tempat makan menarik
Melancong

5 Tempat Makan Hebat di Taiping, Perak | Perjalanan Makan

5/5 - (1 vote)



Berpeluang ke Taiping untuk ziarah ahli keluarga, kami juga jadikan trip makan. Pilihan tempat makan kali ini disyorkan oleh orang tempatan Taiping sendiri selain beberapa perkara yang kami google. Ia adalah tempat yang bagus untuk makan lazat di Taiping, Perak. Alhamdulillah. Terima kasih kepada anda yang menonton. Semoga ada manfaatnya. Like, share, subscribe ya. 😉 . Jom2 Expedia (hotel) Skechers Major Pharmacy . Melancong sambil membaca Panduan Pengurusan Homestay Penjual Otai Affiliate Secreta. 3 jalur lebar di sini. Sila pergi dalam talian. TM Unifi TIME Maxis . Mari mulakan. Akaun emas Maybank MIGA-i. Pad Penutup Tempat Duduk Tandas Cantik (Boleh Dibilas)

Video source

Related posts

CAMERON CENTRUM MALL BRICHANG | TEMPAT WAJIB BERHENTI | TEMPAT MENARIK DI CAMERON HIGHLANDS

Addashuk Channel

Pernahkah Anda Mengalami Pengalaman Sebegitu Di Kedai Apple Di Malaysia?【23年37期】

5 TEMPAT PELANCONGAN DI JAKARTA WAJIB ANDA LAWATI

arief budiman

9 comments

Jejak Cuti RF July 6, 2023 at 6:16 am

Alhamdulillah. 3K subs. Sebagai penghargaan, kami nak jemput anda sertai giveaway. Pemberian kecil dari kami.

🍹Syarat mudah:

1. Jadi subscriber.

2. Komen beserta hashtag #Giveaway3K di mana-mana video Jejak Cuti RF.

🌴Tarikh tutup 3 Oktober 2022. 3 pemenang akan dipilih selepas tarikh ini dan akan menerima 1 Travel Pouch Bag yang istimewa untuk setiap seorang. Jom2 😊 InshaAllah.

Syed Nasran Shamil Syed Din July 6, 2023 at 6:16 am

Pasembor sebelah bank Persatuan sedap.

Rocky5 July 6, 2023 at 6:16 am

cantik pemandangan

Safeie Hashim July 6, 2023 at 6:16 am

Tepeng tu tang mana. Kalau bisu tak pyhlah buat video

Ailurophile July 6, 2023 at 6:16 am

Mi Udang RM15 dapat 4 ekor udang je?Mahalnya..Aku pernah mkn di Kuala Sepetang tapi bukan Mi Udang Mak Jah..kedai melayu di tengah pekan..Nasi goreng udang dia sedap..ada 8 ekor udang besar..harga x sampai RM15 pun..Kedai tu ada steamboat jugak..

core jackk July 6, 2023 at 6:16 am

mee udang mak jah hambar/xsedap dan layanan yg teruk, aku org tpg xrekemen org luar makan sini

Taj & Khadeeja Happy Family July 6, 2023 at 6:16 am

sedapnya 👍👍👍👍

Puteri Linda July 6, 2023 at 6:16 am

bestnyee warung dlm dusun durian 👍🏻lauk2 kg teliuq kena pi ni 😍tkasih byk jejakcutiRF sharing tempat2 padu 🌟 moga terus sukses aamiin🤲🥰

rashada ahmad July 6, 2023 at 6:16 am

Best2..yummy

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy