tv 3 malaysia
TV

3 Juara | Hidayah | Irama Malaysia | Minggu 3

5/5 - (1 vote)



Tonton episod penuh di : 3 Juara ialah rancangan realiti nyanyian eksklusif penuh liku-liku yang menampilkan tiga komposer hebat tanah air mewakili tiga genre iaitu Edrie Hashim untuk Rock, Ajai untuk Balada dan Pak Ngah untuk Irama Malaysia demi mencari seorang juara bagi setiap satu. genre. Seramai 24 peserta yang telah dipilih akan bersaing sesama mereka daripada setiap genre sehingga ke peringkat akhir bagi merebut gelaran juara genre masing-masing. Mereka semua akan diadili oleh juri profesional iaitu Datuk Rossa sebagai hakim kategori Balada, Awie sebagai hakim kategori Rock dan Noraniza Idris sebagai hakim kategori Irama Tradisional. Hadiah wang tunai melebihi RM 300,000 disediakan untuk dimenangi. Rancangan realiti 3 Juara akan disiarkan secara langsung setiap Ahad jam 9 malam bermula 16 Oktober 2016 di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Dihoskan oleh Issey Fazlisham, Mira Filzah dan Azizul Ammar. PROGRAM : 3 JUARA HARI / MASA : Ahad, 9.00 malam SALURAN : TV3 PENGACARA : Issey Fazlisham, Mira Filzah, Azizul Ammar JURI PROFESIONAL : Datuk Rossa, Awie, Noraniza Idris PENERBIT : Edrie Hashim, Ajai, Pak Ngah

LIHAT SUMBER VIDEO INI

Related posts

100 Hari Kerajaan Perpaduan: Apa Kata Rakyat?

Astro AWANI

πŸ”΄ AWANI Live 24/7 πŸ”΄ #PantauKerajaanBaharu

Astro AWANI

Channel Bangla News 24 TV Live Malaysia

24 comments

Samsudin Sam March 5, 2023 at 10:10 am

Ter baik chekguπŸ‘πŸ‘πŸ’πŸ’πŸ’

Ginger Teddy March 5, 2023 at 10:10 am

I've heard you sang bollywood songs. Your voice was different.

SS Channel March 5, 2023 at 10:10 am

key lagu kalu naik sikit mesti suara jd sedap

Bro GoGo March 5, 2023 at 10:10 am

Baru tau pernah masuk tb rupanya.. ok.

Faizul Rashidi March 5, 2023 at 10:10 am

mcm key dia rendah je..sbb dnada rendah susah dia nk bawakn..klu key dnaikkn..mgkn kurang kasar suaranya..

Billy Vo3 March 5, 2023 at 10:10 am

Pernah judge u event smule

Kurie Nasrie March 5, 2023 at 10:10 am

Meremang cah!!!

Boy Kasas March 5, 2023 at 10:10 am

Best sora

Ppdk SNCBALOK March 5, 2023 at 10:10 am

NUR HIDAYAH TV3

Dhira Naddy March 5, 2023 at 10:10 am

Sedapnyaa

biawak pasir la berok March 5, 2023 at 10:10 am

best gak..tpi jgn kasar sngt..lgu2 dct antra yg pling susah nk nyanyi..apa2 pun gudluck..terbaik

SarkaR March 5, 2023 at 10:10 am

maleshiya my.Hidayaha love u …… so … i love u

azmi hasni March 5, 2023 at 10:10 am

love

Fifah Nana March 5, 2023 at 10:10 am

Haha yang kutuk2 tu cemburu lah tu

aa bb March 5, 2023 at 10:10 am

kasar nye nyanyian dia…x best lgsung

Fauziah Aziz March 5, 2023 at 10:10 am

Ooo..org bidor rupenye..

Joshua Lee March 5, 2023 at 10:10 am

Cuba nyanyi guna lenggok hindustan

diana mawi March 5, 2023 at 10:10 am

hidayah tak sesuai bawa lagu dengan key rendah. suara dayah sesuai key tinggi

Vie Remora March 5, 2023 at 10:10 am

love3.. sngt lain dr pnyanyi asal.. x perlu tiru2 kn kak.. cra trsendiri.. sedap.. i like… 10wow… yg asal lembut, x perlu la kta nk nyanyi lmbut2 jgak. yg pntng, inti lagu smpai.

Malim March 5, 2023 at 10:10 am

kakak man

Lell Leila March 5, 2023 at 10:10 am

Jarang sekali ada yg reply msg yg kena post, Hidayah mmg baik orgnya… akak doakan rezki hidayah luas, InshaaAllah

Daim Ruhel March 5, 2023 at 10:10 am

ok teruja. nak pengsan jap.πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

NorZalifah Ali March 5, 2023 at 10:10 am

eh kite selalu nmpak awk kt smule…awk nyanyi lagu sume sedap2…lg2 klo lagu hindustan…pergghhhhh..TERBAIKKK!!! SMOGA BERJAYA… πŸ™‚

Sulhan shaaz March 5, 2023 at 10:10 am

BestnyaπŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy