tempat menarik di johor bahru
Melancong

10 Tempat Menarik di Johor

5/5 - (1 vote)



Lokasi- 1. Johor Premium Outlets – 2. Legoland – 3. Angry Birds Activity Park – 4. Puteri Harbour Theme Park – 5. GUDANG @ Kilang Bateri – 6.Austin Heights Water & Adventure Park 7.Dinosaurus Alive” Water Theme Park – 8.Gunung Ledang – 9.Hutan Bandar MBJB 10.Masjid Sultan Abu Bakar – Terima kasih kerana menonton Pastikan subscribe – Follow di instagram – Follow di twitter –


SUMBER VIDEO

Related posts

4 Tempat Makan Malam Kasual di KL

Jelajah Musim Sejuk Korea Selatan Seoul 2018 (dalam 9 Hari)

KUCHING SARAWAK : Lokasi menarik dan penting 4 Mei 2023

28 comments

Nooraini Ab Kadir October 10, 2023 at 5:04 am

Suatu hari akan sampai di johor larkin haimy

Nasrco HD October 10, 2023 at 5:04 am

Salama abang, nak tanya buat video ni guna apps apa ya?

Hafiz ZIhan October 10, 2023 at 5:04 am

Siapa sini duduk Pulai Jaya

Midnite October 10, 2023 at 5:04 am

Kilang bateri da tutup šŸ˜­

Mohd Faizal Md Nor October 10, 2023 at 5:04 am

Saya pernah pergi

Angry birds park
KSL DINOSOR WATER PARK

MahirDigiPrint Inkjet Department October 10, 2023 at 5:04 am

Terbaik Johor………other place click this link = https://www.youtube.com/watch?v=LNvgQjkuLDs

Asew lemak October 10, 2023 at 5:04 am

Ok sngt lah

sha shahrul October 10, 2023 at 5:04 am

100 tempat terburuk di johor msti bnyk kn

wan 96joho October 10, 2023 at 5:04 am

Proud to be johorean

Aeny Marlina October 10, 2023 at 5:04 am

Sape cakap best sila like

BUDAK KITA October 10, 2023 at 5:04 am

tak minat nak bercuti ke johor

Tylor Star Lord October 10, 2023 at 5:04 am

Aku pun nak gi šŸ˜­

nobodyTOsomebody __ October 10, 2023 at 5:04 am

Semua tempat menarik.. x kira johor, perak, kelantan, N9… cuma tulah.. org kita kan segelintir… SEGELINTIR yang suka cari gaduh… nanti adalah yang ckp.. aku punya negeri lagi best korang tak nyesal… eh mana ada aku negeri lah lagi best… belaku lah pergaduhan…

Chang Teck Wei October 10, 2023 at 5:04 am

Johor proud

AZLINA ABDUL JALIL October 10, 2023 at 5:04 am

Ada tempat yang tak menarik lah

Abu Sari October 10, 2023 at 5:04 am

Bosan dah…baik singapore nasarakatnya tdk sombong ramah

Good Vibe October 10, 2023 at 5:04 am

Johor penuh dgn shopping mall je tu pun semua dekat JB. Kalau tempat menarik aku prefer Perak. Semua daerah ada tempat menarik. Explore Perak korang takkan menyesal. Best!!

Mohd Faisal Abu Hassan October 10, 2023 at 5:04 am

Terbaik! Banyak info yang tak pernah tahu sebelum ni. Teruskan admin buat video begini. Saya sudah subscribe channel ini. Mohon subscribe ke channel saya juga

Suyati Iskandar October 10, 2023 at 5:04 am

Best ….

Eddy Koh October 10, 2023 at 5:04 am

bravo. nice. place

alzarou For You 2011 October 10, 2023 at 5:04 am

I am johor on šŸ‡²šŸ‡¾

Sham royal kitchen October 10, 2023 at 5:04 am

Iā¤ļøjb

Idham Sazali October 10, 2023 at 5:04 am

sbnye jb bosan…soryyyy

m.hazimnahar October 10, 2023 at 5:04 am

Zoo johor
Water park desaru,
capital city…
Apa lagi eh… Mall je banyak… Haha shopping…

Noradilla Suhaimi October 10, 2023 at 5:04 am

mohon admin banyakkan promosi alam semulajadi.galakkan anak2 cintakan alam sekitar

Jamaliah Md Shah October 10, 2023 at 5:04 am

Pamir bererti mendedahkan
Sesuatu pekara. Ada baiknya. Tetapi ada kesan
Buruknya. Umpama mendedahkan aurat .
Islam mengalak isteri berhias untok suaminya.
Dan melarang berhias untok
Tontonan umum.
Agar tidak menyusahkan
Kadaan.

mimie 92 bp October 10, 2023 at 5:04 am

Johor the best yihaaa

Denny cuknan October 10, 2023 at 5:04 am

ZOO… yg dekat dgn JB mana bang koq gk ada .? šŸ˜Š

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy