HOTEL BAJET KUALA LUMPUR BERDEKATAN PAVILION
HOTEL

HOTEL BAJET KUALA LUMPUR BERDEKATAN PAVILION

Rate info.4d5d6d.com



Hello All My Subscribers Jalan Jalan mesti digemari semua hotel bajet https://g.page/bitz-bintang-hotel?share bersih, cantik dan murah pasti anda cari harap maklum ianya semasa Lockdown PKPB COVID-19 di KL MALAYSIA Dalam video ini saya menempah bilik hotel di Booking.com dengan sangat mudah dan membayar masa daftar masuk di hotel sahaja Dan masa berjalan ke Bukit Bintang saya mencuba EScooter Beam https: //play.google.com/store/apps/details?id=com. escooterapp yang boleh disewa Rm.0.60/minit Bayar guna Debit / Credit Card dan Download App and Ride mana-mana yang korang suka tapi kena baca rules betul-betul Dan kat area Pavilion pun ramai pelancong sampai jam 12 malam. Ok Selamat menonton Muzik 1. Audio Library 2. Fell The Love https://youtu.be/LnCbKu-cBh4 #bukitbintanghotel #hotelkl #bujethotel #budgethotelkl #malaysiahotel #bukitbintanglockdown #hotelmurah

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

5 hotel murah di Melaka Malaysia

info

Jalan hotel murah di Bukit Bintang, KL @ Astora Jabat

info

HYATT REGENCY KOTA KINABALU | BUFFET MAKAN MALAM

GL Meangil

13 comments

Irwanizam Kasim March 5, 2023 at 11:24 am

Bukit bintang has come back to life.. bila rakaman ni sis?

Nasir Droidbox March 5, 2023 at 11:24 am

uiks…tak tahu pulak boleh ada burung enggang kat tengah KL tu…memang rezeki dapat shoot tu..cantik background KLCC..waa..memalam ronda KL ..BB Pavilion…terbaik..tak ambik gambar lembu lompat kat Pavillion..?

SITY SADIAH 25 March 5, 2023 at 11:24 am

Assalamu'alaikum..sangat..sangat mewah…Malaysia memang bintang dari segala bintangπŸ‘β€οΈπŸ™πŸ™πŸ™

cak Boim sekedar pijat March 5, 2023 at 11:24 am

L10 selalu semangat kawan πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Ayah Raifa Channel March 5, 2023 at 11:24 am

Hotel yang keren

SITY SADIAH 25 March 5, 2023 at 11:24 am

Assalamu'alaikum..salam kenal..wooow videonya bagus..itu burung apa? Semoga sukses kawan

MAS NAPEK Channel March 5, 2023 at 11:24 am

wow..indah nya, tempat tidur nya bikin pules tidur nya..😊😊

fudin hashim March 5, 2023 at 11:24 am

Terbaik la. Semoga sukses awak. More video to come.

Mbah glocon March 5, 2023 at 11:24 am

Bukit bintang nice…

Jo Gea March 5, 2023 at 11:24 am

Ooiissttt Mantap

Malindo Serumpun March 5, 2023 at 11:24 am

Bukit bintang wowww

Ecplise Redmi March 5, 2023 at 11:24 am

Salam dari ipoh perak

Metalakustika March 5, 2023 at 11:24 am

πŸ‘πŸ»

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy