ANCILL IKAN BERMADU INI CARA PENYEDIAAN#IKANBILIS#TERIMADU#IKANBILISTERIMADU

ANCILL IKAN BERMADU INI CARA PENYEDIAAN#IKANBILIS#TERIMADU#IKANBILISTERIMADU

5/5 - (1 vote)Linda, Linda Rebecca, Linda Rebecca Channel, ANCILL IKAN BERMADU INI CARA PENYEDIAAN, ANCILL IKAN, TERIMADU, IKAN BILISTERIMADU. ๐Ÿ‘‰Hello Gyus, Jumpa lagi di Channel, Channel Linda Rebecca Channel. Membincangkan Cara Memasak Sedap dan Benar. Ikuti Video Saya Yang Mempunyai Idea Berkongsi Mengenai Memasak. Cara memasak dan cara membuatnya.. Dan bahan apa yang anda perlukan? Disini Saya Telah Berkongsi Tentang Ikan Bilis Madu Beginilah Prosesnya.. Rahsia Membuat Ikan Bilis Atau Ikan Bilis Madu Rangup Dan Sedap Yang Tidak Ramai Tahu Walaupun Ianya Sangat Mudah. Dan Ikan Bilis Madu Mengandungi Banyak Kalsium. Dan Juga Banyak Manfaatnya. Ia Juga Boleh Dimakan Sama seperti nasi dan bubur, mee dan roti dan lain-lain ๐Ÿ‘‰๐Ÿ™Jangan Lupa Untuk Menyokong Channel Ini Dengan Like,Komen,Subscribe Dan Kongsi Di Semua Media Sosial Yang Anda Ada Dan Tekan Butang Loceng Supaya Anda Tidak’ t Rindu Mana-mana Video Selanjutnya.. ๐Ÿ‘‰๐Ÿ™Untuk Rakan Baru Di Channel Ini, Saluran Linda Rebecca, Jangan Lupa Untuk Menyokong. Untuk Saluran Saya. Untuk Kawan-kawan Yang Sudi Datang Ke Channel Saya. Terima kasih banyak-banyak. Jangan Lupa Tinggalkan Track Anda Di Ruangan Komen, Tempoh Video Selamat.. Dan Jangan Lupa Klik Video ๐Ÿ™๐Ÿ‘‡ Jangan lupa klik video: https://youtube.com /channel/UCcp4d5ZLxZ6YhcyX6jq4IvQ ./ https://youtu.be/bS3C1jerCWs/ resepi ikan bilis rangup, ikan bilis goreng, ikan bilis goreng, ikan bilis goreng, resepi snek ikan bilis rangup, resepi ikan bilis rangup, resepi ikan bilis goreng. , #homecookingwithsomjit, #Anchovy, #Snacks, #Howto, #food, #howtocook, #SimpleFriedIkanbilis, #Ikanbilis, #simplecooking, #CrispyfriedIkanbilis, #Crispyfriedanchovies, #ikan goreng, #rec ipe, masakan rumah, homemade, cara memasak , makanan, resepi, masakan rumah dengan somjit BAHAN-BAHAN: 1.250 gram Ikan Bilis 2. Bawang Putih Kisar Goreng. 3. Bawang Merah Hiris Nipis Goreng 4. Lada putih kisar 5. Cili Padi Kering Tumbuk Halus. 6.Minyak zaitun mengikut keperluan 7.3 Sudu Madu 8.1/2 Sudu Garam 9.Minyak Sayur. Ikanbilis #Ikanterisambalgaring #Menggorenikanteriagargaring #Tipsgorengikanterigaring #Reseptkwsingapore #Lindarebeccachannel Ikanbilis, Ikanbilisbermerdigaring, Ikanteri, Resepikanteribermbargaring, Resipikanterikaring, Ikanteribalado, Ikanteribaladogargaring, Ikanteribas, Ikanbumbubuku, Ikanteribasat Ikanterigaring with flour, Ikanterisabash dimasaka, Ikanterisambalgaring, Frying Ikantisgaring, Tips gorikanterigaring, Lindarebeccachannel, Singapore channel.

SILA LIHAT SUMBER VIDEO

40 comments

 1. Linda,Linda Rebecca,Linda Rebecca Channel.

  ๐Ÿ‘‰Halo Gyus,Jumpa Lagi Di Channel,Channel Linda Rebecca Channel.Membahas Tentang Ikan Bilis Bermadu Begini Olahannya.
  ____________________________________________

  ๐Ÿ‘‰Di Vidio'Ku Kali Ini Sesuai Dengan Judul Ya Bos'Ku
  Tentang Resep Baru Yang Membahas Ide Ide Cara Memasak.Di Sini Telah Berbagi Tentang Ikan Bilis Bermadu Begini Olahannya..
  Rahasia Membuat Ikan Teri Atau Ikan Bilis Bermadu Renyah Dan Gurih Yang Belum Banyak Yang Tau Padahal Sangat Gampang .Dan Ikan Bilis Bermadu Banyak Mengandung Kalsium .Dan Juga Banyak Manfaatnya.Juga Bisa Untuk Di Makan Sama Nasi Dan Bubur.Mee Dan Roti Dll.

  ๐Ÿ‘‰๐Ÿ™Jangan Lupa Dukung Channel Ini Dengan Cara Like,Comment,Subscribe Dan Shere Ke Semua Sosial Media Yang Kalian Punya Serta Tekan Tombol Lonceng Agar Tau Tidak Ketinggalan Vidio Selanjutnya..

  ๐Ÿ‘‰๐Ÿ™Untuk Kawan Yang Baru Hadir Di Channel Ini, Linda Rebecca Channel,Jangan Lupa Suportnya.Untuk Channel Saya Ini.Untuk Temen-Temen Yang Sudi Hader Di ChannelKu.Terima Kasih Banyak Ya Jangan Lupa Tinggalkan Jejak Kalian Di Kolom Comentar,Amanin Durasi Vidio'Nya Ya..

  Dan Jangan Lupa Klick Vidio
  ๐Ÿ™๐Ÿ‘‡Don't forget to click on the video: https://youtube.com/channel/UCcp4d5ZLxZ6YhcyX6jq4IvQ .

 2. Adalamu allaikum timun nyimak buun Ben semangat mantul.bangeti masakan ikan billis bermadu semoga ber manfaat ,sukses selalu.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Comments are closed.