tempat menarik di thailand
Melancong

Apa yang menarik di Hat Yai thailand info penuh | Vlog 2022

5/5 - (1 vote)



Jom shopping gajet punyootech kat sini.Diskaun shopee best, klik sini: Terima kasih atas sokongan anda, Korg. Disini saya akan ceritakan tentang review gadget, tvbox, dan pelbagai lagi info terbaik untuk anda semua! Untuk membeli barang, sila klik pada pautan di bawah: Beli gajet di sini. Semua pertanyaan perniagaan boleh diemel ke punyootech@gmail.com Sertai sokongan kumpulan telegram untuk mengetahui butiran tentang teknologi, seni bina ulasan gajet, vlog harian dan banyak lagi peralatan saya: sony a6400 : Sony 85mm : Sony 28mm : sigma 30mm f1.4 : 7artisans 12mm : dji spark : YN300 air led : feelworld Monitor 5 inci : zhiyun crane weebil : Muzik daripada Uppbeat (percuma untuk Pencipta!): #Kod lesen: 7VFTYoWCZV6 tvboxmalaysia #bestreview

Video source

Related posts

Sebaik sahaja anda kembali ke Balik Pulau, anda akan dapat pergi lagi – Salah satu tempat menarik di Pulau Pinang

omar hashim omara

KAMPUNG BUDAYA MARI-MARI, SABAH

Precious Cla

Bercuti di D’Bukit Homestay, Pedas, Negeri Sembilan | homestay murah, sangat best dan tenang

Cikgu Leen

8 comments

Adrianna August 11, 2023 at 2:23 am

Hahaha😂😂😂 memang pun samila beach tu best sebab aku pernah dah ke samila beach best gila

Siti fatimah Azzahrah August 11, 2023 at 2:23 am

APA Nama kedai dim sum tu

Rozells Anzalna Ahmad August 11, 2023 at 2:23 am

Bro, next trip cuba pergi ke Koyo Island pula, ianya terletak di Tasek Songhkla, memang best suasana nya.

Senn Lens 1 August 11, 2023 at 2:23 am

Nice vlog I really like it. Tapi di bahagian audio ni terasa "pecah-pecah sikit".

Mohd Johari Channel August 11, 2023 at 2:23 am

Nk tanya, drp segi keselamatan diri dan kereta kita di sini, selamat ke sahabat?

mama lynna August 11, 2023 at 2:23 am

Bestnya , menarik videonya terima kasih

Ray Zain August 11, 2023 at 2:23 am

Apam balik meleleh yang banyak jual.

Herman Wijaya August 11, 2023 at 2:23 am

bro utk pergi ke Songkhla bisa dengan bus umum? kalau sewa mobil atau mini bus, berapa harganya, pls info tks

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy