CAMERON CENTRUM MALL BRICHANG |  TEMPAT WAJIB BERHENTI |  TEMPAT MENARIK DI CAMERON HIGHLANDS
Melancong

CAMERON CENTRUM MALL BRICHANG | TEMPAT WAJIB BERHENTI | TEMPAT MENARIK DI CAMERON HIGHLANDS

Rate info.4d5d6d.com



Ketika Cameron Centrum mula dibuka, ramai yang berpusu-pusu ke sini kerana menggemari suasana luar negara. Tiada masalah, ia adalah satu-satunya pusat beli-belah gaya moden di Cameron. Dulu semasa bercuti di Cameron Highland, Pahang, Malaysia, baru seronok bergambar dengan bunga. Kini anda boleh mengambil gambar yang lebih cantik dengan tetapan bertemakan London juga. Anda mungkin terlupa anda berada di Malaysia. Ini adalah pusat membeli-belah terbaru di Cameron Highlands. Dan pusat beli-belah Cameron Centrum adalah salah satu tempat yang mesti dilawati di Cameron Highland, dibuka sehingga lewat malam. Jadi anda boleh keluar bersama keluarga pada waktu malam. Ramai orang suka ke sini kerana ia kelihatan seperti bandar yang moden dan sangat cantik. Anda boleh memakai OOTD dan mengambil gambar sebagai kenang-kenangan. Untuk masuk ke sini adalah percuma. Memandangkan ia sudah ada di sini, anda boleh makan malam di kedai makanan segera seperti Pizza Hut dan Marrybrown, Starbucks, Family Mart. Dan bagi anda yang ingin membeli keperluan percutian, anda boleh mengunjungi pasaraya Billion di tingkat bawah. Beberapa papan tanda di sini seperti Family Mart adalah dalam warna hitam dan putih. Dan bukan hijau biasa. Ini kerana polisi syarikat Family Mart menyatakan bahawa warna hijau untuk papan tanda akan dibuat sebegitu bagi cawangan yang kawasannya mempunyai panorama indah berlatarbelakangkan alam semula jadi. Kerana mereka tidak mahu warna hijau papan tanda mereka menonjol daripada kehijauan sekeliling. Apa yang ada di Cameron Centrum Mall Brinchang? Cameron Centrum adalah tempat yang mesti dikunjungi di Cameron Highland. Antara tarikan pelancong yang berhampiran, perkhidmatan Tram disediakan, terdapat deretan kedai seperti Baskin Robbins, Family Mart, Marrybrown, Billion, Guardian dan banyak lagi kedai yang akan dibuka. Cameron Centrum merupakan tarikan pelancong baru di Brinchang Cameron Highlands yang sangat cantik seperti berada di negara Eropah. Jika anda bersiar-siar di pusat beli-belah terbaharu Cameron Centrum, anda akan berasa seperti berada di tengah-tengah Eropah. Dengan suhu yang sejuk, dan seni bina bangunan gaya British, anda boleh lupa bahawa anda berada di Malaysia. Yang suka selfie, port ni.. Puas hati tangkap gambar. Salah satu tempat menarik di Cameron Highland ialah Cameron Centrum Mall. Ini adalah satu-satunya video yang kami sediakan buat masa ini. Diharap para hadirin mendapat maklumat dan pengalaman yang berguna untuk merancang percutian anda. Jangan lupa subscribe channel addashuk untuk video menarik yang lain dan jangan lupa aktifkan loceng supaya anda tidak terlepas video akan datang. Terima kasih kerana menonton.

KREDIT KEPADA PEMILIK VIDEO INI

Related posts

Heaven on Earth in THAILAND! Is PHUKET Worth Travelling in 2022? (Travel guide)

info

Kami Panjat Tembok Konstantinopel di Istanbul, Turki

RARE TV

#2 | HO CHI MINH | BELANJA SAMPAI BLUES

Mama And Kids Channel

6 comments

izzani@iela channel February 17, 2023 at 10:58 am

trbaik selalu atas perkongsian video nye.

Nik Man B.A Cyclo February 24, 2023 at 7:48 am

Secara peribadi saya tidak setuju CH dibuat mall sebab biasanya kita ke CH kerana sukakan alam dan suasana kebun tanamannya.kalau pembangunan pesat suhu jadi panas, hilang nikmat ke CH. Kalau nak pergi mall baik kat KL jer atau ke Genting.

Akok Channel February 27, 2023 at 12:31 am

Terimo kasih sudi tunjukkan tempat hok molek ni.

vainbyun February 27, 2023 at 4:13 am

Hi.. kalau pergi hari biasa n cuti sekolah, better pergi awal ke tak kisah? Akan jam x? Naik trem semua tu bermula pukul berapa?

jimmycwd41 March 16, 2023 at 7:27 am

Cuba masuk channel saya , tukar pendapat tentang Cameron Highlands.

My Tech Kelantan March 19, 2023 at 6:53 am

Comel tempat weh..

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy