cheap flight ticket malaysia
Uncategorized

How to buy cheap AirAsia MAS Malindo Firefly flight tickets

5/5 - (1 vote)



A little sharing to get cheap flight tickets. First time on a flight? This VIDEO TIP is very helpful for you! : How to install airasia baggage tag :

How to board a flight from A to Z:

Show how to board a flight at the airport:

How to check-in for airasia flights:

Cheap flight ticket tips:

Airasia always RESCHEDULE flight what to do?? :

Items CANNOT BE CARRIED & CAN BE CARRIED on the flight:

Like, share SUBSCRIBE #airasia #mas #airasiaflight #firefly #malindo #cheapflights #ticketmurah

Video source

Related posts

Penggal Persekolahan dan Cuti Sekolah Tahun 2020

info

Apakah yang terbaik di Danang, Vietnam ? Dengar cerita mereka memang best…

Nuzha Travel & Tours Sdn Bhd

I Take the Cheapest Flight Every Day and End up in…

Ben Morris

25 comments

Ahmadjaafar Isa 28/05/2023 at 11:59 AM

Duit dipulangkan ….

Ahmadjaafar Isa 28/05/2023 at 11:59 AM

Maaf .. 2 x block booking ticket airasia unt hari raya …..dah buat bayaran …..dah sebulan …..tiba …..dia hantar emil …..ticket batal dan duit fipilangjan …..

NELLՏ S 28/05/2023 at 11:59 AM

Baru berkunjung, terima info

Abdul Malik140198 28/05/2023 at 11:59 AM

Assalamualaikum cikgu nak tanya Sy dh beli tiket dan hendak menambah tiket untuk kanak2 bawah 12 taun Camana ya?

Joshnina James 28/05/2023 at 11:59 AM

nak tanya la. apa beza beli tiket sambung terus dengan beli asing2. cth situasi di bwh dengan wktu perjalanan yang sama. 2.40 pm dari Aor. smpai bki 11.55pm

SITUASI 1 Beli asing 2
Alor setar-KL RM 89
KL-BKI RM 545
TOTAL 634

SITUASI 2 (SMBUNG TERUS)
AOR-KUL-BKI rm 647
Selain daripada harga murah sikit.ada kelebihan dan kekurangan lain ka ?

jack sang penglipur lara 28/05/2023 at 11:59 AM

kalau search kat apps mcm mana nk clear cookies atau cache ?

fusemalaysia 28/05/2023 at 11:59 AM

see…🤣🤣🤣

noorayu 28/05/2023 at 11:59 AM

sy nak tanya.. sy guna hanfon untuk buking tiket flight… sy belum lagi buat pembayaran tiket flight… kalu sistem dah submit buking tiket flight sy.. mcm mana sy nak cancel kan balik buking tiket ni…sy cari cari button untuk cancel kan tiket flight tapi tak jumpa..

Francis Chu 28/05/2023 at 11:59 AM

Tak boleh lepas tu cukai penerbangan…

Afif 28/05/2023 at 11:59 AM

Guna app ap pling ok nk beli tiket?

Evangelista 28/05/2023 at 11:59 AM

Saya bercadang nak melancong dari kota kinabalu ke indonesia tapi belum pernah fly sebelum nie. Di mana saya boleh dapatkan tips?

Hidayat Sholiqin 28/05/2023 at 11:59 AM

salam. cikgu nak tanya kalau beli one way lagi murah kan berbanding return?? katakanlah saya nak pergi JHB ke KK saya kena beli asing asing lah kan? beli tiket pergi dulu lepas tu terus beli tiket balik boleh ke macam ni? ke tiket balik tu kena beli sehari selepas beli ke mcam mana?

Adila Amran 28/05/2023 at 11:59 AM

Cikgu nak tanya, boleh ke kita booked guna Air Asia Indonesia. Sebab tadi saya ada nampak trip ke Perth from KL.

Adine Zullyar 28/05/2023 at 11:59 AM

Terima kasih cikgu…
nasib baik jumpa channel cikgu ni, semoga cikgu terus memberi informasi yang berguna untuk kami dan terus berjaya ya cikgu…☺️

shenorita shenorita 28/05/2023 at 11:59 AM

Cg nak tanya tiket pergi naik malindo check in utk Malindo 2hari seblm terbang betul ka?lepastu balik pula ikut AirAsia …utk AirAsia ni pula bila kena check in?

Mohd Johari Channel 28/05/2023 at 11:59 AM

Terima kasih cguzim.

Sopno bora raja 28/05/2023 at 11:59 AM

Bang how to book tickets bagi video

arazakalwi 28/05/2023 at 11:59 AM

terima kasih cikgu.
tips yg disampaikan benar-benar manfaat.
terus semangat cikgu.

barracuda san studio 28/05/2023 at 11:59 AM

Terbaik cikgu..perkongsian yg cukup bermanfaat…

Inspect Azmi 28/05/2023 at 11:59 AM

Terbaik cikgu. Terus kongsi info2 bermanfaat
Semoga suksess. Salam kenal dr qatar

SPARTACE 28/05/2023 at 11:59 AM

Bro buat tutorial isi first name dengan last name bila book MAS airlines..

Nur Aina 28/05/2023 at 11:59 AM

Kalau kita add on baggage kat apps so nanti kat klia terus print tag bag sahaja ke? Takpayah timbang dah ke?

I am me 28/05/2023 at 11:59 AM

7kg and bag Carry x perlu add on dah kan? Kalau kita nak bawa lebih dari 7kg baru kita klik add on bagasi kan? Saya ingat nak booking hari ni tiket tp kena tggu hari Isnin jela😸 tq infonya

nor emelia mohtar 28/05/2023 at 11:59 AM

salam. cikgu, beli tiket secara on9 dengan di kaunter sama harga tak

Budak Comix 28/05/2023 at 11:59 AM

Tips beli jam 12 pagi tu memang berkesann

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy