6 KOLAM Hotel KEGEMARAN Saya 🤩👍🏻
HOTEL

6 KOLAM Hotel KEGEMARAN Saya

5/5 - (2 votes)



6 Pool Hotel Feveret Aku Klu Jika anda tidak berpuas hati dengan kolam renang, anda boleh lihat pautan penuh hotel di bawah 1. The Ruma Hotel & Residences https://youtu.be/YGKQH_oHLMc 2. Four Seasons Hotel Kuala Lumpur https://youtu.be/-kNFXBo9EhE 3. W Hotel Kuala Lumpur https://youtu.be/uLuSep9BNbo 4. Grand Hyatt Kuala Lumpur https://youtu.be/tufx3mIrgNE 5. Mandarin Oriental Kuala Lumpur https: // youtu.be/_x7GV3GR1Wk 6. Hard Rock Hotel Penang https://youtu.be/7l9kQ-lM9Ew Semoga u guys enjoy watching this video Semoga bermanfaat & stay safe

SILA LIHAT SUMBER VIDEO. CREDIT TO THIS CHANNEL

Related posts

NU Hotel KL Sentral Budget Hotel Murah di Kuala Lumpur Malaysia 2021

info

HK PREDICTION MAY 28, 2023 | HONG KONG LOTTERY LEAK TONIGHT | EXACT HK FORMULA HK

RADIO HK

VLOG: Hotel Mewah Tido Di Kuala Lumpur | Hotel Corus

Iman Kamil

21 comments

galeri media serbanika March 5, 2023 at 11:49 am

Tuan tahu tak hotel, suite atau aparment yg ada private pool dlm bilik area KL?

Tutorial Sharing Channel March 5, 2023 at 11:49 am

Hotel Tamu suite KL pun best .. saya book bilik view klcc ..

Raja syah Raja syah March 5, 2023 at 11:49 am

Hi , Boleh datang ke tanjung sepang beach resort 😊😊😊…saya kerja di sini n Boleh la buat review ✌️

Gia Halmi_eden March 5, 2023 at 11:49 am

Pool mana yg ada utk kids, sebab mostly pool mcm utk adult je..

A-TV March 5, 2023 at 11:49 am

ada tak list pool yang kedalaman dalam 2 meter?kebanyakan pool 1.2 m jer.

Honey Lemon March 5, 2023 at 11:49 am

Pool hotel mna yg warm and okay tuk kids?

Gia Halmi_eden March 5, 2023 at 11:49 am

Parking bayar or complimentary?

zulkiflee othman March 5, 2023 at 11:49 am

Terbaik bro naim..best review pool terbaik hotel .tak ramai orang buat khas pool saja..kipidup bro..

Noor Aribah Noorid March 5, 2023 at 11:49 am

Assalamualaikum wbt Tuan Naim,maaf nak tanya,Tuan dapat tinggal di hotel2 mewah tersebut mendapat tajaan ke?

Hafiz Osman March 5, 2023 at 11:49 am

Salam bang, awok dah banyak Kali pergi hotel..Tak ponah mandi pool, cer ceritakan macamana cara nya nak mandi pool ni ada rules dia ke..kene bawak baju tuala sndiri ke..lepas tu salin pakaian macamana ada tempatnye ke..atau terus ke bilik basah2..awok ni kampung sikit..cer ceritakan..

Marziah Mohamad March 5, 2023 at 11:49 am

Saya nak cadangkan En tunjuk cara Dan bandingkan cara book hotel …Mana lg berbaloi guna Mariota bonvoi atau booking or agida

Sayapimpian Sayapimpian March 5, 2023 at 11:49 am

Bay view , golden sand , hotel 1 lagi kay beserah.. nama apa x tau.. tapi aku suka kat bay view.. murah dan senang nak ases ke pantai

fr March 5, 2023 at 11:49 am

Renaissance KL punya pool pun best..besar
Cuma tu lah skrg tutup 🤭

Muhammad Fadzli March 5, 2023 at 11:49 am

Salam tn.. nak tanya the best breakfast buffet hotel yg pernah tn jamu?.. tq

CYRIL MARTIN A/L SUSAIMANY March 5, 2023 at 11:49 am

Abang nak tanya. Klau boleh cerita skit pasal Marriott bonvoy abang. Mana satu best Marriott ke ataupun yg lain ..?

Amar Saufi March 5, 2023 at 11:49 am

Tanyalan ustaz

Amar Saufi March 5, 2023 at 11:49 am

Kapsul surah

cebotet March 5, 2023 at 11:49 am

Lagoon hard rock tu menggamit betul la.

Jejak Cuti RF March 5, 2023 at 11:49 am

Semua pool cantik..video pun terbaik. TQ sharing tuan.

taipanken March 5, 2023 at 11:49 am

Thank you Naim, dapatkan the best hotel pool. Saya pilih Four Seasons hotel pool kerana yang terbaik untuk buat renang lap…..tebingnya straight dan panjangnya cukup selesa. 👍

Zerinism March 5, 2023 at 11:49 am

Terbaik hard rock hotel..habis pkp / vaccines ada rezeki ke sana

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy