⭐JELAJAH BILIK PENGINAPAN |  MARINA COURT SUITES CONDOMINIUM KOTA KINABALU SABAH
HOTEL

JELAJAH BILIK PENGINAPAN | MARINA COURT SUITES CONDOMINIUM KOTA KINABALU SABAH

5/5 - (2 votes)



Hello sayang! Penginapan / homestay / resort yang sangat berbaloi di tengah-tengah Kota Kinabalu Sabah. Ia adalah tempat yang sangat strategik untuk pemandangan yang indah malah penginapan yang sangat selesa untuk berehat dan bersantai bersama keluarga. Perkongsian ini adalah lawatan bilik ekspres di staycation kami kali ini iaitu kondominium suite Marina Court. Penginapan yang kami sewa sangat luar biasa kerana ia adalah sewa bertingkat di kondo (2 tingkat) dan susunannya lain dari yang lain. Pastinya ia sangat sesuai untuk kumpulan yang berkapasiti 10-15 orang. Jadi, jom sertai lawatan bilik di staycation ini. Terima kasih kerana menyokong video ini dan terima kasih kerana sudi singgah. Semoga anda semua menikmati perkongsian ini. #familyvacation #staycationKK #holiday

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

King Wood Hotel | Sibu, Sarawak

Mohamad Fikry

My Girlfriend Won So They Gave Me More!! The “Royal” Australian BBQ Rib Challenge in Newcastle, Australia!!

Randy Santel

Saya pergi ke Kuantan untuk tidur di hotel ini! Murah & SelesaπŸ‘πŸ»

info

41 comments

Hafiz Azmi March 5, 2023 at 11:50 am

Macam mana mau booking unit ini ?

Keluarga Sakura school simulator March 5, 2023 at 11:50 am

Saya pun sewa sana

Eats Amazing with Susan March 5, 2023 at 11:50 am

nice to be here my friend keep safe and see you

Kamperem po bezdroΕΌach - BoΕΌenkowΓ³z March 5, 2023 at 11:50 am

Extra video, big like.

Mai Official March 5, 2023 at 11:50 am

Saya belum pernah menginap di sini.. Ok ditunggu part 2 nya.

Keyon Jaintin channel March 5, 2023 at 11:50 am

2 in 1 room ini yang sy suka. Nampak sangat selesa ni house. πŸ˜πŸ‘

Filipina Gardener In Canada March 5, 2023 at 11:50 am

Very nice place enjoy and relax your staycation

salles V March 5, 2023 at 11:50 am

Bagus ni homestay..cantik ni tempat dekat dgn laut😍

Anddary Amn19 March 5, 2023 at 11:50 am

Aii kamu menjelajah marina court ah

RnineS Channel March 5, 2023 at 11:50 am

Cantik dan luas itu homestay

ADL Channel March 5, 2023 at 11:50 am

Punya luas banyak lagi bilik katil pun banyak ini 1keluarga besar dtg pun cukup ni unik pula ada tanga2 lagi lawa lagi View tuuuu laut oh πŸ˜…

Borneo World Gaman Multimedia. March 5, 2023 at 11:50 am

Trmksh perkongsian ini..sudah tengok dari awal sampai selesai… mimang cantik ni tmpt.. pemndgan pun indah, nmpak lautan di sana. πŸ‘πŸ‘

Finlandia dan Aku March 5, 2023 at 11:50 am

Perlu ini staycation πŸ™‚ enjoying all luxuries yah sist Hannah

Joshua Limasan March 5, 2023 at 11:50 am

berdasarkan yang saya tngok dari ini video, saya pun teringin pula mau staycation di sini. kemas dan saya suka design dia

Senouver Michael March 5, 2023 at 11:50 am

Mantap perkongsian ni mem…mcm style di korea oh ,tu katil yg di atas tu,yg mcm ada loteng di atas yang ngam untuk bujangan…begitu lah style dia time kami tgal di salah 1 homestay di salah 1 resort di korea dulu…memang πŸ‘

Tinodok Diawus March 5, 2023 at 11:50 am

Cantik bah ni marina court…tpi sy x pernah bermlm d sana. Berapa la satu mlm sana sis?

MUSA BIN MOHD DERIN - March 5, 2023 at 11:50 am

baru tau dalam marina court ne mcm mna… luas plak banyak bilik.. cantik dsgn dalam rumah.. nice.. terbaik perkongsian sis

Phil Travel March 5, 2023 at 11:50 am

Wah bagusnya tempat tu kawan

Abon Kakai March 5, 2023 at 11:50 am

Mimang sangat puas hatilah sewa kondominium mewah ini.pemandangan yang sangat cantik ..ditunggu video seterusnya πŸ˜€πŸ‘

a.h. ART 4 SUPPORT March 5, 2023 at 11:50 am

wah menarik sekali kawan

JANG KIDAL March 5, 2023 at 11:50 am

menarik ya tempat nya..nice sharing sahabatkuu

Kiswantoro Cahyo March 5, 2023 at 11:50 am

Ikut nyimakπŸ˜ŠπŸ‘

Wilson K March 5, 2023 at 11:50 am

Wow terbaik perkongsian kawan ..

Niqi Story March 5, 2023 at 11:50 am

Nampak laut lagi kio, cantiknya 😍

Jose Logubz March 5, 2023 at 11:50 am

punya besar ni homestay ni. Ngam betul yg keluarga besar.

Cikgu Jackson March 5, 2023 at 11:50 am

menarik amat tempat penginapannya ini.Sesuai untuk family.Terima kasih reviewnya kawan

Rinah Rin March 5, 2023 at 11:50 am

Puas hati sewa tempat ni, banyak bilik dan sangat selesa 😍😍
Ok see next video

Jusiah S81 March 5, 2023 at 11:50 am

Waa cantik o..bilik dia luas dan besar lagi..nice sharing sisπŸ‘

Gerakan TV March 5, 2023 at 11:50 am

Ni apartment lama punya ba ni kan.. Tapi dalam dia masih cantik Dan mewah oh kan..

Noren Official_2 March 5, 2023 at 11:50 am

Wah ada pula rumah begitu di Marina Court. Istimewa arrangement bilik dia. Ngam staycation untuk family

WANDAR NEW CHANNEL March 5, 2023 at 11:50 am

Staycation rooms tours ..is nice n verry good my frend…

Ronny&Ella Adventures March 5, 2023 at 11:50 am

Beautiful !! Have a nice tuesday !

Wyona HPK March 5, 2023 at 11:50 am

Selalu limpas2 tengok dari luar saja. Luas pula di Marina Court ni. Thank you sis bagi full review.. Part 2 menanti

aramaiti channel March 5, 2023 at 11:50 am

Cantik n kemasπŸ‘

Wils Vlog March 5, 2023 at 11:50 am

Waduh…mewah nya rumah tu

Kolibambang Muludtulud March 5, 2023 at 11:50 am

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

KING JESHUA March 5, 2023 at 11:50 am

Beautiful room 🏠. Super πŸ•Š. Like ✌🏼

Mis Trgn March 5, 2023 at 11:50 am

Very good sharing….enjoy your staycation…πŸ‘

Guitar Student_ 2 March 5, 2023 at 11:50 am

very nice room tour, my friend ^_^

Vieannie's Life In France. March 5, 2023 at 11:50 am

Bagus juga homestay ini sis, besar dan lengkap di dalamnya. Banyak bilik lagi. πŸ‘
Mmg sesuai untuk kelurga besar. Nampak mewahπŸ‘ŒπŸ‘ View terbaik 😍😍

Travel with jafari March 5, 2023 at 11:50 am

Hello my friend πŸ™‹πŸ™‹πŸ‡¨πŸ‡­
Very nice video Big like πŸ‘πŸ‘

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy