tempat menarik di kota kinabalu
Melancong

5 TEMPAT TERBAIK DI SABAH

5/5 - (2 votes)



Berhubung dengan saya ☞ ☞ Halaman Facebook : ☞ Youtube: ☞ Twitter :

☞ E-mel Kerja/Perniagaan : patrickanohada@gmail.com ————————————— ———————— T-SHIRT DAPATKAN KAMI DI ☞ ——————– ————————————————— Jangan lupa kongsi, Like & Subscribe! ! Salam & Terima Kasih – Patrick Anohada – —————————————— ——————– LANGGAN SALURAN YOUTUBE SAYA ————————- – ———————————— #PATRICKANOHADAVLOGS #SABAH

Video source

Related posts

Di sinilah orang Indonesia membeli-belah di Bangkok!

TEMPAT MENARIK DI BINTULU 2022. #sarawak #tranding #iphonexr

Dek Pemerhatian Tokyo Skytree & Pusat Beli-belah Lawatan Siang & Malam Berjalan – Jepun (4K/HDR/Binaural)

21 comments

Wafa syukreena Binti noraziz June 28, 2023 at 11:42 am

You makan kat mana yg tu yg kat kundasanv tu..view nya cantik betul.. kundasang ade pasar ape aje yg best tu beli cenderahati and makanan makanan

Umie DDK June 28, 2023 at 11:42 am

proud to be Sabahan… mana mau sewa .tu caravan tuan?? siuk tu guna caravan keliling satu Sabah.. teruskan usaha perkenalkan Sabah buss.. kalau boleh setiap daerah kasi list tempat2 menarik.. gud luck!

Gadgetmit June 28, 2023 at 11:42 am

Manah tuan👍

LANs Studio June 28, 2023 at 11:42 am

Terima kasih kongsi video yang sngat berguna.saya akan jadikan panduan bila nak pergi sana nanti

Zailan 99 June 28, 2023 at 11:42 am

Mantap

Blossom Daisy June 28, 2023 at 11:42 am

Pitas

Irsyad Ir June 28, 2023 at 11:42 am

Lagu tu siok ..tpi belum keluar

Sapot Lokal Studio June 28, 2023 at 11:42 am

papar nda termasuk ka pat? haha

Nur Mamy June 28, 2023 at 11:42 am

Part 2..

Bull Anjel June 28, 2023 at 11:42 am

Maliau basin ok tu bro tpi x sesuai bwah budak kecil la sebab masih kawasan hutan tebal lgi di sna tu

Mohd Azmil June 28, 2023 at 11:42 am

Patrick pg sebelah pantai timur pula,pulau2 dsanah pun best

Wyona HPK June 28, 2023 at 11:42 am

Best oh Rundum Highlands, baru saya tau wujud pula tempat macam tu di Tenom.

Farhan Maleq June 28, 2023 at 11:42 am

Kundasang memang menyeronokkan tetapi sebagai seorang budak pantai, Kota Kinabalu lebih menarik minat saya, lebih² lagi kerana saya lahir di sana dan saya akan mula menetap di sana Sepanggar pada hujung tahun ini… 😇

Miguel W ⛹‍♂️ June 28, 2023 at 11:42 am

Wow🤩🤩🤩👍👍👍👍👍

my animals June 28, 2023 at 11:42 am

Visit my chnl😍

King Swera June 28, 2023 at 11:42 am

Salam dari Kota Belud:)

-Max millan- June 28, 2023 at 11:42 am

Jarang2 suda ko buat konten2 ni bro..😎😎

Fakhrul Danish17 June 28, 2023 at 11:42 am

Gunung terusmadi lg..tmpt wajib mahu p

Che Puan June 28, 2023 at 11:42 am

Ndk cukup 5 kalau sabah…50 pun ndak puas bosku. Serba serbi best..lawa

Jukaply Daniel June 28, 2023 at 11:42 am

Terbaik tuan guru 🥰👍👍👍

Bong Abdullah June 28, 2023 at 11:42 am

Kinabatangan bos 🤙

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy