Cara Membuat Mee Goreng Daging |  Buat Orang Terliur
Resepi

Cara Membuat Mee Goreng Daging | Buat Orang Terliur

5/5 - (1 vote)



Bahan-bahan mee goreng daging 2 biji bawang merah, hiris 3 ulas bawang putih, hiris 4 sudu besar cili kering 2 biji telur 2 sudu besar sos tiram Kicap pekat semanis suka 2 sudu besar sos cili 1 paket mee kuning 1 sudu besar cuka Garam dan gula secukup rasa Sawi Tomato Cili padi Bahan-bahan mee goreng daging 2 biji bawang merah dihiris 3 ulas bawang putih dihiris 4 sudu besar cili blend kering 2 biji telur 2 sudu besar sos tiram Kicap gelap manis 2 sudu besar sos cili 1 paket mee kuning 1 sudu besar cuka Garam dan gula secukup rasa Sawi Tomato Cili padi #meegorengdaging #resepimeegoreng #meegorengbasah

SILA LIHAT SUMBER VIDEO

Related posts

Ayam Masak Merah | Ala Keduri Special

Koreo Bandung Zouk untuk Tarian Zouk Antarabangsa 2022

檳城50年叻沙Laksa有這麼好吃嗎米其林老店Ft. Melodysaw | 《檳城米其林 EP1》

22 comments

luqsuja 136 March 16, 2023 at 5:42 am

Sy dh byk kali cuba masak mee goreng..bila cuba buat ikut resepi ni serius mmg sedap..terbaik..suami pn ckp sedap sgt..dh 3 kali buat ikut resepi ni..x nak tukar2 dah..tkasih kak share resepi yg best ni…moga murah rezeki akak sekeluarga..

Roseplaysadoptme March 16, 2023 at 5:42 am

nampak sedap Sgt kejap lagi saya nak try thank u!

Irma Zahra March 16, 2023 at 5:42 am

Sy juga mau coba masak mie campur daging. Semoga sukses.💪

Afif March 16, 2023 at 5:42 am

Resepi kak kito mmg jadi👍

sahat rahmat March 16, 2023 at 5:42 am

Berminyak tak sihat😁

John March 16, 2023 at 5:42 am

Memang sedap la kak. Walaupun sy ganti lada kering pergi tomyam paste tapi tetap sedap. Kurang bahan tapi step saya ikut semua 100% sedap!! ♥️♥️

Salina All the best you are Amazing voice 1963 March 16, 2023 at 5:42 am

Terimakasih perkongsian resepi Puan. nak buat nanti InsyaaAllah

MohdAzli March 16, 2023 at 5:42 am

Tengok je pn dh meleleh air liur..Patut la lutut aku basah..Jap lg cuba try test

faridah Othman March 16, 2023 at 5:42 am

T.kasih sedap mee yg puan buat saya mohon share.ya.

Kamsiah Sidek March 16, 2023 at 5:42 am

Terima kasih kerana berkongsi. Semua resepi sedap. Terbaik.

Julis Jahet March 16, 2023 at 5:42 am

Nampak begitu sedap

Warisurati Surati March 16, 2023 at 5:42 am

Terbaik kk.

Razali Bin kajun March 16, 2023 at 5:42 am

tq..puan ..beri resepi mee goreng..terbaek..ti saya cba bt ikut resepi puan ya.

Salina Md.Yusof March 16, 2023 at 5:42 am

Sedap tq

tracy roland March 16, 2023 at 5:42 am

mee kuning perlu basuh?

Nur Aisyah March 16, 2023 at 5:42 am

ok thanks you resepi nya… 😍👌👍🍝😊

Tubers93 March 16, 2023 at 5:42 am

First time saye makan mie goreng ni dan ia sangat2 sedap sampai tk terkata-kata. Pandai lh akak masak mie goreng ni sampai mak saye pun buat cara ni sekali. Terbaik kak

Momoaileys March 16, 2023 at 5:42 am

Bahan yg di guna Tu tak kedekut ni yg membuat kan nya sedap, kalau untuk makan sekeluarga boleh la tapi kalau untuk niaga takut org tak mampu, tapi memang terbaik la resepi mee kuning ni kak.

Hirman Jayadi March 16, 2023 at 5:42 am

Sedap ni 😋

Salbiyyah Ismail March 16, 2023 at 5:42 am

Harap boleh letak ikon Thanks supaya kami boleh menyumbang. Terima kasih.

Bella March 16, 2023 at 5:42 am

Dh kali2 kita try buat…mmg 👍👍👍. Sdp..family suka sungguh la eh…pg ni buat lg…🤭. Smoga allah swt murahkan rezeki akk…

yb mancing March 16, 2023 at 5:42 am

nk try jap lg

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy