tempat menarik di negeri sembilan

Related posts

Kebenaran tentang membeli-belah di China!

Michele Ponte

Tempat Makan Best Makanan Sedap di Johor Bahru | Best Food in Johor Bahru #shorts #shortvideo

Nazmi Farise

Tempat Menarik di Sarawak Bukit Santubong, Pantai Damai, Muzium Budaya Borneo

PRICILLAAUDREY HOWEL

11 comments

ibnu arahman July 6, 2023 at 6:14 am

Rm300 tu utk 3hari 2 mlm ke min. Biar betul.

r R July 6, 2023 at 6:14 am

ok juga review korang ni … cuma boleh tak review kalau2 tempat yg korang suggest tu oku friendly ke tak friendly?

Nur Khalishadly July 6, 2023 at 6:14 am

saya org n9 pon tak tahu tempat tempat macam tu kecuali b40 tu sebab slalu makan kat saebelah mak dara

AZLIN_N9 July 6, 2023 at 6:14 am

Laa..saya orang n9 x tahu pon ada tempat ATV dengan pizza tu. Memang tengah cari ATV nak bawak family esok. Alhmdlh lalu pulak video ni. Tq sharing

bantal pelok July 6, 2023 at 6:14 am

Video mcm ni la yg org tunggu2…ada sekali harga dan detail yg cukup

muhammad hazim July 6, 2023 at 6:14 am

Sakai

Nazrul Imran July 6, 2023 at 6:14 am

Rembau Most Wanted…Heheh

Madihah Aziz July 6, 2023 at 6:14 am

Rindu nya nak pergi rembau

youngatheart July 6, 2023 at 6:14 am

BEST KOT…banjaran glamping tu menariknyeeeeeeee

hussain Wahid July 6, 2023 at 6:14 am

You should have your own travel show on TV..very jelas the explanation..

NOOR HAPIZAH ABDUL WAHID July 6, 2023 at 6:14 am

bestnya 😍

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy