Homestay murah kuantan homestay bajet istiqamah. Hanya RM100 semalam. Tempah sekarang- 011-10639985.

Homestay murah kuantan homestay bajet istiqamah. Hanya RM100 semalam. Tempah sekarang- 011-10639985.

5/5 - (2 votes)Untuk maklumat lanjut, sila LIKE FB PAGE Homestay Bajet Istiqamah Kuantan RM 100 atau GOOGLE homestayistiqamah.blogspot.com Homestay Budget Istiqamah RM 100 Sesiapa yang ingin datang bercuti, mempunyai tujuan perniagaan/kerja atau apa-apa perniagaan khusus di Kuantan boleh book permulaan homestay bajet!!! . . Lokasi: Indera Mahkota 2, Kuantan.. Berdekatan dengan bandar Kuantan dalam 5-10 minit. Berdekatan dengan tempat pelancongan menarik dan tempat makan popular di Kuantan. Kemudahan yang disediakan di homestay seperti ruang tamu, 2 bilik tidur double (1 aircond), 2 tandas, peti ais, mesin basuh, seterika, dapur gas, cerek elektrik, pinggan mangkuk, televisyen, buku, meja solat wanita, al-qur’an dan sejadah. Berdekatan dengan kemudahan awam seperti kedai dobi, taman rekreasi, restoran, pasar raya, surau masjid, bank, stesen minyak, hospital awam dan swasta, stesen keretapi kerajaan, stesen bas , politeknik dan UIA . . . Jangan malu2 pm di www.wasap.my/601110639985 untuk book tarikh.. HANYA RM 100 SATU MALAM termasuk cuti umum, Sabtu dan Ahad. . . Sila like Facebook page – Istiqamah Budget Homestay Kuantan RM 100 untuk info lanjut.. #homestayistiqamah #homestaymurahkuantan #homestaybajetkuantan #homestaykuantan #homestaykuantanmuslim #homestaydiinderamahkotakuantan **Dan yang paling penting, hanya RM 100 saving malam anda Sila hubungi 011-10639985 untuk tempahan awal sekarang. 🙂 🙂 (tagUntukTerjemah)#homestaykuantan

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

One comment

 1. Boleh juga bertanya di ruangan komen ini untuk maklumat lanjut.. 🙂 🙂

  ⛵Homestay Bajet Istiqamah RM 100 😁😁
  ⛵Sape2 yg nak dtng bercuti, ada urusan business/work purpose atau sebarang urusan tertentu di Kuantan boleh la booking awal homestay bajet istiqamah!!!🏠🏠
  .
  .
  Location:
  Indera Mahkota 2, Kuantan🛣🛣..
  ⭐️Dekat je dgn bandar kuantan dalam 5-10 minit perjalanan.
  ⭐️Berhampiran dengan tempat2 pelancongan menarik kuantan🏖 🏕🏝dan tempt2 mkn yg popular di kuantan.
  ⭐Kemudahan yg disediakan dalam homestay seperti ruang tamu, 2 bilik tidur double(1aircond), 2 tandas, peti sejuk, mesin basuh, seterika, dapur gas, cerek elektrik, pinggan mangkuk, televisyen, buku2, sejadah, dan bantal tambahan.
  ⭐Berdekatan dengan kmudahn2 awm spt dobi🌈, taman rekreasi🏟, kedai2 makan👨‍🍳, pasaraya2🏪, surau masjid🕌, bank🏦, stesen minyak🛅, hospital awam dan swasta🏨,pejbt2 kerajaan🏫,stesen bas 🚉, kolej2 swasta, politeknik dan UIA🏢🏫.
  .
  .
  🔥🔥Jngn malu segan untk pm📞📞 di http://www.wasap.my/601110639985 untuk booking tarikh🗓🗓.. Hanya RM 100 SAHAJA SATU MALAM termasuk cuti umum, sabtu dan ahad.
  .
  .
  🌎🌍Dipersilakan like page facebook- Homestay Bajet Istiqamah Kuantan RM 100 untuk info2 lanjut..😊😊

  #homestayistiqamah
  #homestaymurahkuantan
  #homestaybajetkuantan
  #homestaykuantan

Comments are closed.