Homestay Limastiga tercantik di Melaka dengan kolam renang peribadi
HOTEL

Homestay Limastiga tercantik di Melaka dengan kolam renang peribadi

5/5 - (1 vote)



Homestay Limastiga tercantik di Melaka adalah homestay dengan kolam renang peribadi atau tidak keterlaluan jika dikatakan ia adalah yang terbaik di Malaysia. Homestay ini adalah yang terbaik untuk keluarga. Mana tidaknya, RM2100 boleh tinggal sehingga 18 orang. Turun RM116 seorang dengan kemewahan dan privasi dengan kolam renang anda sendiri. Tidak perlu berkongsi dengan orang lain. Juga mesra Covid-19 kerana kami tidak bercampur dengan orang lain kecuali keluarga kami. Ini juga merupakan pengalaman yang jarang untuk kami bertiga, tetapi kami menyewa satu vila. Memang dia tidak menyewakan bilik, tetapi keseluruhan vila ini mempunyai 6 bilik mewah. Tonton sahaja video ini dan jangan lupa komen HOTEL APA LAGI ATAU TINGGAL YANG ANDA SEMUA NAK KAMI REVIEW? Ingat prinsip kita, kita SEMAKAN YANG BAIK SAHAJA. Apa yang tidak baik kita bisikkan kepada pemilik resort. Jika Ulasan Kami BERMAKNA IA MEMANG BAGUS. Tak payah semak lagi kan 🙂

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

Tempat Terbaik di Sibu, Kingwood Hotel. #fypシ゚viral #sarawaktourism #hotelreview #niceview

Tom Tum bak

MALI REVIEW 3 BUDGET HOTELS NEAR PLAZA NANA, BANGKOK

Thailand Bound

STANTON HOTEL KOTA KINABALU | ULASAN TERBAIK HOTEL 3 BINTANG

info

31 comments

RARE TV May 23, 2023 at 3:55 am

Terima kasih kepada semua RAREVENGERS yang dah SUBSCRIBE channel youtube kami. Kalau korang ada tempat2 penginapan RARE yang nak kami REVIEW, boleh kongsikan di ruangan komen okay!

Ahmad Rizal Mohd Ismail May 23, 2023 at 3:55 am

As for me, I rather spend that 2100 at a less expensive private pool villa for 2- 3 nights where u can really enjoy the space. Spend only a night for that price is not worth it. In my opinion la. The place is really beautiful by the way

RM May 23, 2023 at 3:55 am

Next time biar lbh detail utk setiap bilik tunjuk brp org blh tidur setiap bilik…lu ckp 18 org …tunjuk dan cukupkan 18 org ada tempat tidur…jgn sembang 18 k3 30 ke..penat je lu membebel tapi x sempurna

RSO IV May 23, 2023 at 3:55 am

SN punyer explain, superb giler 😆😆😆. RM2k++ semalam, mmg murah sangat. Mungkin sbb masak sendiri haper ntah, saya pun xtau.

Kalo kat Bali, tgh² sawah pun, bilik resort saja dah RM5k-10k. 🤣🤣🤣

2017 dec Tac May 23, 2023 at 3:55 am

Semoga maju jaya ..

iuzira May 23, 2023 at 3:55 am

Boleh share tak guna mic apa bagi suara clear

Barber Pet Groomer TV May 23, 2023 at 3:55 am

Salam boleh tk compile kan travelog melaka dalam 1 playlist nk tgk lah

FAR TAN May 23, 2023 at 3:55 am

It would be good if you could include showing restaurants at the hotel & the food or buffet offered.

sabrina arshad May 23, 2023 at 3:55 am

Cntikk sgguh…must try

panji semarang May 23, 2023 at 3:55 am

SN punya reviu mmg terlajak betol. dia mmg ada skill. abis setiap inci selok belok dicerita. mmg nampak kesungguhan nak share apa yg dia feel and explore. good work bro

Wahhabi Tersesat May 23, 2023 at 3:55 am

Terbaik..!!

fadzil fadzil May 23, 2023 at 3:55 am

Bangga Sy org melaka..biasa jln depan ni..luar pun nampak class..dgn pohon2 buluh

Sabri Mohamad May 23, 2023 at 3:55 am

Kalau ada pokok hidup silap haribulan,ko tengah duduk dekat ,ada pula makhluk lain bernama ular tedung selar ,confirm yang ada dekat situ lari lintang Pukang 🤣😂😂

Hamidah Taib May 23, 2023 at 3:55 am

Bila air mcm x best.. Sbb mlm2..nk g buang air Menakutkan.. Sbb open

mavish153 May 23, 2023 at 3:55 am

Best lah duduk satu mlm dengan hubby jer pun bagus. Hope xde ular dan cicak

Salehan Sapar May 23, 2023 at 3:55 am

Peh terbaiklah bos review..I’ll go there soon

axlroll May 23, 2023 at 3:55 am

2021 harga dah rm2500

Kaizo 360 May 23, 2023 at 3:55 am

Nice

Kaizo 360 May 23, 2023 at 3:55 am

Nice

kita kita kita May 23, 2023 at 3:55 am

Murahh … klu 4k semalam pon ok lg tu.

Equal Rights May 23, 2023 at 3:55 am

25K is 25,000 bro

LM May 23, 2023 at 3:55 am

Apa pun…sara lh wak k 🤣🤣🤣
Sarawak 🤣🤣

A R May 23, 2023 at 3:55 am

Dah pegi buat family day dua kali.mmg bestt

SSSC7731 May 23, 2023 at 3:55 am

What's up Friend! It's elegant! Amusing! I watched again! though didn't anticipated the ending

Gerard Marsiyo May 23, 2023 at 3:55 am

Best sangat

Nuraqilah Aqashash Mohd Lazan May 23, 2023 at 3:55 am

Depan rumah sy jej

Badariah Zakaria May 23, 2023 at 3:55 am

Jazakallahukhoir.. pengulas dgn pencerahan yg mantap..

anchor anchor May 23, 2023 at 3:55 am

Dapur cantik🥰

__ W A R D A H " May 23, 2023 at 3:55 am

villa tempat aku kerje dulu.. Haha.. Aku dipecat disebabkan makcik ii mulut puaka kat situ.. aku dtg nk cri rezeki tapi di pecat siap dpt ayt deep lgi dgn bos smpai skrg ak tkkn lupa bnde tu..

nurul tan May 23, 2023 at 3:55 am

Nak order dengan siapa villa ni

nurul tan May 23, 2023 at 3:55 am

WIFI ada ke

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy