tempat makan
Melancong

8 Tempat Makan TERBAIK di PERLIS! Jom jalan-jalan dengan BASICKELI

5/5 - (1 vote)



Ingat Perlis, apa yang best? Adakah ini hanya hubungan intim lagi, nak? Komen, nak pergi melancong dengan Ely lagi πŸ˜‰ Perlis banyak tempat dan tempat makan yang best, pemandangan yang cantik, dan harga yang berpatutan. Tempat-tempat yang mesti dilawati oleh Ely antaranya ialah tempat makan Ely sejak kecil, tempat baru yang dia suka makan, dan pelbagai jenis masakan. Dari masakan kampung, western, coffee cafe yang best ootd tempatnya (sangat instagrammable) malas nak gatekeep benda best macam ni. Tetapi Ely, adakah anda ingin tahu sama ada anda menyukai kandungan seperti ini atau tidak? Sila share feedback dan like juga video ni πŸ˜‰ #walking #foraging #vlogbasickeli

SUMBER VIDEO

Related posts

HANYA di INDONESIA!! / Perjalanan Yogyakarta Mengejutkan / Lawatan Makanan Jalanan Indonesia 2023

Mickey Stotch

Vila 9 Mawar | Penginapan Perak | Tempat menarik untuk hari keluarga | Cuti di hotel

Indonesia Buat Kita Rasa HIDUP!

Fernweh Chronicles

22 comments

MM MA November 22, 2023 at 8:05 am

yasmeen nasi kandar Arau mmg terbaek sur abis πŸ˜‹

Christopher Jabat November 22, 2023 at 8:05 am

Perlis dah ada mcd??? Wow haha time study dulu xde pulak

2Dstroy November 22, 2023 at 8:05 am

Best kn perlis eli? Ekceli, bnyk lg tempat mkn best kt perlis, cuma tak di popular sgt. Klau masuk belah2 dalam mcm megat dewa smpai kodiang, laksa seringgit pn ada lg. Berayaq ayaq lioq dgq eli cerita pokok sawa. SM Syed Alwi πŸ’ͺπŸ’ͺ

Ahmad Aiman November 22, 2023 at 8:05 am

Bestnyaaa! Nanti pergi makanΒ² kat kelantan kak

Harry Harry November 22, 2023 at 8:05 am

Eli org perthlis?

HaDi Abd Kadir November 22, 2023 at 8:05 am

1st time makan Ikan Keli dekat Pokok Sawa dan minum Jus Pegaga.. πŸ˜‹πŸ˜‹

CikMasRazlan November 22, 2023 at 8:05 am

Thanks kak elly share best places kt perlis nt one day nak pergilah🌸🌹

Kim heechulmiki November 22, 2023 at 8:05 am

πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½πŸ‘πŸ½βœ¨βœ¨

Naizaitul Husna November 22, 2023 at 8:05 am

Baru tau Mokti asal dari perlis…sedap aiskrim dia…bleh msk dlm list tpt2 ni bila nk berjln2 ke perlis nnt…πŸ˜€

I am N.A November 22, 2023 at 8:05 am

Hai kak eli.. orang perlis di cni πŸ€šπŸ˜„ enjoyyy kak naa

Manja Lara November 22, 2023 at 8:05 am

Moktis mmg sedap..one of my pebret eskrem kalo time2 gji..πŸ˜†

Dayang Shakina November 22, 2023 at 8:05 am

best vid mcm ni πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

MissHoney November 22, 2023 at 8:05 am

Part 2 pls. ❀️. Restoran api-api kuala perlis pun recommended. Mmg akan repeat setiap kali pergi perlis. Lg satu port utk breakfast : lepak ngopi de'kelulut.

Noor Leen November 22, 2023 at 8:05 am

Assalamualaikum Wbt Eli, smlm br g Perlis..jjcm, x puas nnt nk p lg bln dpn plk, in shaa Allah.. πŸ˜…

Nasihah Zainon November 22, 2023 at 8:05 am

Tima kasih Ely Mai tempat kami

Tem8ikai November 22, 2023 at 8:05 am

dah lama tak ke perlis. dulu kalau nak makan tomyam yg sedap n terasa siamnya mesti mkn kat padang besar. perlis mmg best. rasa relax je tempatnya.. mkn pun murah❀

NOR BAIZURA November 22, 2023 at 8:05 am

Coffee kitchen, arau kopi belum pernah gi.. yg lain semua dah sampai. Parents kak duduk sana, bukan org sana tapi lepas pencen parents beli rmh di sana, depan rmh beli tnh, tnm HM.

Zaharah Jasman November 22, 2023 at 8:05 am

Bulan dpn nie akk nk pegi perlis terima kasih sbb bagi tau tmpt mkn yg sedap

Wani November 22, 2023 at 8:05 am

pokok sawa is the best! Especially dia punya sambal belacan….

Noor Lopa November 22, 2023 at 8:05 am

Bila eli blik perlis

Rohani Su November 22, 2023 at 8:05 am

Eli..tomeiinya meowww ..

Mei Hua November 22, 2023 at 8:05 am

Bestnya. Teringin nak jalan2 kat Perlis.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy