Bazar Ramadan TERBESAR di Shah Alam!  |  Destinasi Bazar Bersama Fendi
Melancong

Bazar Ramadan TERBESAR di Shah Alam! | Destinasi Bazar Bersama Fendi

5/5 - (1 vote)



Selamat datang ke siri TV Destinasi sempena bulan Ramadan iaitu Bazar Destinations bersama Fendi! Kali ini Fendi hadir di Bazar Ramadhan terbesar di Shah Alam iaitu Stadium Shah Alam Seksyen 13! Bazar Ramadan Stadium Seksyen 13 begitu meriah pada tahun 2023 dengan pelbagai jenis makanan dan anda wajib mencubanya apabila berkunjung ke sini! Di manakah lagi bazar Ramadhan Fendi selepas ini? πŸ€” Jadi, jangan lupa komen dan melanggan kami! 🀩 οΏΌ πŸ“ Lokasi Β» Bazar Ramadhan Stadium Shah Alam, Seksyen 13 ⏰ Bermula 15.00 Pada 2017, Destinations TV melihat budaya kulinari dan pelancongan sebagai pintu masuk kepada sejarah, tradisi dan evolusi penduduk tempatan. Destination TV menghasilkan siri video berkualiti tinggi, menghiburkan, pendidikan dan digital untuk tontonan umum percuma di platform seperti Youtube, Facebook, Instagram, IFlix dan Dim Sum. Destinasi TV ini terkenal dengan siri video digitalnya seperti “Mat Salleh Find Makan”, “Rhys Ramadhan Travel”, “Pilan Best”, “Sembang Bros”, “The Nasi Lemak Show”, dan “Trek Artisan.

KREDIT KEPADA PEMILIK VIDEO INI

Related posts

Naik Kereta Api Cari Makanan di Singapura

Tempat Makan Best Paling Sedap di Johor Bahru | Must Try Food in Johor Bahru #shorts #shortvideo

TUMPAT KELANTAN: 12 LOKASI PERJALANAN YANG WAJIB ANDA BERHENTI JIKA MELANCONG KE NEGERI KELANTAN

41 comments

Panzer Mora March 25, 2023 at 4:59 pm

kedai jauh2 jarak bagus buat cmni jadi tak sesak

Panzer Mora March 25, 2023 at 5:08 pm

steady byk anak muda jadi taukehπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Master Of Makripat & Batinny March 25, 2023 at 5:09 pm

tepung pelita paya jaras kaw2 mark up harga jadi RM5 padahal ada kilang di sg buloh tu.. hahaha..

Hardie Madi March 25, 2023 at 5:33 pm

perghh..dlm byk2 jumpa juga org Labuan..terbaikk

Ery Haziq March 25, 2023 at 7:01 pm

Atoq bazar hari2 jimat belanja ooo..murah rezeki..πŸ˜…πŸ˜…

Semutar Guide March 26, 2023 at 12:43 am

Meriah weh!!

yum'sss Life March 26, 2023 at 3:47 am

Semua orang di Interview nya πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Last2 Fendi iv Fendi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Zam sel81 March 26, 2023 at 4:12 am

murah ke ..hehe

zafra Zaff March 26, 2023 at 5:13 am

Bestnyaaa mcm2 mknan ada….. rambang mata nk beli apa, last2 mnum ayaq dah knyg hehehheπŸ˜‚

Fx Awesome March 26, 2023 at 5:59 am

Hahaha fendi memang sempoi , percakapan pun banyak membesarkan Allah SWT .. terbaik fendi terbaik destinasi tv πŸ‘πŸ»πŸ’―

Syed Putra March 26, 2023 at 6:09 am

Rendang @ M$20 sekotak, MAHAL sangat! πŸ€”

Alip March 26, 2023 at 7:17 am

Smlm beli nasi ayam golek..aym dh rasa bsuk skit..😒

Mohd Fairuz March 26, 2023 at 7:32 am

kunafa abud kunafa mmg sedap

mohamad nasarudeen March 26, 2023 at 7:40 am

Arab tu dah P tempat lain πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Yusree Abas March 26, 2023 at 7:55 am

Wow bila nak pergi brunei?? Saya peminat destinasi tv especially bg fendi dan bg rhys. Roger bila nak turun brunei ye hehe salam ramadan

Honda Honda March 26, 2023 at 8:28 am

Slm dri Brunei Darussalam fendi.slmt berpuasa 2023

Honda Honda March 26, 2023 at 8:29 am

Dtg lh brunei bazar ramadan brunei

Fatdlian syah hi March 26, 2023 at 9:02 am

macam macam noh kat bazaar ni

Fatdlian syah hi March 26, 2023 at 9:21 am

nasi ayam hainan tu padu nasi itik pangang padu

Afzal ch March 26, 2023 at 10:07 am

β™₯οΈπŸ’”πŸ’”πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΊπŸ’žπŸ’žπŸŒΊπŸŒΏπŸπŸŒΏπŸŒΏπŸŒΏπŸŒΏπŸŒΏπŸŒΏ

AZMIL LALLANA86 March 26, 2023 at 11:05 am

Fendi mai bazar ramadhan balai pos jitra.. Meriah

pegang agama kerana itu siapa kita March 26, 2023 at 12:25 pm

Fendi..aku klau tengok destinasiTV bkn lapaq taw, aku tak larat gelak dgq piyau sungguh Penang hg…rindu nak balik Penang

arif yaacob March 26, 2023 at 12:54 pm

Hahhaha kesian akak labuan tu, last2 eh takde hahaha

Kim Kardashian March 26, 2023 at 1:03 pm

12:00 tu budak tu dulu pernah dgn haze juga kan kat bazaar menari apa semua tu πŸ˜…

fatmawati baharuddin March 26, 2023 at 2:04 pm

Kami di Bazaar Rmadhan Jalan raja alang Kg Baru..menunggu kehadiran Destinasi TV..jom singgah ke Wawin Popia Rindu. Rasanya mmg Win!!!

Bam Bam Talibong March 26, 2023 at 4:35 pm

putu perak tuu kuih rare tuu…jarang dah jumpaa..

Ameer Izzat March 26, 2023 at 9:31 pm

Aduhh, masih sangkut kt jasin studyy. Tunggu 15hb nnti aq balik shah alam. Mesti serang bazaar 13

Haze Lee March 27, 2023 at 12:12 am

Terbaik!!Tak sabar nak tengok fendi pergi brunei..wajib pergi kat gerai ramadhan stadium Hassanal Bolkiah dan Pasar malam serbaneka gadong kalau dah kat Brunei nanti.

Lightweight 87 March 27, 2023 at 1:26 am

Mantap dtv…

RazLey Official March 27, 2023 at 5:15 am

Satay tu 1 cucuk rm0.70? Murah gila.. Dekat sabah rm1.00, rm1.20, rm1.50.. Kalau satay ayam

Madee United March 27, 2023 at 5:29 am

Best klu fendi buat liputan mkn2 mcm ni

Noorsiah Hamzah March 27, 2023 at 5:38 am

Bestnya akhirnya Fendi muncul utk bazar ramadhan

INDERA NICE March 27, 2023 at 8:23 am

Memang terbaik. Salam Ramadhan

Muhammad Abd March 27, 2023 at 8:37 am

Berlagak cam dah top sgt si fendi nih☝☝☝alahai….πŸ˜πŸ˜πŸ‘†

ridza ahmad jalaludin March 27, 2023 at 9:44 am

..program dah informative..cun dah…. cara sembang karut sikit…ni pandangan aku.yg lain semua cun…..lagi sqtu pasal arab takyah lah dok sebut tak bawak faedah sebab so far dia punya paling sedap tu yg sampai beratuqqq panjangg…

MUST SEE March 27, 2023 at 12:25 pm

Jujai jujai

FELET🏸🏸 March 27, 2023 at 4:58 pm

Makin madani hrga hrga makanan/minuman di bazaar ramadhan, tahniah kpd org melayu selangor kerana andalah rakyat dpt menikmati harga rahmahπŸ€²πŸΌπŸ‘πŸ»

mohamad asrul March 27, 2023 at 5:48 pm

18:50 barang jadikkk tu banggggπŸ˜…

gabant6 March 28, 2023 at 12:13 am

rare penangan fendi.. org smpai vid call mak.. msti mck suka fendi ni.. terbaik destinasiTV

Zaman Abdul Wahed March 28, 2023 at 1:37 am

Chef Ammar buka dua tempat tahun ni. Stadium Shah Alam dengan Putrajaya. Masa Fendy buat review Chef Ammar kat Putrajaya, esoknya baru buka kat Shah Alam.

AliHana March 28, 2023 at 2:20 am

nasi berani yang fendi beli tu. nasi beriani johor yang paling sedap yang pernah saya makan. nasi beriayi yg ade gearbox tu. kambing beriani dia rase. level kayangan. mmg sedap….. ni kedai ayah kawan saya ni.. snngup oo sy g puncak alam dari shah alam nk g kedai dia….. sedap punya hal….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy