astro awani
TV

100 Hari Kerajaan Perpaduan: Apa Kata Rakyat?

Rate info.4d5d6d.com



Abdul Basir, seorang peniaga memberi pendapat berhubung pembentangan Bajet 2023 semalam. Langgan sekarang! @Astro Awani Berita lanjut di: Astro AWANI LIVE Social Media: FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM TELEGRAM #PantauKerajaanBaharu #AWANInews

LIHAT SUMBER VIDEO INI

Related posts

3 more days before Datin LIVE on Tv1 “SELAMAT PAGI MALAYSIA” 11/9/2022,9:30Pagi

Ar Rayyan Hijrah

Anugerah Bola Sepak Kebangsaan 100 Plus 2014 – Astro Arena – FAM

Astro AWANI

🔴 AWANI Live 24/7 🔴 #PantauKerajaanBaharu

Astro AWANI

36 comments

Abdulrahman Rahman March 5, 2023 at 11:41 am

Menyusahkan x da bantuan yg dapat membantu rakyat susah.barang naik lgi ad turun x da.rayat bertambah susah

HueHue March 5, 2023 at 11:41 am

1 usd menghampiri rm4.5 😬

nor diana March 5, 2023 at 11:41 am

Cuba sambil jalan2 sapa lintas terus tanya soalan, nak tengok jawapan dia orang.

Pussy Bell March 5, 2023 at 11:41 am

Data miners…SATU LANGKAH UNTUK KEMAJUAN RAKYAT…1,001 LANGKAH PENDERA PENGKAINAT DALANG 2 KAKI TANGAN BERASUAH ORANG KAYANGAN..999 LANGKAH TINGGAL 2 UNTUK TIGA 2 BANGSA..BETUL JUGA PERTOLONGAN BERSASAR..

Nai Long mizam shah March 5, 2023 at 11:41 am

Harga brg melambung masih belum stabil, opr menaik, yg untung tokey, bank, b40

FH March 5, 2023 at 11:41 am

ko serious laa abg…hahahahahah

Fairuz Abdullah March 5, 2023 at 11:41 am

Patutnya Muhiydin jadi PM, baru la betul. Hadi Awang pulak jadi TPM. Jadi dierang boleh bekerjasama untuk bagi projek pada anak menantu, takpun makin banyak duit sedekah nnti.

Labu Labi March 5, 2023 at 11:41 am

Tak de berubah pon

haremie mat nasir March 5, 2023 at 11:41 am

Asal PH jer memerintah mesti ke lautan hindi dulu kini dan selamanya lain yang dijanjikan lain dibuatnya lain yang rakyat minta lain dibaginya. tu ler orang lain jadi PM dia pun nak jadi PM dah jadi PM ke lautan Hindi pula naya Rakyat Malaysia

HUjang Ujang March 5, 2023 at 11:41 am

TOLONG LULUS KAN KWSP…DAN JUGAK ORG2 YG TAKDE KWSP TOLONG BAGI JUGAK MEREKA DUIT..SEMUA PERLU KAN DUIT

Hairron Nazri March 5, 2023 at 11:41 am

Bagi borang PH

Kuku Hikal March 5, 2023 at 11:41 am

Kerajaan gagal.. Sia2 undi PH.. Menyesal
#kwspbersasar

Kamel Nawawi March 5, 2023 at 11:41 am

Bagi pendapat saya..Belanjawan yg di umumkan pun biasa2 jer x byk membantu golongan B40..

MOHAZNI TUBE March 5, 2023 at 11:41 am

Tiada apa yg berubah pun…

Asbanie March 5, 2023 at 11:41 am

Sejujurnya Belanjawan langsung tidak bermakna kepada Rakyat yg alami kesusahan hidup disebabkan Harga barang naik,kos sara hidup makin tinggi,Kerana tidak memperdulikan Rintihan,pemintaan Ramai Rakyat Pencarum2 yg mahu mengeluarkan duit sendiri dalam KWSP untuk menampung hidup,seperti dibebani hutang2 kerana angkara PKP,punca Kewangan semakin terjejas kesan PKP masih belum pulih,kerana Bantuan2 daripada Pemerintah tidak memandai sekadar lekat Celah gigi,serta seperti kurang ikhlas pemberiannya kerana ramai yg tercicir daripada sebarang bantuan2 yg tidak berbaloi untuk kehidupan

karen aziz March 5, 2023 at 11:41 am

aper kau merepek nie bangg… cakap direct to the poin jer.. jgn nak selindung2 siakk…

MOHD ZAIRAN March 5, 2023 at 11:41 am

Kerajaan low class….puihhhhhhh

muj March 5, 2023 at 11:41 am

DAP PH pm DSAI, menteri RAFIZI 🤮🤮 kuat wayang, kuat berlakon, pandai berkata2, buat kerja ke laut, tak pandai, sampai sekarang pn rakyat bawahan tak di bantu pn, sembang nya kuat, kencing pusing kuat, betul betul kaki putar alam 😡😡

>#|^|%{+{^}*}

Ngah AmetZ March 5, 2023 at 11:41 am

Banyak cybertroper yg puji² kerajaan madani syok sendiri…🤣🤣🤣

Fahim Ridzwan March 5, 2023 at 11:41 am

Abang tu nak senaraikan apa yang kerajaan buat pun susah 😂 sebab tak banyak pun bantuan rakyat & harga syiling ayam je, dia jenuh nak fikir apa lagi😂

Ahmad Safie March 5, 2023 at 11:41 am

Semmpoooo botol sejenkal sampai 9 ringgit

Ahmad Safie March 5, 2023 at 11:41 am

Minyak sapu ketiak botol sejenkal pun depa tekan 8 ringgit

Ahmad Safie March 5, 2023 at 11:41 am

Barangg takkkan turung p la cek kedai kedai runcittttttt nak harap ayam telorr gula minyak turun sikit….

Ahmad Safie March 5, 2023 at 11:41 am

Tanya peniaga.. tanya la suri rumah org kampung. Ke ibu tunggal.

Tidas Mimie March 5, 2023 at 11:41 am

Tanya sorang je.. Kalau dulu 100 hari.. Tanya ramai org.. Nampak Sgt pilih bulu.. Try Tanya lebih ramai lagi.. Malaysia ni satu negara.. Pendapatan Macam2… Tanya sorang tu ja..

Logan Lucky March 5, 2023 at 11:41 am

OPR NAIK TIGA KALI….
ITU KENA TANYA BANK NEGARA
HARGA AYAM NAIK…
ITU KENA TANYA AYAM…
HARGA IKAN KEMBUNG NAIK…
ITU KENA TANYA IKAN KEMBONG…
HARGA TELOR NAIK….
ITU KENA TANYA MAK AYAH AYAM…
HAHAHA….MEMANG HEBAT FORMULA

Shanishah Shahoney March 5, 2023 at 11:41 am

Ini admin n wartawan chanel anak luar nikah, mak die beranak tk bace bismillah ini chanel ank pelacur free mak die main belakang ,pilih bulu n berat sebelah, admin channel n warrawan ank luar nikah

Ahmad Syakirin March 5, 2023 at 11:41 am

X de ape yg bagus..rakyat makin susah..brg lg mahal…krjaan pn lg bagus

Baharuddin Ishak March 5, 2023 at 11:41 am

Alhamdulillah ANUGERAH ALLAH… apa xnya dsai jadi pm10

Twittering others March 5, 2023 at 11:41 am

Video APA KATA RAKYAT tetapi temuduga seorang.

Sarina Ismail March 5, 2023 at 11:41 am

Kena kencinggg ada laaa satu sen tak guna

Alias Zainuddin March 5, 2023 at 11:41 am
mofaz lee March 5, 2023 at 11:41 am

Kerajaan huru hara…. bijak berpidato hakikatnya..tin kosong…

Papa Joe March 5, 2023 at 11:41 am

tiada yang berubah. banyak sembang dan berpidato KERAjaan sekarang. KERAjaan SEPENGGAL 2.0. rubbish

HolySheep March 5, 2023 at 11:41 am

WALAUNTIT MEROYAN TAKDAPAT KELUAR KWSP. HABIS SEMUA DI CANANG HAHAHA

Rosli Utoh March 5, 2023 at 11:41 am

Jilat…jgn x jilat…jilat terusss🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy