Hotel Rosa Melaka adalah hotel terbaik di Melaka.  Korang kena tengok!!!  POV Potongan Pengarah

Hotel Rosa Melaka adalah hotel terbaik di Melaka. Korang kena tengok!!! POV Potongan Pengarah

5/5 - (1 vote)



Hotel Rosa Melaka adalah hotel terbaik di Melaka. Korang kena tengok!!! Director’s Cut POV Kali ini saya kongsikan sebuah hotel di Melaka iaitu ROSA MALACCA. Gila hotel ni, unik dan harga sangat berpatutan. Sebelum anda pergi, anda boleh menonton video saya dahulu, dan kemudian membuat keputusan. Dalam video ni saya tak edit sangat sebab nak tunjuk benda sebenar saya pergi jalan-jalan. potong sana potong sini banyak-banyak jadi tak real dan macam dokumentari nanti. hhahaha betul btw, korang boleh tengok 1 channel makan saya yang lain kat link bawah ni. dekat sini saya buat food review dan sebagainya. supaya diharap dapat membantu anda untuk membuat pilihan untuk makan di mana anda ingin pergi. https://www.youtube.com/channel/UCdbn460WLfJIWjh56rurg2A?sub_confirmation=1 @nasikandaqrunner Sementara itu, anda juga boleh menggunakan laman web perniagaan saya jika anda ingin memesan makanan yang lazat, pautan di bawah: NKR – nasi kandaq runner https:// www.nasikandaronline.com jadi ok, saya sangat berterima kasih kepada anda kerana meluangkan masa berharga anda untuk menonton video yang saya tidak mempunyai banyak. Terima kasih banyak, saya sangat menghargainya. Sila klik butang SUBSCRIBE jika anda berminat untuk melihat apa yang saya ingin lakukan pada masa hadapan, dan ajukan sebarang pertanyaan di ruangan komen, insyaAllah saya akan membalas segalanya. #hotel #rosa #malacca #melaka #jonkerstreet #malacca #makan #asampedas #grab #river #cruise #vlog #sony #zve10 #samyang #rode gear yang saya gunakan untuk video ini: #sony zve10 #samyang 12mm f2.0 # joby gorillapod #macbook pro #final cut pro

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. KREDIT TO THIS CHANNEL