Akar Hotel Kampung Baru: Budget hotel near KLCC
HOTEL

Akar Hotel Kampung Baru: Budget hotel near KLCC

5/5 - (1 vote)



#akarhotel #hotelbajet #pemandangklcc #nitadrani

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

Ulasan Hotel Murah & pantai terbaik di Pulau Pinang, Malaysia (Dijamin anda tidak akan menyesal)

Sreina nha

Menyewa kereta? Apa yang perlu diketahui?

KLezcar Malaysia

Sarapan || Swiss Garden Hotel Melaka Bufet Hi Tea di Garden Terrace

BORNEO Family

2 comments

fauziahzainurdin March 4, 2023 at 8:36 am

Dekat dengan putra stesen tak

Pindak Pindakung March 4, 2023 at 8:36 am

Hotelnya ok. Wifi nya macam taik. Baik tak payah sediakan wifi terus sekurang kurangnya kita tahu tak de wifi. Staff lelaki cina tu ok dan layan pertanyaan kita. Tapi staff betina tu macam sial. First tu saya tanya apa password wifi, boleh dia buat2 bodoh je sibuk scroll whatsapp dia. Aku pelik ada ke dia tak tahu password atau ke password wifi tu dia simpan dalam whatsapp? Last2 dia dah sibuk bertelefon sampai kan aku ni macam tunggul berdiri dekat depan dia. Sampai ke sudah aku tak dapat password. Walhalnya aku ni stay 3 hari kat situ. Nasib baik cina tu ada. Tapi wifi dia kalau kita dalam bilik memang 0. Kena ke bawah baru gerak. Tu pun siput lagi laju. Harap2 betina tu kena buang kerja dan dia akan sedar betapa pentingnya menghargai costumer.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy