5 KEGAGALAN PALING MISTERI DALAM BOLA SEPAK!!!
SUKAN

5 KEGAGALAN PALING MISTERI DALAM BOLA SEPAK!!!

5/5 - (1 vote)



Kongsi pendapat anda di youtube KOMUNITI PALABOLA dan hantar video ke solehansanusi@gmail.com atau telegram 01111946848 LANGGAN SALURAN INI !!! KOMUNITI PALABOLA Berita Palabola 👇🏽👇🏽👇🏽 Seluar pendek Palabola Solehansanusi Tq yang nampak hampa memang tempah UNTUK SEMAKAN: 01111946848 Atau Boleh email ke solehansanusi@gmail.com Road to 70K Subscriber !!! Follow ig saya Follow tiktok saya

SUMBER VIDEO INI

Related posts

Messi ketawakan Cristiano Ronaldo Hurt! 🗿🍷

Neymagico

Raja Smash Kembali! Smash Berasap pun keluar dengan Rizki Adam. Sudut Terbaik

Nabs CN

Vietnam 2 – 2 Thailand | Akhir (Perlawanan Pertama) | Piala Elektrik Mitsubishi AFF 2022

Astro Arena

43 comments

QASIDAH KHALIFAH UMMAH OFFICIAL 05/03/2023 at 10:21 AM

7-1tu seram wei ;v

pendekar melayu 05/03/2023 at 10:21 AM

Mane dah elok p tukaq nunez pasaipaa

KhaiZ 05/03/2023 at 10:21 AM

Darwin Nunez elit
Harry Maguire sulit

Uzumaki Boruto 05/03/2023 at 10:21 AM

srs aku ckp klau pemain utama france dibawak trun aku rsa argentina truk kena kitai

Hamba_ALLAH🇲🇾 05/03/2023 at 10:21 AM

haree aku hampir2 percaya yg last tu..br nak pos bomoh nyok p liverpool brubat nunez

Chu Man 62 05/03/2023 at 10:21 AM

Saya malaih nk gugel tp kalau hampa search ttg sarbini alawi kiper kena sakit misteri masa dok tgh main nu…tk ingat minit ke brapa dn lwn sapa, tapi dia siap meraung sambil terbaring menggelupor kt gol dia tu, tergaru garu satu badan. Lama jg dia stop main ….

FooballFans 2308 05/03/2023 at 10:21 AM

Scary song

ANIXZAWA94 05/03/2023 at 10:21 AM

Menganjing nampak haha

Ayon Tiger 05/03/2023 at 10:21 AM

Kurajaq ingat betoi

Boss EPL 05/03/2023 at 10:21 AM

Mungkin player France demam sbb perubahan cuaca. Tak biasa dgn suhu di Qatar.

marcos alonso desp 05/03/2023 at 10:21 AM

Selawat banyak2

Danish Harith 05/03/2023 at 10:21 AM

bang tolong buat video pemain bola yang mati di tengah padang boleh takk ? please bangg

Mierul Mukhtar 05/03/2023 at 10:21 AM

Syarbinee gatal2 badan tengah match..

mohd suhaimy 05/03/2023 at 10:21 AM

darwin nanas

Muhammad Anuar 05/03/2023 at 10:21 AM

France Dah Kalah Tuu Bt Cara Dah Kalah Laa..ARGENTINA KING WORLD CUP,Terima Tuuu..Salam Dari Binjai😊😊

wwt 05/03/2023 at 10:21 AM

Bro, aku nk cut dekat bahagian last tu boleh? Nk post kt fb la. Nnti aku credit la kt hang 🤣🤣

nase jaafar 05/03/2023 at 10:21 AM

hahahaha. terbaek

Zakri Zd 05/03/2023 at 10:21 AM

Honda tu mungkin diganggu suzuki, tk pun yamaha… SYM pun boleh gagah jgk.. Mungkin dia kot yg ganggu honda tu..

Badrul Hisham 05/03/2023 at 10:21 AM

Yang salahkan padang tu ikram ke?? 😂😂

LoLizam 05/03/2023 at 10:21 AM

aku x minat bola⚽ tapi bila dengar hang bercerita memang sempoi… penyampaian hang yg ckup baguih nilah yg membuatkan aku tekan butang SUBSCRIBE👆Terbaekkk Minnn⚽⚽⚽!!!!

purt yt 05/03/2023 at 10:21 AM

Da kenyang kne suap brazil nasa 98

Abd Aziz 05/03/2023 at 10:21 AM

Bro tertinggal 1 lagi gangguan misteri..Harry Maguire disumpah menjadi peti sejuk dlm MU..tu fakta

Abdul Rahman 05/03/2023 at 10:21 AM

7:07 yang ni paling seram 😂

Ahmad Nazirul 05/03/2023 at 10:21 AM

jilake last tu hahaha

MR. A 05/03/2023 at 10:21 AM

Dalam banyak2 cerita, cerita nunez tu yg paling faktar 😂.

Mazlan Abd Malik 05/03/2023 at 10:21 AM

Hareyyyyyy abam……

Mohd shafihie S.rahimi 05/03/2023 at 10:21 AM

Bang cerita pasal Robinho pula boleh?

Valt Shu 05/03/2023 at 10:21 AM

Nunez dgn maguire sedara sbnarnya haha

Usman Amri 05/03/2023 at 10:21 AM

Bapak kau la siallll yang pasal nunez tu ,borak la kau sialll

Nathaniel Nathaniel 05/03/2023 at 10:21 AM

Jrg2 content bola ada bab seram.. rasa teruja pulak nak dgar.. bagus bang teruskan content mcm ni..

Mohd Ridzuansyah 05/03/2023 at 10:21 AM

no.6 tu +gangguan andy carrol

Arsenal69 Ars 05/03/2023 at 10:21 AM

Haha…nunez ni sebenarnya adalah pelawak bukan pemain bola…hmmm

lifestyle of khaleef 05/03/2023 at 10:21 AM

Seram jugak bonus tu Nunez sampai tk nampak tiang gol,patutlah tak gol2,hijab ditutup rupenyer

08angk0ly 05/03/2023 at 10:21 AM

Tumbokkk kang,👊😅😅

Mr.potato Potato 05/03/2023 at 10:21 AM

Video ni troll fan liv😁😁

VVD KL 05/03/2023 at 10:21 AM

France byk kene bala tapi relax je sampai final even equal dgn Argentina

ZenyMaster 05/03/2023 at 10:21 AM

Btl

Mohamad Azam 05/03/2023 at 10:21 AM

Tolong ulas tentang perpindahan Ronaldo ke Al Nassr berbaloi ke membeli Ronaldo dgn bayaran gaji yg begitu mahal apa keuntungan AL Nassr setelah membeli adakah dorng akan untung atau rugi padahal dorng cuma bersaing dlm liga Arab je pun memang tk berpatutan

Mohd Akhmar Rizal 05/03/2023 at 10:21 AM

Nunez😂🤣🤣🤣

maell8630 mael 05/03/2023 at 10:21 AM

HARE JADAH SUNGGUH HANG NIII…..hihihi…..😂😂😂

MUHAMMAD MIKAIL IMAN BIN AMRAN Moe 05/03/2023 at 10:21 AM

Bang tknk review aff ke

MJ STUDIO 05/03/2023 at 10:21 AM

Aku fans liverpool. tapi aku suka semua content hang dan cara penyampaian hang. terbaik. keep it up bro.

Hakim 05/03/2023 at 10:21 AM

Sembang player suarez pulak bang

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy