetah March 5, 2023 at 11:38 am

pengulas: wan khairil azwa

Izzat Najmi March 5, 2023 at 11:38 am

Nafuzi ball mati kutu semalam.. Tfc main lebih baik benarnye.. Keep it up TFC..

Wan Yani March 5, 2023 at 11:38 am

Kecik betul hidalgo yek..sama tinggi ngan budak tu..

Darwisy Iman March 5, 2023 at 11:38 am

LEPASNI LAWAN KL CITY TOLONGLAH RAHADI AZLI MASUKโ˜บ๏ธ…. TAHNIAH KEDAH DAN TAHNIAH JUGA KEPADA TERENGGANU….KITA ADE PELUANG LAGI UNTUK BANGKIT….UNTUK MENEWASKAN JOHOR…..โ˜บ๏ธโ˜บ๏ธ

Ahmad Syafiq March 5, 2023 at 11:38 am

harap-harap pihak pengurusan stadium seluruh negara ambil peduli dgn keadaan padang. kalau boleh, andai ada bajet, tukarlah rumput baru tu.padang is the main thing kena yg perlu diupdate

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy