⭐JELAJAH BILIK PENGINAPAN |  MARINA COURT SUITES CONDOMINIUM KOTA KINABALU SABAH
HOTEL

JELAJAH BILIK PENGINAPAN | MARINA COURT SUITES CONDOMINIUM KOTA KINABALU SABAH

5/5 - (2 votes)



Hello sayang! Penginapan / homestay / resort yang sangat berbaloi di tengah-tengah Kota Kinabalu Sabah. Ia adalah tempat yang sangat strategik untuk pemandangan yang indah malah penginapan yang sangat selesa untuk berehat dan bersantai bersama keluarga. Perkongsian ini adalah lawatan bilik ekspres di staycation kami kali ini iaitu kondominium suite Marina Court. Penginapan yang kami sewa sangat luar biasa kerana ia adalah sewa bertingkat di kondo (2 tingkat) dan susunannya lain dari yang lain. Pastinya ia sangat sesuai untuk kumpulan yang berkapasiti 10-15 orang. Jadi, jom sertai lawatan bilik di staycation ini. Terima kasih kerana menyokong video ini dan terima kasih kerana sudi singgah. Semoga anda semua menikmati perkongsian ini. #familyvacation #staycationKK #holiday

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

Jalan hotel murah di Bukit Bintang, KL @ Astora Jabat

info

Ulasan Hello Kitty Homestay || Avanue Silk Kota Kinabalu

Linah Lynn

|| PENGINAPAN TERBAIK || Ceylonz Suites KL! Murah dan Berbaloi!

Nani Travelog

41 comments

Hafiz Azmi 05/03/2023 at 11:50 AM

Macam mana mau booking unit ini ?

Keluarga Sakura school simulator 05/03/2023 at 11:50 AM

Saya pun sewa sana

Eats Amazing with Susan 05/03/2023 at 11:50 AM

nice to be here my friend keep safe and see you

Kamperem po bezdrożach - Bożenkowóz 05/03/2023 at 11:50 AM

Extra video, big like.

Mai Official 05/03/2023 at 11:50 AM

Saya belum pernah menginap di sini.. Ok ditunggu part 2 nya.

Keyon Jaintin channel 05/03/2023 at 11:50 AM

2 in 1 room ini yang sy suka. Nampak sangat selesa ni house. 😍👍

Filipina Gardener In Canada 05/03/2023 at 11:50 AM

Very nice place enjoy and relax your staycation

salles V 05/03/2023 at 11:50 AM

Bagus ni homestay..cantik ni tempat dekat dgn laut😍

Anddary Amn19 05/03/2023 at 11:50 AM

Aii kamu menjelajah marina court ah

RnineS Channel 05/03/2023 at 11:50 AM

Cantik dan luas itu homestay

ADL Channel 05/03/2023 at 11:50 AM

Punya luas banyak lagi bilik katil pun banyak ini 1keluarga besar dtg pun cukup ni unik pula ada tanga2 lagi lawa lagi View tuuuu laut oh 😅

Borneo World Gaman Multimedia. 05/03/2023 at 11:50 AM

Trmksh perkongsian ini..sudah tengok dari awal sampai selesai… mimang cantik ni tmpt.. pemndgan pun indah, nmpak lautan di sana. 👍👍

Finlandia dan Aku 05/03/2023 at 11:50 AM

Perlu ini staycation 🙂 enjoying all luxuries yah sist Hannah

Joshua Limasan 05/03/2023 at 11:50 AM

berdasarkan yang saya tngok dari ini video, saya pun teringin pula mau staycation di sini. kemas dan saya suka design dia

Senouver Michael 05/03/2023 at 11:50 AM

Mantap perkongsian ni mem…mcm style di korea oh ,tu katil yg di atas tu,yg mcm ada loteng di atas yang ngam untuk bujangan…begitu lah style dia time kami tgal di salah 1 homestay di salah 1 resort di korea dulu…memang 👍

Tinodok Diawus 05/03/2023 at 11:50 AM

Cantik bah ni marina court…tpi sy x pernah bermlm d sana. Berapa la satu mlm sana sis?

MUSA BIN MOHD DERIN - 05/03/2023 at 11:50 AM

baru tau dalam marina court ne mcm mna… luas plak banyak bilik.. cantik dsgn dalam rumah.. nice.. terbaik perkongsian sis

Phil Travel 05/03/2023 at 11:50 AM

Wah bagusnya tempat tu kawan

Abon Kakai 05/03/2023 at 11:50 AM

Mimang sangat puas hatilah sewa kondominium mewah ini.pemandangan yang sangat cantik ..ditunggu video seterusnya 😀👍

a.h. ART 4 SUPPORT 05/03/2023 at 11:50 AM

wah menarik sekali kawan

JANG KIDAL 05/03/2023 at 11:50 AM

menarik ya tempat nya..nice sharing sahabatkuu

Kiswantoro Cahyo 05/03/2023 at 11:50 AM

Ikut nyimak😊👍

Wilson K 05/03/2023 at 11:50 AM

Wow terbaik perkongsian kawan ..

Niqi Story 05/03/2023 at 11:50 AM

Nampak laut lagi kio, cantiknya 😍

Jose Logubz 05/03/2023 at 11:50 AM

punya besar ni homestay ni. Ngam betul yg keluarga besar.

Cikgu Jackson 05/03/2023 at 11:50 AM

menarik amat tempat penginapannya ini.Sesuai untuk family.Terima kasih reviewnya kawan

Rinah Rin 05/03/2023 at 11:50 AM

Puas hati sewa tempat ni, banyak bilik dan sangat selesa 😍😍
Ok see next video

Jusiah S81 05/03/2023 at 11:50 AM

Waa cantik o..bilik dia luas dan besar lagi..nice sharing sis👍

Gerakan TV 05/03/2023 at 11:50 AM

Ni apartment lama punya ba ni kan.. Tapi dalam dia masih cantik Dan mewah oh kan..

Noren Official_2 05/03/2023 at 11:50 AM

Wah ada pula rumah begitu di Marina Court. Istimewa arrangement bilik dia. Ngam staycation untuk family

WANDAR NEW CHANNEL 05/03/2023 at 11:50 AM

Staycation rooms tours ..is nice n verry good my frend…

Ronny&Ella Adventures 05/03/2023 at 11:50 AM

Beautiful !! Have a nice tuesday !

Wyona HPK 05/03/2023 at 11:50 AM

Selalu limpas2 tengok dari luar saja. Luas pula di Marina Court ni. Thank you sis bagi full review.. Part 2 menanti

aramaiti channel 05/03/2023 at 11:50 AM

Cantik n kemas👍

Wils Vlog 05/03/2023 at 11:50 AM

Waduh…mewah nya rumah tu

Kolibambang Muludtulud 05/03/2023 at 11:50 AM

👍👍👍👍👍👍

KING JESHUA 05/03/2023 at 11:50 AM

Beautiful room 🏠. Super 🕊. Like ✌🏼

Mis Trgn 05/03/2023 at 11:50 AM

Very good sharing….enjoy your staycation…👍

Guitar Student_ 2 05/03/2023 at 11:50 AM

very nice room tour, my friend ^_^

Vieannie's Life In France. 05/03/2023 at 11:50 AM

Bagus juga homestay ini sis, besar dan lengkap di dalamnya. Banyak bilik lagi. 👍
Mmg sesuai untuk kelurga besar. Nampak mewah👌👍 View terbaik 😍😍

Travel with jafari 05/03/2023 at 11:50 AM

Hello my friend 🙋🙋🇨🇭
Very nice video Big like 👍👍

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy