tempat menarik di korea
Melancong

7 Tarikan Pelancong di Korea Selatan yang Wajib Dilawati – Bahagian 1 : Seoul ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท

5/5 - (3 votes)



Hai, Bagi anda yang ingin bercuti di Korea Selatan, boleh semak dulu rujukan tempat-tempat pelancongan di Korea Selatan yang wajib dikunjungi. Video ini adalah rujukan tempat-tempat pelancongan di Seoul yang wajib anda kunjungi! Anda boleh melawat tempat-tempat pelancongan kali ini bersama-sama kerana jarak antara satu tempat pelancongan dengan satu tempat pelancongan yang lain tidaklah terlalu jauh. Jadi dalam sehari anda boleh pergi ke beberapa tarikan pelancong dalam video ini. Akses ke tempat tarikan pelancong juga mudah, anda boleh menggunakan pengangkutan awam seperti bas dan kereta api. Bagi rakan-rakan yang memerlukan rujukan, tonton video tersebut sehingga habis! โœจ Nota: Beberapa foto adalah daripada dokumentasi peribadi dan daripada Google & Pinterest. Bagaimana untuk melancong ke Korea Selatan? Vlog? maklumat Korea? Semuanya ada di sini ๐Ÿ˜‰ Sila like, komen, share dan subscribe untuk info terkini tentang Korea Selatan~ ============================== = === Hei, mari berkawan! Cari saya di : Instagram : Terima kasih kerana menonton, jumpa lagi dalam video yang lain! ^^ ==================================

Video source

Related posts

15 TEMPAT MENARIK ‘WAJIB’ LAWATI DI PERTH, AUSTRALIA!!! *FAKTA MENARIK* Bahagian 2

Fir Razali

ATURAN PERJALANAN LUAR NEGERI TERBARU BERLAKU 17 JULI 2022, SE 22 TAHUN 2022 PROTOKOL KESEHATAN PPLN

Gito Abigavin

ใใ‚Œใชใ„็”Ÿๆดปใฉใ†ๆ€ใฟ๏ผŸใฟใ“ใ‚“ใฎ็”Ÿๆดปใ•ใ‚“ใƒผ๏ผ

14 comments

Indah Wahyuningsih June 7, 2023 at 12:10 pm

Alhamdulillah tgl 30 mei 2023 saya berkesempatan liburan ke Korea.
Terimakasih tips nya kak

Roji Atun June 7, 2023 at 12:10 pm

Alhamdulilah bisa mengenang masa lalu setelah liat vidio ini,

Ahmad Nusirwan June 7, 2023 at 12:10 pm

Keren kak,semangat terus ya kak

lee jeno June 7, 2023 at 12:10 pm

Ke pulau jeju dong kak

Seis Ahmad June 7, 2023 at 12:10 pm

Pengen ke dana tapi tak punya dana

Seis Parinduri June 7, 2023 at 12:10 pm

Next ke instana jeseon dong kak

Winwin June 7, 2023 at 12:10 pm

Keren kak

UCUFH MEDIA June 7, 2023 at 12:10 pm

pengen nya ksana bareng kluarga

Tata Kirama June 7, 2023 at 12:10 pm

Pengen banget ke korea bunda TT

Ferys Official June 7, 2023 at 12:10 pm

Ini sebelum pandemi ya mbak๐Ÿ™

Mochamad Ilham Saputra June 7, 2023 at 12:10 pm

Wajib bgttttt deh nonton

Mitha chanel June 7, 2023 at 12:10 pm

Cepatlah buka negaramu itu pemerintah Korea..aku mau kesana..Corona hanya pembodohan dunia..

Mega Hapsari June 7, 2023 at 12:10 pm

Aaaaaaaakkkk pengen ke korea๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

Fidelia zhafirah June 7, 2023 at 12:10 pm

Next Hyung kesana bareng wkwk

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy